Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Beltrum

Met een opstalverzekering in Beltrum – alias woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning als gevolg van bijvoorbeeldvandalisme, schade door olie, rook en roet, brand, blikseminslag. Onder opstal verstaan we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Denk dan aan geplante bomen, en ook leidingen in huis. Het is niet bij wet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Via ons vergelijkscript vergelijk jij direct een aantal opstalverzekeringen van gevestigde partijen als bijv. Verzekeruzelf.nl, Turien en Co of nowGo op service en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Ontdek de goedkoopste polis in Beltrum, gemeente Berkelland, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBerkelland
Regionummer0544 (+31544)
Inwoners 44437
Postcodes7156
BuurtschappenBorculo
Plaatsen nabijverzekering-eibergen, opstalverzekering-zieuwent, polis-lichtenvoorde, verzekering-winterswijk-huppel, woonhuisverzekering-winterswijk-huppel en harreveld
opstalverzekering-beltrum

Online woonhuisverzekering vergelijken in Beltrum, december 2023

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Onder andere door wateroverlast, inbraak, blikseminslag, aanrijding en aanvaring. Niet vergeten: Dit type verzekering regelt uitsluitend uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zoals vaste muren. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (daarmee verzeker je de losse spullenals linnengoed of schade aan een vloerkleed). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Beltrum? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Dekking: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Afhandeling: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Recensies: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarieven: Hoe duur is de polis per maand?
 • De eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
In de situatie dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Beltrum, is het handig uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Beltrum. Als je schades in huis hebt veroorzaakt (onder andere schroeien of smelten, blikseminslag, inbraak en diefstal, een omgevallen boom), dan horen in het bijzonder de vervoegingen en klantenservice uitstekend te werken. Middels de vergelijkingstool kan je hier zelf achter komen. De tarieven van verzekeringsmaatschappijen als Delta Lloyd of SNS variëren tussen de €5 – €11,75. Vul in onze vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, bekijk de kosten per maand, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zo zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Turien en Co polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Wie ben jij?

  Start met het invullen van de geboortedatum, omgeving (7156) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Basisinformatie woning

  Wat belangrijk is: kenmerken woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en datering van het woonhuis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je ziet vervolgens de beste verzekeringen op basis van jouw filters.

 5. Online afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen doe je helemaal zelf online.

Wat kost een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Beltrum? De doorsnee polissen zitten maandelijks tussen €9,5 tot €11. De hoogte van de premie is voor iedereen weer anders. Er zijn een aantal variabelen:

 • Type dekking
 • Herbouwwaarde
 • Leeftijd woning
 • Regio
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg vind ik een voordelige woonhuisverzekering voor ons huis in Beltrum? Het is simpel: gebruik onze vergelijker. Beantwoord de vragen, maak een keuze uit de dekkingen, vergelijk de prijzen en neem het beste aanbod. Je vindt pakketten als Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk) of juist Univé Woonpakket (AR). Moeite met vergelijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringskantoor in Beltrum.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Berkelland afsluiten? Vind de beste of voordeligste maatschappij voor regio 7156.

Bekijk deze woonverzekeringen in Gelderland in december 2023

 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • FBTO Woonpakket
 • Allsecur Uitgebreid
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)

Extra voordeel met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat in de regel aanbevolen wordt is beide polissen onder te brengen bij één partij. Bij constatering van schade m.b.t. je huis ontstaat er geen gedoe over wie welke schade vergoedt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Een contactpersoon
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. 1 duidelijke factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We onderscheiden nog een aantal modules die jij kunt aanklikken. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarbij zitten ook de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering in de regel in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Zo’n all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en verzekert jou tegen vrijwel elke soort schade. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Denk aan voorvallen als schade door olie, rook en roet, blikseminslag, diefstal, inbraak of brand of explosie, olie, rook en roet, vandalisme, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Noemenswaardig: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van overstromingen, oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik, constructie- of installatiefouten of weersinvloeden, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen, grondwater in de woning en fundering- of glasschade staat vaak buiten de polis. Hierna tref je nuttige details over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Zodoende zijn ze gewoon meeverzekerd. Woon jij in een huurhuis? Je kunt ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is doorgaans niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. brand of vandalisme is in algemene zin vaak gedekt. Alleen, een bal die door een raam gaat valt niet onder de woonhuisverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  Een garage, overkapping, volière, tuinhuisje en opzichzelfstaande hokken worden gewoon meeverzekerd. Tip van de specialist: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Veel assuradeurs stellen een max. aantal vierkante meters voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Plenty verzekeraars dekken de kosten van schade in de tuin aan zaken als bomen, struiken. Misschien is een speciale tuinverzekering benodigd. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Borculo, Eibergen, Beltrum, Neede, Ruurlo.

‘Met een goed gevoel in mijn woning

A. van den Pol, Beltrum (december 2023)