Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Kraggenburg

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Kraggenburg – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning wat gerelateerd is aan situaties als inbraak, ontploffing, wateroverlast, vandalisme. Met opstal bedoelen we de dingen die vast aan de woning zitten. Neem nou de meterkast, en ook de bezemkast. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Aan de hand van ons vergelijkscript vergelijk jij eenvoudig de best beoordeelde opstalverzekeringen van gevestigde verzekeraars als EAG Assuradeuren, Aegon of InShared op prijs en kwaliteit. Prijzen verschillen per regio. Kies een geschikt woonpakket in Kraggenburg, gemeente Noordoostpolder, Flevoland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFlevoland
GemeenteNoordoostpolder
Regionummer0527 (+31527)
Bewoners 46439
Postcodes8317
BuurtschappenEmmeloord
Plaatsen nabijverzekering-marknesse, opstalverzekering-rutten, polis-tollebeek, verzekering-wilsum, woonhuisverzekering-wilsum en creil
opstalverzekering-kraggenburg

Online woonhuisverzekering vergelijken in Kraggenburg, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door vandalisme, storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, brand. Belangrijk: Deze dekking verzekert alleen uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zoals de vloerverwarming. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (daarmee ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals mobiele telefoons of een gestolen laptop). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Kraggenburg? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Dekking: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Afhandeling: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Ervaringen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Premie: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Als je de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Kraggenburg, is het verstandig om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Kraggenburg. Mocht de situatie zich voordoen dat je te maken hebt met schade in de woning (denk aan inbraak en diefstal, een omgevallen boom, brand of explosie, wateroverlast), dan dienen natuurlijk de vervoegingen en klantenservice uitstekend te werken. Geholpen door onze service-tool kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De kosten van partijen zoals Independer of REAAL Verzekeringen variëren tussen de €8,75 en €11,5. Voer in de basis in waar jouw verzekering aan moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en filter pas hierna op prijs. Zo heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Ditzo opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Jouw gegevens invoeren

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, postcode (8317) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Basisinformatie woning

  Wat belangrijk is: kenmerken woning, constructie en materiaal, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en leeftijd van het huis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Online premie berekenen

  Je opent hierna de actuele polissen die rijmen met jouw wensen.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten regel je snel via het internet.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Kraggenburg? De modale verzekeringen variëren tussen de €7,25 en €11,25. De hoogte van de premie is voor iedereen weer anders. De volgende zaken spelen een rol:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwdatum
 • Postcode
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier bekijk ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Kraggenburg? Dat is gemakkelijk: open de vergelijkingstool. Definieer jouw woning, kies de gewenste dekking, bekijk de prijzen, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals InShared Opstalverzekering of juist Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk. Liever laten adviseren? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Kraggenburg.

Vergelijk opstalverzekeringen

Online de beste opstalverzekering in Noordoostpolder afsluiten? Bekijk de best gewaardeerde of goedkoopste maatschappij voor postcodegebied 8317.

Veel gekozen woonverzekeringen in Flevoland in maart 2023

 • Unigarant Inboedelverzekering
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • SNS Inboedel en opstal
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • SNS Inboedel en opstal
 • Allsecur Compleet
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren de opstal- en inboedelverzekering te nemen bij 1 assuradeur. Bij schades m.b.t. je huis vormen er geen meningsverschillen over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Wellicht vind jij meer interessante verzekeringen die te combineren zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker inbegrepen in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: ongevallenverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Zo’n all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt dekking tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Voorbeelden zijn vandalisme, diefstal, blikseminslag, inbraak en blikseminslag, inbraak en diefstal, brand of explosie, schroeien of smelten. Niet vergeten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van roekeloosheid en opzet, atoomkernreacties, aardbevingen, normaal huishoudelijk gebruik of ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7 en schade aan fundering / glas staat vaak buiten de polis. Onderstaand ontdek je aanvullende info thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Om die reden zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je panelen op een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je via het zogenaamde huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in veel gevallen niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door o.a. brand of storm wordt meestal gedekt. Toch, een voetbal die door de ruit vliegt wordt niet meegenomen door de opstalpolis. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Zo’n overkapping, schuur, volière, tuinhuisje en losse vertrekken / objecten zitten in de meeste opstalverzekeringen. Stelregel: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Veel partijen werken met een maximum aantal M2 voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Bijna alle verzekeraars dekken de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan bomen, struiken. Wellicht is een aparte tuinverzekering nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Emmeloord, Bant, Luttelgeest, Marknesse, Kraggenburg, Ens, Nagele, Tollebeek, Espel, Creil, Rutten, Schokland.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

Mevr. Martens, Kraggenburg (maart 2023)