Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Arnhem

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Arnhem – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades m.b.t. de woning die ontstaan zijn door aspecten als storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, vandalisme, schade door olie, rook en roet. Opstal heeft betrekking op de dingen die vast aan de woning zitten. Neem nou de ramen, of denk aan geplante bomen. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met behulp van onze vergelijker vergelijk jij gemakkelijk de meest afgesloten opstalverzekeringen van betrouwbare partijen als Zelf, DAK of Nederlanden van Nu op voorwaarden en tarieven. Premies variëren per postcode. Bekijk de laagste premie in Arnhem, gemeente Arnhem, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteArnhem
(Regio) nummer026 (+3126)
Aantal inwoners 153818
Postcodes6800
BuurtschappenCentrum
Plaatsen in de omgevingverzekering-Appingedam, opstalverzekering-Amstelveen, polis-Westervoort, verzekeringspakket-Tilburg, Amersfoort en woonhuisverzekering-Ameland
opstalverzekering-arnhem

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Arnhem, maart 2023

De woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door aanrijding en aanvaring, ontploffing, wateroverlast, schade door olie, rook en roet. Niet vergeten: Deze module regelt uitsluitend alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Zaken als de hal. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (aan de hand hiervan krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals betimmeringen of een kapotte koelkast). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Arnhem? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Klantenservice: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Recensies: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Premie: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
In de situatie dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Arnhem, dan is het slim om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Arnhem. In een scenario dat er sprake is van schade aan de woning (bijvoorbeeld door olie, rook en roet, schroeien of smelten, vandalisme, inbraak en diefstal), dan behoren uiteraard de schade-uitkeringen en helpdesk picobello voor elkaar te zijn. Middels de vergelijkingstool kan je hier zelf achter komen. De tarieven van aanbieders als Generali en/of Allianz variëren tussen de €9,25 tot €13,75. Vul hierboven in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bekijk de kosten per maand, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Zodoende zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Zelf dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Begin met jouw geboortedatum, regio (6800) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Gegevens over de woning

  Benodigde info: soort woning, bouwconstructie (dak), woonoppervlakte / aantal ruimtes en datering van het woonhuis.

 3. Details van het huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de algehele afwerking van het huis.

 4. Online premie berekenen

  Je treft daarna de beschikbare verzekeringen die matchen met jouw zoekvraag.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Arnhem? De gemiddelde premies liggen tussen de €8 tot €11,25. De hoogte van de premie is iets wat per woning weer anders is. De volgende zaken spelen een rol:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Verzekerd bedrag
 • Leeftijd woning
 • Adres
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe check ik de voordeligste woonhuisverzekering voor woningen in Arnhem? Dat is gemakkelijk: navigeer naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, kies de gewenste dekking, bekijk de prijzen, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals ZLM Opstalverzekering of Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Moeite met vergelijken? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Arnhem.

Vergelijk alle polissen

Online de beste opstalverzekering in Arnhem afsluiten? Stap over naar de hoogst gewaardeerde of goedkoopste polis voor postcode 6800, 6801, 6802, 6803, 6811, 6812, 6813, 6814, 6815, 6816, 6821, 6822, 6823, 6824, 6825, 6826, 6827, 6828, 6831, 6832, 6833, 6834, 6835, 6836, 6841, 6842, 6843, 6844, 6845, 6846.

Actuele woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • ANWB Woonpakket Plus
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Bovag Thuispakket (EUG)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

In aanvulling op een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat adviseurs vaak aanraden is de inboedel- en opstalverzekering te nemen bij de identieke aanbieder. Indien de situatie zich voordoet van schade m.b.t. je huis komt er geen discussie over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Pakketkorting
 2. Een contactpersoon
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Wellicht vind jij meer interessante verzekeringen die jij kunt aanklikken. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker inbegrepen in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: caravanverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De All risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en verzekert jou tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Voorbeelden zijn wateroverlast, vandalisme, ontploffing, diefstal of schroeien of smelten, vandalisme, blikseminslag, een omgevallen boom. Belangrijk: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade na aanleiding van atoomkernreacties, normaal huishoudelijk gebruik, overstromingen, slecht onderhoud of weersinvloeden, ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen en schade aan het glas of de fundering zit vaak niet inbegrepen. Hieronder vind je handige info over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Zodoende dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je panelen op een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen aan de hand van het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is meestal niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door o.a. een brandje wordt meestal gedekt. Toch, een ruit die perongeluk wordt ingegooid valt vaak buiten de opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garage of bijgebouwen
  De schuur, overkapping, tuinhuisje, garage en losse gebouwen worden gewoon meeverzekerd. Advies: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Veel partijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Veel verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij tuinschade, zoals schade aan beplanting. In andere gevallen is een aparte tuinverzekering nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Centrum, Spijkerkwartier, Arnhemse broek, Presikhaaf West, Presikhaaf Oost, St. Marten/Sonsbeek, Klarendal, Velperweg e.o., Alteveer/Cranevelt, Geitenkamp, Monnikenhuizen, Burgemeesterswijk/Hoogkamp, Schaarsbergen, Heijenoord/Lombok, Klingelbeek e.o., Malburgen West, Malburgen Oost (noord), Malburgen Oost (zuid), Vredenburg/Kronenburg, Elden, Elderveld, De Laar, Rijkerswoerd, Schuytgraaf.

‘Mijn huis goed verzekerd

C. van der Laan, Arnhem (maart 2023)