Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Hoog Soeren

Aan de hand van een opstalverzekering in Hoog Soeren – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades aangaande een huis als gevolg van zaken als inbraak, schade door olie, rook en roet, diefstal, vandalisme. Met opstal bedoelen we alles wat vast zit aan de woning. Denk dan aan de gevel, maar ook het plafond. Het is niet bij wet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Door middel van deze website vergelijk jij gemakkelijk de best beoordeelde opstalverzekeringen van gevestigde bedrijven zoals EAG Assuradeuren, BLG wonen of Reaal op premie en dekking. Tarieven wisselen per postcodegebied. Stap over naar de beste aanbieder in Hoog Soeren, gemeente Apeldoorn, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteApeldoorn
Netnummer055 (+3155)
Aantal inwoners 159025
Postcodegebied7346
BuurtenCentrum
Plaatsen in de buurtverzekering-wenum-wiesel, opstalverzekering-gelselaar, polis-marienvelde, verzekering-toldijk, woonhuisverzekering-toldijk en haarlo
opstalverzekering-hoog-soeren

Woonhuisverzekering vergelijken in Hoog Soeren, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Onder andere door blikseminslag, diefstal, aanrijding en aanvaring, brand. Let op: Deze polis sluit je af voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zaken als de open haard. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (aan de hand hiervan dek jij waardevolle “losse” items als verlichting of contant geld en waardebonnen). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Hoog Soeren? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Service: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Recensies: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Tarieven: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Op het moment dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Hoog Soeren, is het aan te raden om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Hoog Soeren. Mocht de situatie zich voordoen dat er iets met jouw huis gebeurt (denk aan blikseminslag, wateroverlast, schroeien of smelten, olie, rook en roet), dan behoren vooral de schadeafhandeling en dekkingen uitstekend te werken. Met behulp van onze service-tool kan je hier zelf achter komen. De maandelijkse premies partijen zoals FBTO of Avéro Achmea liggen tussen de €5,5 en €12,75. Voer in de bovenstaande vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, bekijk de kosten per maand, en vergelijk pas hierna op prijs. Middels deze techniek heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Klaverblad opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  Begin met jouw geboortedatum, regio (7346) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Kenmerken van de woning

  Bijvoorbeeld: kenmerken woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, aantal kamers, totale oppervlakte en bouwjaar woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de algehele afwerking van het huis.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je opent vervolgens de beste verzekeraars die in lijn zijn met jouw zoekvraag.

 5. Online afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen doe je helemaal zelf online.

De kosten van een opstalverzekering

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Hoog Soeren? De gemiddelde verzekeringen variëren tussen de €9,25 en €13,5. Het exacte bedrag varieert per type huis en situatie. Er zijn een aantal variabelen:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwjaar
 • Omgeving
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg ontdek ik de voordeligste woonhuisverzekering voor ons huis in Hoog Soeren? Het is simpel: start de opstal vergelijker. Voer de velden in, maak een keuze uit de dekkingen, neem de tarieven door en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Wat dacht je bijvoorbeeld van Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk) en ook Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid). Liever laten adviseren? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Hoog Soeren.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Online de beste opstalverzekering in Apeldoorn afsluiten? Vind de hoogst gewaardeerde of voordeligste verzekering voor omgeving 7346.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Aegon Inboedel Allrisk

Nog meer korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat adviseurs vaak aanraden is de opstal- en inboedelverzekering aan te vragen bij de identieke verzekeraar. In het geval van schades m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatievoordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Minder administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er bestaan nog een aantal verzekeringen die samen te voegen zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: brommerverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De populaire allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en staat paraat bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Bijvoorbeeld ontploffing, aanrijding en aanvaring, blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7) en een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, een omgevallen boom, brand of explosie. Let op: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades als gevolg van aardbevingen, overstromingen, atoomkernreacties, normaal huishoudelijk gebruik of ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, weersinvloeden, grondwater in de woning en glasschade of schade aan de fundering staat vaak buiten de polis. Hieronder tref je praktische informatie over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Om die reden wordt schade hieraan vergoed. Huur je? Dan kan je zonnepanelen verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is vaak niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door o.a. een ontploffing of storm zit doorgaans in de verzekering. Alleen, een voetbal die door de ruit vliegt wordt niet meegenomen door de opstalpolis. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  Jouw overkapping, schuur, tuinhuisje, garage en andere bijgebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Stelregel: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Sommige verzekeraars hanteren een quotum voor aantal M2’s voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Veel verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in de tuin aan zaken als het zwembad. Wellicht heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Handig als je woont in wijken als: Centrum, Est, Zuidwest, Zuid, Zuidoost, Oost, Noordoost, Noord, Uddel en omgeving, Hoog Soeren en Radio Kootwijk, Hoenderloo en omgeving, Loenen en omgeving, Beekbergen en omgeving, Lieren en omgeving, Klarenbeek en omgeving, Enum Wiesel Beemte.

‘Een polis zonder kleine lettertjes, top!

Dhr. Hermans, Hoog Soeren (maart 2023)