Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Alem

Met een opstalverzekering in Alem – ook wel woonhuisverzekering – verzeker jij de schade aan jouw woning als gevolg van zaken als inbraak, wateroverlast, ontploffing, vandalisme. Het begrip opstal slaat op; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Neem nou de tegelvloer, of denk aan vaste muren. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Door middel van deze website vergelijk jij snel de meeste opstalverzekeringen van betrouwbare maatschappijen als bijv. EAG Assuradeuren, Avéro Achmea of Independer op service en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Alem, gemeente Maasdriel, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteMaasdriel
Netnummer0418 (+31418)
Inwoners 24084
Postcodegebied5335
WijkenKerkdriel
Plaatsen nabijverzekering-velddriel, opstalverzekering-rossum, polis-ammerzoden, verzekering-aalst, woonhuisverzekering-aalst en hurwenen
opstalverzekering-alem

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Alem, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door inbraak, vandalisme, schade door olie, rook en roet, blikseminslag. Goed om te weten: Deze dekking verzekert alleen schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Bijvoorbeeld het kozijn. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met zo’n polis verzeker je de losse spullenzoals vitrage/gordijnen of gestolen sieraden). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Alem? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Service: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Meningen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijs: Aan welke kosten moet je denken?
 • Vrijwillig eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Vanaf het punt dat jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Alem, is het handig verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Alem. Als je te maken hebt met schade in de woning (door bijv. situatie als wateroverlast, schroeien of smelten, brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan dienen met name de dekking en de service in orde te zijn. Geholpen door ons vergelijkscript vind je direct uit welke optie bij je past. De tarieven van verzekeringsmaatschappijen zoals Klaverblad of Reaal zitten maandelijks tussen €8 tot €10,75. Voer in de bovenstaande vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bekijk de kosten per maand, en kijk pas daarna naar de premies. Middels deze techniek heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: ASR Verzekeringen afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, regio (5335) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Basisinformatie woning

  Gevraagde gegevens: soort huis, constructie en materiaal, aantal kamers, totale oppervlakte en bouwjaar woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de mate van afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je ziet nu de beste opstalverzekeringen die overeenkomen met jouw filters.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen regel je snel via het internet.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Alem? De doorsnee polissen zitten maandelijks tussen €6 en €10,75. De hoogte van de premie varieert per type huis en situatie. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Type dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Leeftijd woning
 • Postcode
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg vind ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor mijn huis in Alem? Heel eenvoudig: start de opstal vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, bepaal welke dekkingen je wilt, neem de tarieven door en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Voorbeelden van pakketten zijn Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) en ook Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid). Liever laten adviseren? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Alem.

Vergelijk alle polissen

Meteen de beste opstalverzekering in Maasdriel afsluiten? Bekijk de best gewaardeerde of laagst geprijsde verzekeraar voor de buurt 5335.

Bekijk deze woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • nowGo Woonverzekering Comfort

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat wij aanraden is een combinatie van deze polissen aan te vragen bij één maatschappij. Bij schade in of rondom jouw woning heb je minder te maken met bonje over wie precies wat gaat vergoeden.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatievoordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Wellicht vind jij meer interessante dekkingen die je kunt combineren. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Tevens zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering in de regel in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere opties zijn: ongevallenverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De populaire allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat garant bij bijna elke soort van schade aan je huis. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk dan aan storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, diefstal, wateroverlast of schroeien of smelten, wateroverlast, een flinke storm (vanaf windkracht 7), vandalisme. Belangrijk: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade door slecht onderhoud, oorlogsgeweld, overstromingen, roekeloosheid en opzet of grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel en glas- of funderingsschade wordt meestal niet gedekt. Verderop vind je aanvullende info thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Om die reden vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Woon jij in een huurhuis? Dan kan je zonnepanelen verzekeren door het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is vaak geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door o.a. brand of ontploffing is in algemene zin vaak gedekt. Echter, een bal die door een ruit wordt geschopt wordt niet meegenomen door jouw opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garage of bijgebouwen
  De garage, tuinhuisje, volière, schuur en andere bijgebouwen zijn standaard meeverzekerd. Belangrijk: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Enkele assuradeurs stellen beperkingen aan het aantal M2 voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Plenty verzekeraars keren vergoedingen uit bij schades in de tuin aan bijv. bloemen planten. In andere gevallen is een speciale tuinverzekering benodigd. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Kerkdriel, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Rossum.

‘Voor een paar euro extra een veel completere verzekering

Q. Vos, Alem (maart 2023)