Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Emmen

Via de opstalverzekering in Emmen – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning als gevolg van situaties als vandalisme, diefstal, schade door olie, rook en roet, inbraak. De term opstal betekent; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Neem nou de isolatie, en tevens de bezemkast. Het is geen vereiste, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Via onze vergelijktool vergelijk jij direct de meeste opstalverzekeringen van erkende verzekeringsmaatschappijen als Generali, Bruns ten Brink of Lancyr op voorwaarden en tarieven. Prijzen verschillen per regio. Ontdek de goedkoopste polis in Emmen, gemeente Emmen, Drenthe.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteEmmen
Netnummer0524 (+31524)
Aantal inwoners 107584
Postcodes7800
BuurtenNieuw-Weerdinge
Naburige plaatsenverzekering-Elburg, opstalverzekering-De Marne, polis-Bloemendaal, verzekeringspakket-Alphen-Chaam, Eemsmond en woonhuisverzekering-Eemnes
opstalverzekering-emmen

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Emmen, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Onder andere door storm (vanaf windkracht 7), inbraak, brand, ontploffing. Belangrijk: Deze module is er alleen voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Bijvoorbeeld de hal. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (hiermee verzeker je de losse spullenals linnengoed of contant geld en waardebonnen). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Emmen? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Claims: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Recensies: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Prijzen: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Eigen bijdrage: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Emmen, is het handig verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Emmen. Mocht de situatie zich voordoen dat je problemen in de woning krijgt (zoals bijv. door wateroverlast, brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet), dan horen zeker de service en uitkeringen uitstekend te werken. Geholpen door de vergelijkingssoftware kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijzen van partijen zoals Generali of Unigarant zitten maandelijks tussen €7,5 en €11. Vul hierboven in waaraan de verzekering moet voldoen, bereken de premie, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op basis daarvan voorkom je onderverzekering. Bekijk ook ASR Verzekeringen dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, postcodegebied (7800) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Basisinformatie woning

  Benodigde info: type huis, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en opleverdatum van de woning.

 3. Details van het huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de mate van afwerking.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je achterhaalt hierna de beschikbare opstalverzekeringen die rijmen met de opgegeven info.

 5. Online afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen regel je snel via het internet.

Wat kost een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Emmen? De modale polissen liggen tussen de €9,75 en €13,5. De hoogte van de premie verschilt uiteraard per persoon. Deze factoren zijn van belang:

 • Type dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Bouwjaar
 • Omgeving
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe check ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor mijn woning in Emmen? Dit kan zonder moeite: klik meteen door naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, maak een keuze uit de dekkingen, vergelijk de prijzen en kies de goedkoopste aanbieder. Wat dacht je bijvoorbeeld van Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk) of nowGo Opstalverzekering Bewust. Moeite met vergelijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringskantoor in Emmen.

Vergelijk opstalverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Emmen afsluiten? Check de meest populaire of de meest betaalbare verzekeraar voor regio 7800, 7801, 7811, 7812, 7813, 7814, 7815, 7821, 7822, 7823, 7824, 7825, 7826, 7827, 7828.

Bekijk deze woonverzekeringen in Drenthe in maart 2023

 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Opstal Allrisk

Nog meer korting met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren de opstal- en inboedelverzekering te nemen bij 1 verzekeraar. Bij constatering van schade rondom je woning, ontstaat er geen gedoe over wie precies wat gaat vergoeden.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Minder administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Wellicht vind jij meer interessante dekkingen die je kunt combineren. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering in de regel in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De populaire allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt garantie voor ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Je kunt dan denken aan wateroverlast, inbraak, aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet of wateroverlast, olie, rook en roet, blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Noemenswaardig: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door aardbevingen, oorlogsgeweld, roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik of grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7 en schade aan het glas of de fundering zit vaak niet inbegrepen. Hieronder lees je praktische informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Daarom zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? In dat geval kan je dit regelen via het onderdeel huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in veel gevallen geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. brand of storm is in algemene zin vaak gedekt. Let op, een ruit die perongeluk wordt ingegooid is in de regel niet inbegrepen in de woonhuisverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Jouw schuur, tuinhuisje, volière, garage en andere bijgebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Let op: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Een aantal assuradeurs stellen een limiet voor toegestane M2’s voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Veel verzekeraars keren vergoedingen uit bij schades in de tuin aan bijv. schuurtjes. Soms is een speciale tuinverzekering benodigd. Relevant in wijken zoals: Nieuw-Weerdinge, Roswinkel, Emmer-Compascuum, Barger-Compascuum, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Amsterdam, Erica, Klazienaveen, Zwartemeer, Schoonebeek, Veenoord, Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen, Emmen-Centrum, Emmen-Centrum Oost, Emmermeer, Angelslo, Emmerhout, Emmerschans, Bargeres, Rietlanden, Parc Sandur, Delftlanden, Barger-Oosterveld, Kern Emmen Noord, Kern Emmen Zuid, Kern Emmen Industrieterreinen.

‘Maximale zekerheid en goede dekking

Y. de Bruin, Emmen (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente