Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Ermelo

Middels een opstalverzekering in Ermelo – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades aangaande een huis wat te maken heeft met o.a. brand, ontploffing, inbraak, blikseminslag. Opstal heeft betrekking op de dingen die vast aan de woning zitten. Neem nou het kozijn, of bijvoorbeeld de gang. Het is niet verplicht, maar vaak wel een goed idee. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Door middel van onze vergelijker vergelijk jij gemakkelijk de meeste opstalverzekeringen van klantvriendelijke maatschappijen als bijv. FBTO, Centraal Beheer of Interpolis op prijs en kwaliteit. Premies variëren per postcode. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Ermelo, gemeente Ermelo, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteErmelo
Regionummer0341 (+31341)
Inwoners 26507
Postcodes3850
BuurtenErmelo
Plaatsen in de regioverzekering-Epe, opstalverzekering-Enkhuizen, polis-Duiven, verzekeringspakket-Deventer, Elburg en woonhuisverzekering-Eindhoven
opstalverzekering-ermelo

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Ermelo, maart 2023

De woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door wateroverlast, diefstal, storm (vanaf windkracht 7), inbraak. Niet vergeten: Deze module sluit je af voor alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Bijvoorbeeld de isolatie. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (hiermee dek je de losse bezittingen afals spiegels of schade aan apparatuur). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Ermelo? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Modules: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Klantenservice: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Recensies: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Premie: Hoe duur is de polis per maand?
 • Vrijwillig eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Ermelo, is het aan te raden om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Ermelo. Wanneer je problemen in de woning krijgt (zoals bijv. door een omgevallen boom, olie, rook en roet, schroeien of smelten, wateroverlast), dan dienen natuurlijk de schade-uitkeringen en helpdesk goed geregeld te zijn. Geholpen door onze vergelijker vind je direct uit welke optie bij je past. De prijsstelling van verzekeringsmaatschappijen als Generali of Avéro Achmea schommelen tussen €5,75 en €10,5. Voer in de basis welke modules je minimaal wilt afsluiten, check de maandelijkse kosten, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Middels deze techniek heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Delta Lloyd pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Jouw gegevens invoeren

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcodegebied (3850) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde info: kenmerken woning, bouwconstructie (dak), aantal kamers, totale oppervlakte en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Extra informatie over je huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de mate van afwerking.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je ziet vervolgens de actuele opstalverzekeringen die passen bij jouw filters.

 5. Online afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten doe je helemaal zelf online.

De kosten van een opstalverzekering

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Ermelo? De doorsnee polissen liggen tussen de €7,5 tot €12,75. Het exacte bedrag is iets wat per woning weer anders is. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Herbouwwaarde
 • Datum bouw
 • Woonplaats
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg ontdek ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor ons huis in Ermelo? Dit kan zonder moeite: start de opstal vergelijker. Specificeer jouw situatie, selecteer de modules, vergelijk de prijzen en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid) of juist Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering. Kom je er zelf niet uit? Je kunt ook terecht bij een verzekeringskantoor in Ermelo.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Ermelo afsluiten? Ontdek de meest populaire of gewoon een goedkope verzekering voor postcodegebied 3850, 3851, 3852, 3853.

Actuele woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren beide polissen onder te brengen bij dezelfde verzekeraar. In het geval van schade in of rondom jouw woning heb je minder te maken met bonje over wie welke schade vergoedt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Minder administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
We onderscheiden nog een aantal verzekeringen die samen te voegen zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering in de regel in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: motorverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De All risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt garantie voor bijna elke soort van schade aan je huis. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Denk dan aan wateroverlast, ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), brand of een flinke storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, blikseminslag, wateroverlast. Noemenswaardig: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade na aanleiding van overstromingen, atoomkernreacties, constructie- of installatiefouten, oorlogsgeweld of rook en roet uit open haard, weersinvloeden, vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning en schade aan fundering / glas staat vaak buiten de polis. Onderstaand lees je nuttige details over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Hierom dekt de opstalverzekering deze voor jou. Ben je geen eigenaar van de woning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je aan de hand van het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in de regel overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door bijv. inbraak of storm is in algemene zin vaak gedekt. Maar, een ruit die perongeluk wordt ingegooid wordt niet meegenomen door de woonhuisverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Bijgebouw / garage
  Je garage, schuur, tuinhuisje, overkapping en losse ruimtes / vertrekken zijn standaard meeverzekerd. Stelregel: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Diverse verzekeraars stellen een max. aantal vierkante meters voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Veel verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan bomen, struiken. Misschien is een aparte tuinverzekering nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Ermelo, Speuld.

‘De vergelijker is prettig in gebruik

S. van Wijk, Ermelo (maart 2023)