Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Keijenborg

Middels een opstalverzekering in Keijenborg (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schades m.b.t. de woning wat te maken heeft met zaken als wateroverlast, brand, diefstal, storm (vanaf windkracht 7). De term opstal betekent; de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Een voorbeeld is de heg, of denk aan de vloer. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Aan de hand van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je online alle belangrijke opstalverzekeringen van professionele assuradeurs zoals bijv. Huis In Eén Verzekeringen, Bovag of Interpolis op prijs en kwaliteit. Prijzen verschillen per regio. Bekijk de laagste premie in Keijenborg, gemeente Bronckhorst, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBronckhorst
(Net) nummer0575 (+31575)
Bewoners 36510
Postcodegebied7256
BuurtschappenHengelo
Plaatsen in de omgevingverzekering-hengelo, opstalverzekering-wichmond, polis-toldijk, verzekering-joppe, woonhuisverzekering-joppe en vierakker
opstalverzekering-keijenborg

Woonhuisverzekering vergelijken in Keijenborg, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Onder andere door aanrijding en aanvaring, diefstal, ontploffing, wateroverlast. Noemenswaardig: Dit type verzekering is er alleen voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zaken als de zonnepanelen . Het is wat anders dan een inboedelverzekering (hiermee dek jij waardevolle “losse” items als diepvriezer of kapotte meubels). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Keijenborg? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Klantenservice: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Recensies: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijzen: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Als je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Keijenborg, raad men altijd aan uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Keijenborg. Als je te maken hebt met schade in de woning (bijvoorbeeld door schroeien of smelten, vandalisme, brand of explosie, inbraak en diefstal), dan dienen natuurlijk de schade-uitkeringen en helpdesk picobello voor elkaar te zijn. Met behulp van de vergelijkingstool kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijzen van assuradeurs zoals FBTO en Allianz liggen tussen de €9 – €13. Voer in de basis in waar jouw verzekering aan moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en kijk pas daarna naar de premies. Op die manier zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Europeesche opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, postcode (7256) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Bijvoorbeeld: type woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, aantal kamers, totale oppervlakte en leeftijd van het huis.

 3. Details van het huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de afwerking.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je achterhaalt vervolgens de actuele verzekeraars die matchen met de opgegeven info.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen regel je snel via het internet.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Keijenborg? De “normale” polissen schommelen tussen €8,5 – €14,75. De hoogte van de premie is voor iedereen weer anders. Er zijn een aantal variabelen:

 • Soort dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwdatum
 • Omgeving
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg ontdek ik voordelige woonhuisverzekeringen voor ons huis in Keijenborg? Dit kan zonder moeite: start de opstal vergelijker. Beantwoord de vragen, maak een keuze uit de dekkingen, vergelijk de prijzen en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Voorbeelden van pakketten zijn Unigarant Inboedelverzekering en ook HEMA Woonverzekering. Heb je hulp nodig? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Keijenborg.

Vergelijk alle polissen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Bronckhorst afsluiten? Stap over naar de beste of de meest betaalbare maatschappij voor postcode 7256.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat adviseurs vaak aanraden is allebei deze producten te nemen bij één assuradeur. Bij constatering van schade aan je huis, vormen er geen meningsverschillen over wie precies wat gaat vergoeden.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Pakketkorting
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Één maandelijkse nota
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er bestaan nog een aantal dekkingen die samen te voegen zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering steeds vaker in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere mogelijkheden zijn: overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt dekking tegen vrijwel elke soort schade. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk aan voorvallen als diefstal, blikseminslag, vandalisme, aanrijding en aanvaring en een omgevallen boom, inbraak en diefstal, schroeien of smelten, blikseminslag. Belangrijk: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade door atoomkernreacties, overstromingen, oorlogsgeweld, aardbevingen of weersinvloeden, vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning, bevroren leidingen en schade aan fundering / glas is in veel gevallen niet inbegrepen. Onderstaand ontdek je nuttige details over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Derhalve zijn ze gewoon meeverzekerd. Ben je geen eigenaar van de woning? In dat geval kan je dit regelen door het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is meestal niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas als resultaat van bjiv. brand of vandalisme is vaak inbegrepen. Alleen, een bal die door een ruit wordt geschopt is in de regel niet inbegrepen in de opstalpolis. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Bijgebouw / garage
  Je volière, tuinhuisje, overkapping, schuur en losse ruimtes / vertrekken worden gewoon meeverzekerd. Belangrijk: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Diverse aanbieders stellen een max. aantal vierkante meters voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Veel verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schade in de tuin aan zaken als overkappingen. In andere gevallen is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Hengelo, Zelhem, Vorden, Steenderen, Hummelo en Keppel.

‘Een totale woonverzekering voor alles

P. van den Velden, Keijenborg (maart 2023)