Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Montferland

Middels een opstalverzekering in Montferland – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning als gevolg van onder andere inbraak, wateroverlast, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring. Het begrip opstal slaat op; de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Neem nou de zonnepanelen , maar ook de garage. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Middels onze vergelijker vergelijk jij online een aantal opstalverzekeringen van professionele verzekeringsmaatschappijen zoals bijv. Univé, BLG wonen of ING op service en prijs. De premies hangen af van je adres. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Montferland, gemeente Montferland, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteMontferland
Netnummer0314 (+31314)
Inwoners 35173
Postcodegebied7038
Buurtens-Heerenberg
Plaatsen nabijverzekering-Molenwaard, opstalverzekering-Loppersum, polis-Lingewaal, verzekeringspakket-Hellevoetsluis, Midden-Drenthe en woonhuisverzekering-Midden-Delfland
opstalverzekering-montferland

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Montferland, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Denk aan schades veroorzaakt door ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, schade door olie, rook en roet. Belangrijk: Deze module is er alleen voor alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Zaken als de schoorsteen. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (hiermee verzeker je de losse spullenals bed/matras of schade aan de keuken). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Montferland? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Klantenservice: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Meningen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Kosten: Hoe duur is de polis per maand?
 • Eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
In de situatie dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Montferland, raad men altijd aan niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Montferland. Wanneer je te maken hebt met schade in de woning (door bijv. situatie als inbraak en diefstal, wateroverlast, een omgevallen boom, olie, rook en roet), dan horen met name de vervoegingen en klantenservice picobello voor elkaar te zijn. Geholpen door de vergelijkingstool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijzen van assuradeurs als Europeesche of Unigarant schommelen tussen €8 en €14,5. Vul hierboven in waar jouw verzekering aan moet voldoen, neem alle premies door, en kijk pas daarna naar de premies. Zodoende zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Interpolis pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcode (7038) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Benodigde info: type woning, bouwconstructie (dak), oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en datering van het woonhuis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Definieer status van keuken en badkamer en de mate van afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je achterhaalt nu de beschikbare polissen die overeenkomen met jouw wensen.

 5. Online afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Montferland? De gemiddelde polissen variëren tussen de €9,75 – €10,5. Het daadwerkelijke tarief is iets wat per woning weer anders is. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Datum bouw
 • Woonplaats
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier achterhaal ik de voordeligste woonhuisverzekering voor woningen in Montferland? Dit is kinderspel: gebruik onze vergelijker. Specificeer jouw situatie, selecteer de modules, check alle kosten, en kies de goedkoopste aanbieder. Jij kan woonpakketten vinden als Turien & Co Woonhuisverzekering Prima of De Nederlanden van Nu Opstalverzekering. Liever laten adviseren? Maak een afspraak met een verzekeringsadviseur in Montferland.

Direct vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Montferland afsluiten? Bekijk de beste of gewoon een goedkope verzekering voor regio 7038.

Veel gekozen woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat in de regel aanbevolen wordt is beide polissen af te sluiten bij eenzelfde assuradeur. Wanneer we spreken van schades m.b.t. je huis ontstaat er geen gedoe over wie precies wat gaat vergoeden.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Alles-in-1-korting
 2. Een contactpersoon
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Grip op de kosten
Profiteer van extra combinatievoordeel
Wellicht vind jij meer interessante zekerheden die samen te voegen zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering in de regel in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

Zo’n all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en staat paraat bij bijna elke soort van schade aan je huis. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk aan voorvallen als diefstal, vandalisme, blikseminslag, inbraak of vandalisme, olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten. Noemenswaardig: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van overstromingen, constructie- of installatiefouten, aardbevingen, roekeloosheid en opzet of ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, grondwater in de woning en glasschade of schade aan de fundering zit vaak niet inbegrepen. Hierna ontdek je handige info over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Zodoende dekt de opstalverzekering deze voor jou. Ben je geen eigenaar van de woning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren door het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is in veel gevallen niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. blikseminslag of brand is vaak inbegrepen. Toch, een ongeluk zoals een bal door de ruit valt niet onder de opstalpolis. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Zo’n garage, tuinhuisje, volière, schuur en opzichzelfstaande hokken zijn standaard meeverzekerd. Let op: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Veel assuradeurs stellen een limiet voor toegestane M2’s voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Veel verzekeraars staan garant voor de kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan schuttingen. Mogelijk is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: s-Heerenberg, Brakel, Didam.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

F. van der Meer, Montferland (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente