Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Marknesse

Via de opstalverzekering in Marknesse – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis als gevolg van bijvoorbeeldwateroverlast, inbraak, aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet. Met opstal bedoelen we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Een voorbeeld is de open haard, en tevens de open haard. Het is niet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met behulp van deze website vergelijk jij online de meest afgesloten opstalverzekeringen van betrouwbare verzekeringsmaatschappijen als SNS, Turien en Co of Nationale Nederlanden op premie en dekking. De premies hangen af van je adres. Kies een geschikt woonpakket in Marknesse, gemeente Noordoostpolder, Flevoland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFlevoland
GemeenteNoordoostpolder
Netnummer0527 (+31527)
Inwoners 46439
Postcodes8316
BuurtschappenEmmeloord
Plaatsen in de omgevingverzekering-luttelgeest, opstalverzekering-creil, polis-nagele, verzekering-ijsselmuiden, woonhuisverzekering-ijsselmuiden en espel
opstalverzekering-marknesse

Online woonhuisverzekering vergelijken in Marknesse, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Bijvoorbeeld door wateroverlast, storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, schade door olie, rook en roet. Goed om te weten: Deze module sluit je af voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zaken als de elektriciteit. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (aan de hand hiervan krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals sanitair of een defecte computer). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Marknesse? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Dekking: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Afhandeling: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Ervaringen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijzen: Aan welke kosten moet je denken?
 • Vrijwillig eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Marknesse, raad men altijd aan niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Marknesse. Mocht de situatie zich voordoen dat je schades in huis hebt veroorzaakt (door bijv. situatie als olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, schroeien of smelten), dan behoren in het bijzonder de vervoegingen en klantenservice picobello voor elkaar te zijn. Via de vergelijkingstool kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De tarieven van aanbieders als FBTO en Allianz variëren tussen de €5 en €10,75. Voer bovenaan in de tool je complete wensenlijstje in, check de maandelijkse kosten, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op die manier voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Delta Lloyd opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, adres (8316) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde info: soort huis, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte, aantal kamers en opleverdatum van de woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de afwerking.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je opent hierna de beste woonhuisverzekeringen die passen bij de opgegeven info.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Marknesse? De modale polissen zitten maandelijks tussen €5,75 tot €13. De exacte premie verschilt uiteraard per persoon. Deze factoren zijn van belang:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwdatum
 • Regio
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe check ik een voordelige woonhuisverzekering voor een woning in Marknesse? Het is simpel: navigeer naar de vergelijker. Definieer jouw woning, bepaal welke dekkingen je wilt, bekijk de prijzen, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Je vindt pakketten als Allianz Woonhuisverzekering (AR) of Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk). Moeite met vergelijken? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Marknesse.

Vergelijk alle polissen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Noordoostpolder afsluiten? Ontdek de best beoordeelde of goedkoopste aanbieder voor postcode 8316.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Flevoland in maart 2023

 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • SNS Inboedel en opstal
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • InShared Inboedelverzekering
 • ZLM Inboedel
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)

Extra voordeel met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat wij aanraden is een combinatie van deze polissen te regelen bij 1 partij. Bij constatering van schade rondom je woning, vormen er geen meningsverschillen over wie welke schade vergoedt.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er zijn nog meer verzekeringen die je kunt toevoegen. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering in de regel in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Maar je kunt ook denken aan o.a.: overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De All risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en dekt elk van buiten komend onheil. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Je kunt dan denken aan vandalisme, wateroverlast, ontploffing, blikseminslag en wateroverlast, een omgevallen boom, blikseminslag, vandalisme. Goed om te weten: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door aardbevingen, constructie- of installatiefouten, atoomkernreacties, normaal huishoudelijk gebruik of bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt en schade aan het glas of de fundering zit vaak niet inbegrepen. Verderop vind je handige info over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Daarom zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je aan de hand van het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. vandalisme of brand zit vaak bij de polis in. Echter, een bal die door een ruit wordt geschopt wordt niet meegenomen door de opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Zo’n schuur, overkapping, garage, tuinhuisje en losse gebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Tip van de specialist: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Veel maatschappijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. De meeste verzekeraars verzekeren ook kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan schuurtjes. In andere gevallen is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Een uitkomst in buurten als: Emmeloord, Bant, Luttelgeest, Marknesse, Kraggenburg, Ens, Nagele, Tollebeek, Espel, Creil, Rutten, Schokland.

‘Goed geholpen bij de overstap

U. de Leeuw, Marknesse (maart 2023)