Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Stuifzand

Via de opstalverzekering in Stuifzand – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning die ontstaan zijn door onder andere storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, ontploffing, schade door olie, rook en roet. Opstal heeft betrekking op alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Neem nou de vaatwasser, of denk aan de waterafvoer. Het is geen vereiste, maar beslist wel aan te raden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Via onze vergelijker vergelijk je eenvoudig vele opstalverzekeringen van klantvriendelijke assuradeurs als EAG Assuradeuren, Avéro Achmea of nowGo op modules, flexibiliteit en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Stuifzand, gemeente Hoogeveen, Drenthe.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteHoogeveen
(Regio) nummer0528 (+31528)
Aantal inwoners 55240
Postcodes7934
BuurtschappenHoogeveen
Plaatsen in de regioverzekering-pesse, opstalverzekering-kerkenveld, polis-de-wijk, verzekering-roswinkel, woonhuisverzekering-roswinkel en linde
opstalverzekering-stuifzand

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Stuifzand, december 2023

Een woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Voorbeelden zijn schade door storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, inbraak, diefstal. Niet vergeten: Dit type verzekering verzekert alleen een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Bijvoorbeeld een badkamer. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (daarmee krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals planten(bakken) of schade aan meubels). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Stuifzand? Houd rekening met de volgende punten:

 • Dekking: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Uitkeringen:Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Beoordeling: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Tarief: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Stuifzand, is het aan te raden om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Stuifzand. In een scenario dat er sprake is van schade aan de woning (zoals bijv. door olie, rook en roet, blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom), dan horen zeker de vervoegingen en klantenservice picobello voor elkaar te zijn. Middels ons vergelijkscript bekijk je heel snel de mogelijkheden. De tarieven van verzekeraars als NowGo en ASR Verzekeringen liggen tussen de €5,25 tot €10,5. Vul in onze vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, bereken de premie, en kijk pas daarna naar de premies. Zo zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: ING pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, postcodegebied (7934) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Wat belangrijk is: type woning, dakconstructie (plat, riet), woonoppervlakte / aantal ruimtes en bouwjaar woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Definieer status van keuken en badkamer en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je achterhaalt in de volgende stap de beschikbare verzekeraars die voldoen aan jouw wensen.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Stuifzand? De doorsnee polissen variëren tussen de €8,75 en €14,75. De exacte premie is voor iedereen weer anders. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Bouwdatum
 • Adres
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe check ik voordelige woonhuisverzekeringen voor onze woning in Stuifzand? Het is simpel: open de vergelijkingstool. Specificeer jouw situatie, bepaal welke dekkingen je wilt, check alle kosten, en neem het beste aanbod. Je vindt pakketten als EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk) en/of Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid). Kom je er zelf niet uit? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Stuifzand.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Hoogeveen afsluiten? Ontdek de beste of de meest betaalbare verzekeraar voor postcode 7934.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Drenthe in december 2023

 • Allsecur Compleet
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Aegon Opstal Basis
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat in de regel aanbevolen wordt is allebei deze producten onder te brengen bij 1 partij. Bij constatering van schade m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over wie welke schade vergoedt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Één maandelijkse nota
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
We spreken nog over meerdere vergoedingen die samen te voegen zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarnaast zit ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere mogelijkheden zijn: brommerverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en staat garant bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk dan aan aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, ontploffing en vandalisme, blikseminslag, brand of explosie, inbraak en diefstal. Let op: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade door slecht onderhoud, normaal huishoudelijk gebruik, atoomkernreacties, roekeloosheid en opzet of rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, weersinvloeden en fundering- of glasschade staat vaak buiten de polis. Onderstaand vind je aanvullende info onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Derhalve dekt de opstalverzekering deze voor jou. Ben je geen eigenaar van de woning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je via het zogenaamde huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is meestal niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. blikseminslag of brand zit vaak bij de polis in. Let op, een ongeluk zoals een bal door de ruit zit vaak niet in de woonhuisverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Bijgebouw / garage
  Jouw schuur, overkapping, volière, garage en losse vertrekken / objecten vind je doorgaans standaard in de dekking. Belangrijk: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Een aantal assuradeurs stellen een limiet voor toegestane M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt meer dan je denkt. De meeste verzekeraars keren vergoedingen uit bij tuinschade, zoals schade aan overkappingen. In andere gevallen is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Handig als je woont in wijken als: Hoogeveen, De Weide, E 52 Fluitenberg, Elim, Hollandscheveld, Noordscheschut, Nieuwlande, Nieuweroord, Tiendeveen, Stuifzand, Pesse, Zuideropgaande Nieuw Moscou, Industrie- en verspreide gebieden.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

L. Visser, Stuifzand (december 2023)