Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Tynaarlo

Met een opstalverzekering in Tynaarlo – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning door toedoen van onder andere diefstal, storm (vanaf windkracht 7), ontploffing, vandalisme. Het begrip opstal slaat op; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Bijvoorbeeld de elektriciteit, en tevens de meterkast. Het is geen vereiste, maar vaak wel een goed idee. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Hoe waardevol is je huis voor jou? Door middel van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij eenvoudig vele opstalverzekeringen van professionele bedrijven zoals HEMA, Centraal Beheer of InShared op premie en dekking. Premies variëren per postcode. Kies een geschikt woonpakket in Tynaarlo, gemeente Tynaarlo, Drenthe.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteTynaarlo
Netnummer0592 (+31592)
Aantal inwoners 32804
Postcodegebieden9482
BuurtschappenZuidlaren
Plaatsen nabijverzekering-Twenterand, opstalverzekering-Oost Gelre, polis-Meppel, verzekeringspakket-Eersel, Tholen en woonhuisverzekering-Teylingen
opstalverzekering-tynaarlo

Woonhuisverzekering vergelijken in Tynaarlo, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Onder andere door blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7), brand, ontploffing. Goed om te weten: Dit type verzekering regelt uitsluitend datgene wat vastzit aan de woning. Onder andere het dak. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met deze polis ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken als wandbekleding of een defecte computer). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Tynaarlo? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Uitkeringen:Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Ervaringen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Premie: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Vanaf het punt dat jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Tynaarlo, is het aan te raden om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Tynaarlo. In een scenario dat je schades in huis hebt veroorzaakt (bijvoorbeeld door een omgevallen boom, schroeien of smelten, wateroverlast, olie, rook en roet), dan horen natuurlijk de schade-uitkeringen en helpdesk picobello voor elkaar te zijn. Geholpen door ons vergelijkscript kan je hier zelf achter komen. De maandelijkse premies bedrijven zoals Nationale Nederlanden en ABN AMRO schommelen tussen €7,25 en €12,75. Voer in de basis in waar jouw verzekering aan moet voldoen, neem alle premies door, en vergelijk pas hierna op prijs. Op die manier heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: DAK dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, adres (9482) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Basisinformatie woning

  Benodigde info: beschrijving huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte, aantal kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Details van het huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je opent daarna de beste polissen die matchen met jouw zoekvraag.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Tynaarlo? De doorsnee polissen schommelen tussen €7,75 tot €10,5. Het feitelijke maandbedrag is iets wat per woning weer anders is. Er zijn een aantal variabelen:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Bouwjaar
 • Postcode
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe bekijk ik een voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Tynaarlo? Het is simpel: gebruik onze vergelijker. Specificeer jouw situatie, bepaal welke dekkingen je wilt, vergelijk de prijzen en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Wat dacht je bijvoorbeeld van ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid) en ook nowGo Woonverzekering Comfort. Wil je er een expert naar laten kijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Tynaarlo.

Direct vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Tynaarlo afsluiten? Check de best beoordeelde of de meest betaalbare maatschappij voor de buurt 9482.

Bekijk deze woonverzekeringen in Drenthe in maart 2023

 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat adviseurs vaak aanraden is de inboedel- en opstalverzekering te nemen bij de identieke maatschappij. Wanneer we spreken van schades m.b.t. je huis ontstaat er geen gedoe over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatie-korting
 2. Overzichtelijk
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Één maandelijkse nota
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Wellicht vind jij meer interessante verzekeringen die samen te voegen zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering gewoonlijk in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere mogelijkheden zijn: ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en biedt garantie voor vrijwel elke soort schade. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Voorbeelden zijn aanrijding en aanvaring, ontploffing, inbraak, brand of vandalisme, schroeien of smelten, olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Niet vergeten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades die wordt veroorzaakt door aardbevingen, slecht onderhoud, roekeloosheid en opzet, overstromingen of ongedierte of schimmel, grondwater in de woning, weersinvloeden, rook en roet uit open haard, bevroren leidingen en schade aan het glas of de fundering zit vaak niet inbegrepen. Hieronder bekijk je aanvullende info enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Daarom wordt schade hieraan vergoed. Heb je een huurwoning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is meestal weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. vandalisme of brand zit vaak bij de polis in. Echter, een ingegooide ruit is in de regel niet inbegrepen in de opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Bijgebouw / garage
  Jouw volière, garage, overkapping, tuinhuisje en opzichzelfstaande hokken vind je doorgaans standaard in de dekking. Belangrijk: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Enkele maatschappijen stellen beperkingen aan het aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Plenty verzekeraars dekken de kosten van schades in de tuin aan bijv. het zwembad. Soms heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen.

‘Ruime keuze uit polissen, prima vergelijker

K. van der Velden, Tynaarlo (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente