Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Eldersloo

Via de opstalverzekering in Eldersloo – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis wat te maken heeft met bijvoorbeeldaanrijding en aanvaring, brand, ontploffing, schade door olie, rook en roet. Onder opstal verstaan we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Neem nou de isolatie, maar ook de heg. Het is niet bij wet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met ons vergelijkscript vergelijk jij snel de meeste opstalverzekeringen van erkende assuradeurs zoals Zelf, Aon Direct of InShared op prijs en kwaliteit. De premies hangen af van je adres. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Eldersloo, gemeente Aa en Hunze, Drenthe.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteAa en Hunze
(Net) nummer0592 (+31592)
Aantal inwoners 25243
Postcodes9453
BuurtschappenAnnen
Plaatsen in de regioverzekering-nijlande, opstalverzekering-marwijksoord, polis-vredenheim, verzekering-bruntinge, woonhuisverzekering-bruntinge en papenvoort
opstalverzekering-eldersloo

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Eldersloo, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Voorbeelden zijn schade door vandalisme, diefstal, wateroverlast, blikseminslag. Goed om te weten: Deze module regelt uitsluitend alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Bijvoorbeeld de isolatie. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (daarmee verzeker je de losse spullenzoals schoenen of een gestolen computer). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Eldersloo? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Claims: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Beoordeling: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Premie: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Op het moment dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Eldersloo, is het verstandig om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Eldersloo. Mocht de situatie zich voordoen dat je te maken hebt met schade in de woning (bijvoorbeeld door inbraak en diefstal, een omgevallen boom, olie, rook en roet, blikseminslag), dan horen zeker de vervoegingen en klantenservice in orde te zijn. Middels ons vergelijkscript vind je direct uit welke optie bij je past. De prijzen van partijen zoals Interpolis en Centraal Beheer liggen tussen de €9,25 – €14,75. Vul hierboven in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bekijk de kosten per maand, en filter pas hierna op prijs. Op die manier heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: ZLM polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Persoonlijke gegevens

  Start met het invullen van de geboortedatum, regio (9453) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Kenmerken van de woning

  Gevraagde gegevens: type huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, woonoppervlakte / aantal ruimtes en leeftijd van het huis.

 3. Extra informatie over je huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Premies berekenen

  Je treft hierna de relevante polissen die overeenkomen met jouw filters.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een dekking afsluiten of overstappen kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Eldersloo? De modale polissen schommelen tussen €8,25 en €13,25. Het exacte bedrag is iets wat per woning weer anders is. Er zijn een aantal variabelen:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Bouwdatum
 • Woonplaats
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg ontdek ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor woningen in Eldersloo? Dit is kinderspel: open de vergelijkingstool. Beantwoord de vragen, klik alle af te sluiten modules aan, vergelijk de prijzen en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Wat dacht je bijvoorbeeld van Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk) en ook FBTO Inboedelverzekering (Allrisk). Moeite met vergelijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringskantoor in Eldersloo.

Direct vergelijken

Direct de beste opstalverzekering in Aa en Hunze afsluiten? Ontdek de best beoordeelde of de meest betaalbare verzekering voor de buurt 9453.

Bekijk deze woonverzekeringen in Drenthe in maart 2023

 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • SNS Inboedel en opstal
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering

Ontvang extra korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Doorgaans wordt geadviseerd de inboedel- en opstalverzekering te regelen bij de identieke assuradeur. Bij schades in of rondom jouw woning ontstaat er geen gedoe over wie precies wat gaat vergoeden.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Één maandelijkse nota
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er zijn nog meer vergoedingen die je kunt toevoegen. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. steeds vaker inbegrepen in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De populaire allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en dekt vrijwel elke soort schade. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Voorbeelden zijn inbraak, vandalisme, diefstal, aanrijding en aanvaring of blikseminslag, een omgevallen boom, vandalisme, olie, rook en roet. Niet vergeten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade door roekeloosheid en opzet, atoomkernreacties, constructie- of installatiefouten, slecht onderhoud of bevroren leidingen, grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel en schade aan fundering / glas is in veel gevallen niet inbegrepen. Onderstaand bekijk je meer informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Hierom zijn ze gewoon meeverzekerd. Woon jij in een huurhuis? Dan kan je zonnepanelen verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in de regel weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. een flinke storm of inbraak is vaak inbegrepen. Let op, een bal door de ruit valt vaak buiten de woonverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Zo’n overkapping, garage, volière, schuur en andere bijgebouwen worden gewoon meeverzekerd. Advies: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Sommige assuradeurs stellen een limiet voor toegestane M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt meer dan je denkt. De meeste verzekeraars verzekeren ook kosten van tuinschade, zoals schade aan overkappingen. Mogelijk is een aparte tuinverzekering nodig. Relevant in wijken zoals: Annen, Eext, Anloo, Gasteren, Anderen, Schipborg, Eexterveen, Spijkerboor, Nieuw-Annerveen, Oud-Annerveen, Annerveenschekanaal, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Gasselte, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gieten, Gieterveen, Rolde, Grolloo, Ekehaar.

‘Overzichtelijke vergelijking van alle optie

D. de Leeuw, Eldersloo (maart 2023)