Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Losser

Middels een opstalverzekering in Losser – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades aangaande een huis die ontstaan zijn door bijvoorbeeldinbraak, brand, ontploffing, vandalisme. De term opstal betekent; alles wat vast zit aan de woning. Neem nou het dak, of bijvoorbeeld de ramen. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Aan de hand van deze website vergelijk jij moeiteloos de best beoordeelde opstalverzekeringen van gevestigde verzekeringsmaatschappijen zoals bijv. EAG Assuradeuren, Aegon of Nederlanden van Nu op service en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Losser, gemeente Losser, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteLosser
Netnummer053 (+3153)
Bewoners 22444
Postcodegebieden7580
BuurtschappenLosser
Plaatsen in de omgevingverzekering-Loppersum, opstalverzekering-Lingewaard, polis-Lelystad, verzekeringspakket-Harderwijk, Lisse en woonhuisverzekering-Lingewaard
opstalverzekering-losser

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Losser, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Dat kan gaat om schade door schade door olie, rook en roet, blikseminslag, brand, aanrijding en aanvaring. Belangrijk: Deze module is er alleen voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zoals de stroomvoorziening. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (aan de hand hiervan ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken als apparatuur of gebroken servies). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Losser? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Uitkeringen:Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Ervaringen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Tarieven: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Vanaf het punt dat jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Losser, is het handig je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Losser. Op het moment dat er iets met jouw huis gebeurt (bijvoorbeeld door wateroverlast, inbraak en diefstal, een omgevallen boom, olie, rook en roet), dan behoren zeker de service en uitkeringen goed geregeld te zijn. Geholpen door onze vergelijker kan je hier zelf achter komen. De maandelijkse premies maatschappijen zoals Generali of De Goudse zitten maandelijks tussen €6,75 tot €13,5. Voer in de basis welke modules je minimaal wilt afsluiten, bekijk de kosten per maand, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Zodoende heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: ING pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Persoonlijke gegevens

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, regio (7580) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Basisinformatie woning

  Gevraagde gegevens: beschrijving woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte, aantal kamers en datering van het woonhuis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de algehele afwerking van het huis.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je opent daarna de beschikbare verzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht.

 5. Polis afsluiten via internet

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Losser? De gemiddelde verzekeringen zitten maandelijks tussen €7,5 en €11,75. Het exacte bedrag varieert per type huis en situatie. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Leeftijd woning
 • Omgeving
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg check ik een voordelige woonhuisverzekering voor ons huis in Losser? Heel eenvoudig: start de opstal vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, kies de gewenste dekking, bekijk de prijzen, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Jij kan woonpakketten vinden als Klaverblad Opstalverzekering Budget en ook Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk). Liever laten adviseren? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Losser.

Vergelijk opstalverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Losser afsluiten? Stap over naar de best gewaardeerde of de meest betaalbare maatschappij voor postcode 7580, 7581, 7582.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • ZLM Opstalverzekering
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)

Nog meer korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat in de regel aanbevolen wordt is beide polissen te nemen bij één aanbieder. In het geval van schades in of rondom jouw woning kom je niet in onenigheid over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Pakketkorting
 2. Een contactpersoon
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Minder administratiekosten
 5. 1 duidelijke factuur
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er bestaan nog een aantal zekerheden die je kunt combineren. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarnaast zit ook de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering steeds vaker in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere opties zijn: caravanverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De All risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en staat garant bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Voorbeelden zijn inbraak, vandalisme, blikseminslag, ontploffing en vandalisme, brand of explosie, wateroverlast, blikseminslag. Belangrijk: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades als gevolg van overstromingen, aardbevingen, constructie- of installatiefouten, oorlogsgeweld of ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, weersinvloeden en fundering- of glasschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder tref je praktische informatie over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Daarom wordt schade hieraan vergoed. Heb je een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen d.m.v. het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is doorgaans overbodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door bijv. ontploffing of inbraak zit doorgaans in de verzekering. Alleen, een ruit die perongeluk wordt ingegooid valt niet onder de opstalpolis. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  De overkapping, volière, garage, tuinhuisje en opzichzelfstaande hokken zijn standaard meeverzekerd. Belangrijk: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Een aantal verzekeraars hanteren een quotum voor aantal M2’s voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Veel verzekeraars staan garant voor de kosten van schades in de tuin aan bijv. overkappingen. Misschien is een speciale tuinverzekering benodigd. Een uitkomst in buurten als: Losser, Glane, Overdinkel, De Lutte, Beuningen.

‘Super service, binnen een paar minuten overgestapt!

I. van Doorn, Losser (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente