Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Beuningen

Door middel van een opstalverzekering in Beuningen (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schades m.b.t. de woning als gevolg van onder andere blikseminslag, aanrijding en aanvaring, inbraak, ontploffing. Onder opstal verstaan we de dingen die vast aan de woning zitten. Denk dan aan de riolering, en tevens het toilet. Het is geen vereiste, maar vaak wel een goed idee. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met behulp van deze website vergelijk je direct de meeste opstalverzekeringen van klantvriendelijke aanbieders als bijv. EAG Assuradeuren, Centraal Beheer of Nationale Nederlanden op voorwaarden en tarieven. Tarieven wisselen per postcodegebied. Kies een geschikt woonpakket in Beuningen, gemeente Beuningen, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBeuningen
(Net) nummer024 (+3124)
Inwoners 25289
Postcodegebied6641
BuurtenBeuningen
Plaatsen in de omgevingverzekering-Best, opstalverzekering-Bergen Noord-Holland, polis-Baarle-Nassau, verzekeringspakket-Baarn, Bergen Noord-Holland en woonhuisverzekering-Bergen Limburg
opstalverzekering-beuningen

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Beuningen, maart 2023

Een woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door inbraak, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring, vandalisme. Belangrijk: Dit type verzekering is er alleen voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Onder andere geplante bomen. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (aan de hand hiervan dek jij waardevolle “losse” items als behang of een kapotte wasmachine). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Beuningen? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Modules: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Afhandeling: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Ervaringen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarieven: Hoe duur is de polis per maand?
 • De eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Op het moment dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Beuningen, is het verstandig om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Beuningen. Als er iets met jouw huis gebeurt (door bijv. situatie als een omgevallen boom, brand of explosie, inbraak en diefstal, schroeien of smelten), dan dienen met name de schade-uitkeringen en helpdesk in orde te zijn. Dankzij onze service-tool ontdek je dit eenvoudig zelf. De maandelijkse premies bedrijven als Delta Lloyd en Verzekeruzelf.nl zitten maandelijks tussen €5 en €12,25. Vul in onze vergelijker eerst jouw wensen in, bereken de premie, en kijk pas daarna naar de premies. Middels deze techniek zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Allianz pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Start met het invullen van de geboortedatum, regio (6641) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Basisinformatie woning

  Benodigde info: soort woning, dakconstructie (plat, riet), aantal kamers, totale oppervlakte en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Details van het huis

  Specificeer type keuken, badkameren omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Premies berekenen

  Je ziet hierna de beste verzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen.

 5. Polis afsluiten via internet

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen regel je snel via het internet.

Wat kost een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Beuningen? De gemiddelde premies schommelen tussen €7,5 tot €13,5. De exacte premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze factoren zijn van belang:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwjaar
 • Omgeving
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier vind ik de voordeligste woonhuisverzekering voor onze woning in Beuningen? Heel eenvoudig: gebruik onze vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, kies de gewenste dekking, check alle kosten, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Ditzo Woonverzekering (Allrisk) en ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid). Kom je er zelf niet uit? Maak een afspraak met een verzekeringsadviseur in Beuningen.

Start vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Beuningen afsluiten? Bekijk de best beoordeelde of goedkoopste aanbieder voor omgeving 6641, 6642.

Actuele woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Generali Inboedelverzekering
 • HEMA Woonverzekering
 • ANWB Opstalverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima

Nog meer korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat in de regel aanbevolen wordt is een combinatie van deze polissen af te sluiten bij dezelfde maatschappij. In het geval van schade m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Minder administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er bestaan nog een aantal verzekeringen die je kunt toevoegen. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarbij zitten ook de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Andere mogelijkheden zijn: overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De populaire allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt garantie voor alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk dan aan vandalisme, inbraak, blikseminslag, aanrijding en aanvaring of brand of explosie, olie, rook en roet, schroeien of smelten, een omgevallen boom. Goed om te weten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van roekeloosheid en opzet, aardbevingen, constructie- of installatiefouten, overstromingen of bevroren leidingen, grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard en schade aan het glas of de fundering wordt meestal niet gedekt. Onderstaand tref je handige info over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Om die reden zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is vaak niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. een ontploffing wordt meestal gedekt. Let op, een bal door de ruit wordt meestal niet gedekt door de woonverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Bijgebouw / garage
  Een tuinhuisje, schuur, overkapping, volière en opzichzelfstaande hokken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Stelregel: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Diverse partijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. De meeste verzekeraars dekken de kosten van schade in de tuin aan zaken als bomen, struiken. Soms is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Beuningen, Ewijk, Eurt, Nssen.

‘Mijn huis goed verzekerd

C. Hendriks, Beuningen (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente