Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Velddriel

Via de opstalverzekering in Velddriel (ook bekend als woonhuisverzekering) dek je schades gericht aan jouw woning die ontstaan zijn door o.a. diefstal, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, vandalisme. Opstal heeft betrekking op alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Een voorbeeld is de vloer, en ook de gevel. Het is geen vereiste, maar vaak wel een goed idee. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Met behulp van onze vergelijker vergelijk jij direct vele opstalverzekeringen van populaire assuradeurs als bijv. Univé, ASR Verzekeringen of Interpolis op voorwaarden en tarieven. Prijzen verschillen per regio. Ontdek de goedkoopste polis in Velddriel, gemeente Maasdriel, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteMaasdriel
(Net) nummer0418 (+31418)
Aantal inwoners 24084
Postcodegebieden5334
BuurtschappenKerkdriel
Naburige plaatsenverzekering-hoenzadriel, opstalverzekering-hurwenen, polis-hedel, verzekering-poederoijen, woonhuisverzekering-poederoijen en well
opstalverzekering-velddriel

Woonhuisverzekering vergelijken in Velddriel, maart 2023

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door blikseminslag, inbraak, brand, schade door olie, rook en roet. Let op: Deze module is er alleen voor alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Denk aan dakpannen. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (aan de hand hiervan dek je de losse bezittingen afzoals verzamelingen of schade aan je smartphone). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Velddriel? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Claims: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Recensies: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Premie: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • De eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Vanaf het punt dat jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Velddriel, dan is het slim om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Velddriel. In een scenario dat je problemen in de woning krijgt (door bijv. situatie als olie, rook en roet, blikseminslag, wateroverlast, een omgevallen boom), dan horen met name de service en uitkeringen picobello voor elkaar te zijn. Middels ons vergelijkscript bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijzen van maatschappijen als Lancyr of Allianz variëren tussen de €7,25 en €12,75. Voer in de bovenstaande vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, neem alle premies door, en kijk pas daarna naar de premies. Zo zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Aon Direct afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, regio (5334) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Basisinformatie woning

  Gevraagde gegevens: beschrijving woning, bouwconstructie (dak), aantal kamers, totale oppervlakte en opleverdatum van de woning.

 3. Details van het huis

  Specificeer type keuken, badkameren type afwerking (luxe of normaal).

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je achterhaalt nu de actuele verzekeraars die rijmen met de opgegeven info.

 5. Polis afsluiten via internet

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten regel je snel via het internet.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Velddriel? De gemiddelde premies zitten maandelijks tussen €9,5 – €10. Het feitelijke maandbedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze factoren zijn van belang:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Herbouwwaarde
 • Datum bouw
 • Omgeving
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg ontdek ik een voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Velddriel? Dat is gemakkelijk: navigeer naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, maak een keuze uit de dekkingen, bereken de premie, en kies de goedkoopste aanbieder. Je vindt pakketten als Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid) en Turien & Co Inboedelverzekering Premium. Liever laten adviseren? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Velddriel.

Vergelijk alle polissen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Maasdriel afsluiten? Check de beste of de meest betaalbare verzekering voor postcodegebied 5334.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • SNS Inboedel en opstal
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Univé Woonpakket (AR)
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)

Nog meer korting met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Veel experts adviseren een combinatie van deze polissen te nemen bij eenzelfde partij. Bij schades m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er zijn nog meer modules die je kunt combineren. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering in de regel in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere opties zijn: ongevallenverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De populaire allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt garantie voor bijna elke soort van schade aan je huis. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk aan voorvallen als vandalisme, inbraak, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7) en een omgevallen boom, inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie. Goed om te weten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade door aardbevingen, constructie- of installatiefouten, roekeloosheid en opzet, oorlogsgeweld of grondwater in de woning, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard en fundering- of glasschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Hierna vind je meer informatie over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Hierom zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren door het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas veroorzaakt door bijv. inbraak of brand is in algemene zin vaak gedekt. Toch, een ruit die perongeluk wordt ingegooid valt niet onder de opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Bijgebouw / garage
  Zo’n overkapping, garage, schuur, tuinhuisje en opzichzelfstaande hokken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Let op: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Enkele maatschappijen stellen een max. aantal vierkante meters voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Plenty verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan bloemen planten. Misschien is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Relevant in wijken zoals: Kerkdriel, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Rossum.

‘Niet de goedkoopste, maar wel gewoon goed

P. van Veen, Velddriel (maart 2023)