Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Borger-Odoorn

Middels een opstalverzekering in Borger-Odoorn – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning door toedoen van onder andere ontploffing, wateroverlast, inbraak, vandalisme. Met opstal bedoelen we alles wat vast zit aan de woning. Een voorbeeld is de stroomvoorziening, maar ook de waterafvoer. Het is niet bij wet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met deze website vergelijk je online vele opstalverzekeringen van populaire partijen zoals bijv. HEMA, Centraal Beheer of Nederlanden van Nu op voorwaarden en tarieven. De premies hangen af van je adres. Stap over naar de beste aanbieder in Borger-Odoorn, gemeente Borger-Odoorn, Drenthe.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
(Net) nummer0599 (+31599)
Aantal inwoners 25371
Postcodegebied9530
BuurtschappenBorger
Plaatsen in de regioverzekering-Boekel, opstalverzekering-Barendrecht, polis-Ameland, verzekeringspakket-Zederik, Bladel en woonhuisverzekering-Binnenmaas
opstalverzekering-borger-odoorn

Online woonhuisverzekering vergelijken in Borger-Odoorn, maart 2023

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Voorbeelden zijn schade door brand, wateroverlast, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring. Goed om te weten: Dit type verzekering verzekert alleen een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zoals een tuinhek. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (daarmee ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals ijskast of schade aan meubels). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Borger-Odoorn? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Klantenservice: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Reviews: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Kosten: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • De eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Op het moment dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Borger-Odoorn, is het handig niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Borger-Odoorn. Als je te maken hebt met schade in de woning (denk aan schroeien of smelten, brand of explosie, olie, rook en roet, een omgevallen boom), dan behoren met name de schade-uitkeringen en helpdesk goed geregeld te zijn. Via ons vergelijkscript kan je hier zelf achter komen. De prijzen van assuradeurs als Interpolis en Reaal zitten maandelijks tussen €9,75 tot €10. Vul hierboven eerst jouw wensen in, bekijk de kosten per maand, en vergelijk pas hierna op prijs. Zo heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Allsecur dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Begin met jouw geboortedatum, postcodegebied (9530) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Specificeer jouw woning

  Benodigde info: kenmerken woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, woonoppervlakte / aantal ruimtes en bouwjaar woning.

 3. Extra informatie over je huis

  Specificeer type keuken, badkameren omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Online premie berekenen

  Je treft vervolgens de beschikbare opstalverzekeringen die overeenkomen met jouw wensen.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Borger-Odoorn? De gemiddelde premies schommelen tussen €8,75 en €12,25. De hoogte van de premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Type dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwdatum
 • Adres
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg ontdek ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor mijn woning in Borger-Odoorn? Dit kan zonder moeite: gebruik onze vergelijker. Voer de velden in, klik alle af te sluiten modules aan, bekijk de prijzen, en neem het beste aanbod. Je vindt pakketten als Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering en ook Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid. Heb je hulp nodig? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Borger-Odoorn.

Vergelijk alle polissen

Zelf de beste opstalverzekering in Borger-Odoorn afsluiten? Check de meest populaire of de meest betaalbare aanbieder voor de buurt 9530, 9531.

Actuele woonverzekeringen in Drenthe in maart 2023

 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Extra voordeel met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat in de regel aanbevolen wordt is allebei deze producten onder te brengen bij dezelfde partij. Bij constatering van schade aan je huis, komt er geen discussie over wie precies wat gaat vergoeden.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er zijn nog meer modules die je kunt combineren. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. steeds vaker inbegrepen in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De populaire allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en dekt elk van buiten komend onheil. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Je kunt dan denken aan schade door olie, rook en roet, ontploffing, blikseminslag, vandalisme of olie, rook en roet, blikseminslag, vandalisme, een omgevallen boom. Belangrijk: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door roekeloosheid en opzet, overstromingen, normaal huishoudelijk gebruik, atoomkernreacties of vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen, weersinvloeden en schade aan fundering / glas is in veel gevallen niet inbegrepen. Hierna ontdek je praktische informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Daarom wordt schade hieraan vergoed. Huur je? Je kunt ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in de regel niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. inbraak of storm zit doorgaans in de verzekering. Alleen, een ingegooide ruit valt niet onder jouw opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Jouw overkapping, tuinhuisje, volière, garage en opzichzelfstaande hokken vind je doorgaans standaard in de dekking. Belangrijk: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Enkele assuradeurs hanteren een quotum voor aantal M2’s voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Bijna alle verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in de tuin aan zaken als beplanting. Misschien heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Relevant in wijken zoals: Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.

‘Duidelijke prijzen en voorwaarden vergelijken

Q. Boer, Borger-Odoorn (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente