Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Doesburg

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Doesburg (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schades gericht aan jouw woning wat te maken heeft met zaken als ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, diefstal. De term opstal betekent; alles wat vast zit aan de woning. Bijvoorbeeld een tuinhek, en tevens de elektriciteit. Het is niet bij wet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Door middel van deze website vergelijk jij snel de meest afgesloten opstalverzekeringen van betrouwbare assuradeurs als Zelf, Bovag of Lancyr op prijs en kwaliteit. Tarieven wisselen per postcodegebied. Ontdek de goedkoopste polis in Doesburg, gemeente Doesburg, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteDoesburg
(Net) nummer0313 (+31313)
Inwoners 11336
Postcodegebied6980
BuurtenWijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-Dinkelland, opstalverzekering-Cromstrijen, polis-Breda, verzekeringspakket-Bergeijk, Den Helder en woonhuisverzekering-Den Haag
opstalverzekering-doesburg

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Doesburg, maart 2023

Een woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Dat kan gaat om schade door inbraak, diefstal, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7). Goed om te weten: Dit type verzekering verzekert alleen uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Bijvoorbeeld de zonnepanelen . Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met deze polis dek je de losse bezittingen afzoals betimmeringen of schade aan je smartphone). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Doesburg? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Klantenservice: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Meningen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijs: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Vrijwillig eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Als je de opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Doesburg, raad men altijd aan je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Doesburg. In een scenario dat er iets met jouw huis gebeurt (bijvoorbeeld door brand of explosie, wateroverlast, blikseminslag, olie, rook en roet), dan behoren natuurlijk de service en uitkeringen direct op gang te komen. Dankzij onze vergelijker kan je hier zelf achter komen. De tarieven van partijen zoals Europeesche en/of Unigarant liggen tussen de €9 en €14,25. Voer bovenaan in de tool in waaraan de verzekering moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en filter pas hierna op prijs. Zo heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Avéro Achmea pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcode (6980) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat je moet invullen: kenmerken woning, materiaal van jouw woning en constructie, aantal kamers, totale oppervlakte en bouwjaar woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Definieer status van keuken en badkamer en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Premies berekenen

  Je ziet vervolgens de beste polissen die rijmen met jouw zoekopdracht.

 5. Online afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Doesburg? De modale polissen liggen tussen de €5,75 – €10. Het feitelijke maandbedrag varieert per type huis en situatie. Deze factoren zijn van belang:

 • Type dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Datum bouw
 • Postcode
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn woning in Doesburg? Het is simpel: start de opstal vergelijker. Definieer jouw woning, selecteer de modules, check alle kosten, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Jij kan woonpakketten vinden als Klaverblad Inboedelverzekering Royaal en Allianz Woonhuisverzekering (EUG). Heb je hulp nodig? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Doesburg.

Start vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Doesburg afsluiten? Stap over naar de best gewaardeerde of gewoon een goedkope verzekeraar voor regio 6980, 6981, 6982, 6983, 6984.

Actuele woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • InShared Inboedelverzekering
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)

Nog meer korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Veel experts adviseren de inboedel- en opstalverzekering onder te brengen bij dezelfde partij. Indien de situatie zich voordoet van schades aan je huis, ontstaat er geen gedoe over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. 1 duidelijke factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
We spreken nog over meerdere dekkingen die je kunt combineren. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. steeds vaker in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: huisdierenverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De populaire allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt garantie voor alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Je kunt dan denken aan vandalisme, wateroverlast, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7) of een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten, een omgevallen boom, wateroverlast. Belangrijk: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade door constructie- of installatiefouten, overstromingen, roekeloosheid en opzet, atoomkernreacties of bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden en schade aan het glas of de fundering wordt meestal niet gedekt. Hierna vind je meer informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Zodoende vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? Je kunt ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is in veel gevallen niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. een flinke storm of inbraak is vaak inbegrepen. Echter, een bal die door een raam gaat valt vaak buiten jouw opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Een volière, schuur, tuinhuisje, garage en losse vertrekken / objecten vind je doorgaans standaard in de dekking. Advies: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Diverse partijen stellen beperkingen aan het aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Plenty verzekeraars keren vergoedingen uit bij problemen met de tuin, zoals schade aan bloemen planten. Mogelijk is een aparte tuinverzekering nodig. Relevant in wijken zoals: Wijk 01.

‘Een woonverzekering voor al mijn zaken

M. de Groot, Doesburg (maart 2023)