Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Heerde

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Heerde (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker jij de schades m.b.t. de woning wat gerelateerd is aan onder andere diefstal, blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring. Opstal heeft betrekking op de dingen die vast aan de woning zitten. Bijvoorbeeld een badkamer, en tevens dakpannen. Het is geen vereiste, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Door middel van onze vergelijktool vergelijk je gemakkelijk de best beoordeelde opstalverzekeringen van professionele maatschappijen zoals o.a. FBTO, ABN AMRO of Independer op premie en dekking. Je woonadres heeft invloed op de premie. Bekijk de laagste premie in Heerde, gemeente Heerde, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteHeerde
Netnummer0578 (+31578)
Aantal inwoners 18556
Postcodegebied8180
WijkenHeerde
Plaatsen in de buurtverzekering-Heemstede, opstalverzekering-Haren, polis-Etten-Leur, verzekeringspakket-Eemsmond, Haren en woonhuisverzekering-Hardinxveld-Giessendam
opstalverzekering-heerde

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Heerde, december 2023

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Dat kan gaat om schade door diefstal, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, blikseminslag. Goed om te weten: Deze module dekt enkel een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zaken als de open haard. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met zo’n polis verzeker je de losse spullenzoals meubilair of een defecte wasmachine). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Heerde? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Klantenservice: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Recensies: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Premie: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Het eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Als je een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Heerde, is het aan te raden om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Heerde. Wanneer er sprake is van schade aan de woning (door bijv. situatie als brand of explosie, inbraak en diefstal, schroeien of smelten, blikseminslag), dan behoren uiteraard de vervoegingen en klantenservice goed geregeld te zijn. Via onze service-tool kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De tarieven van bedrijven zoals Nationale Nederlanden en Allianz variëren tussen de €9,5 – €14,25. Voer in de basis eerst jouw wensen in, bekijk de kosten per maand, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Middels deze techniek heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: FBTO pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Jouw gegevens invoeren

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, postcode (8180) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Basisinformatie woning

  Benodigde info: beschrijving woning, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en leeftijd van het huis.

 3. Details van het huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de mate van afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je ziet hierna de verkrijgbare woonhuisverzekeringen die overeenkomen met jouw zoekvraag.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen doe je helemaal zelf online.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Heerde? De gemiddelde premies schommelen tussen €9,25 – €12,25. De hoogte van de premie is iets wat per woning weer anders is. De volgende zaken spelen een rol:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde
 • Opleverdatum
 • Woonplaats
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg check ik voordelige woonhuisverzekeringen voor huizen in Heerde? Dit is kinderspel: navigeer naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, klik alle af te sluiten modules aan, check alle kosten, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Je vindt pakketten als Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid) of juist Generali Woonhuisverzekering. Heb je hulp nodig? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Heerde.

Direct vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Heerde afsluiten? Ontdek de best gewaardeerde of voordeligste polis voor omgeving 8180, 8181.

Actuele woonverzekeringen in Gelderland in december 2023

 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • SNS Inboedel en opstal
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Behalve een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat adviseurs vaak aanraden is de opstal- en inboedelverzekering af te sluiten bij 1 maatschappij. In het geval van schade rondom je woning, kom je niet in onenigheid over wie welke schade vergoedt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatie-deal
 2. Overzichtelijk
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er zijn nog meer vergoedingen die je kunt toevoegen. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarbij zitten ook de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering doorgaans in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere mogelijkheden zijn: ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

Een allrisk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en staat garant bij vrijwel elke soort schade. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Je kunt dan denken aan schade door olie, rook en roet, ontploffing, inbraak, wateroverlast en een omgevallen boom, schroeien of smelten, een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet. Let op: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door roekeloosheid en opzet, slecht onderhoud, atoomkernreacties, normaal huishoudelijk gebruik of ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, weersinvloeden, grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7 en schade aan het glas of de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Hierna vind je meer informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Zodoende wordt schade hieraan vergoed. Heb je een huurwoning? Je kunt ze verzekeren door het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in de regel niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door o.a. storm of brand zit vaak bij de polis in. Echter, een bal die door een ruit wordt geschopt is in de regel niet inbegrepen in jouw opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Je overkapping, garage, schuur, volière en andere bijgebouwen zijn standaard meeverzekerd. Let op: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Een aantal assuradeurs werken met een maximum aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Bijna alle verzekeraars dekken de kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan schuurtjes. Mogelijk is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Heerde, Wapenveld.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

G. Boer, Heerde (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente