Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Vethuizen

Middels een opstalverzekering in Vethuizen – ook wel woonhuisverzekering – dek je schade aan jouw woning wat gerelateerd is aan bijvoorbeeldschade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, brand. Met opstal bedoelen we de dingen die vast aan de woning zitten. Bijvoorbeeld de isolatie, of bijvoorbeeld de meterkast. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar beslist wel aan te raden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Door middel van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je gemakkelijk een aantal opstalverzekeringen van gevestigde maatschappijen zoals Ditzo, DAK of Lancyr op voorwaarden en tarieven. Premies variëren per postcode. Stap over naar de beste aanbieder in Vethuizen, gemeente Montferland, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteMontferland
(Regio) nummer0314 (+31314)
Inwoners 35173
Postcodegebieden7046
Buurtschappens-Heerenberg
Plaatsen nabijverzekering-azewijn, opstalverzekering-stokkum, polis-kilder, verzekering-drempt, woonhuisverzekering-drempt en zeddam
opstalverzekering-vethuizen

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Vethuizen, december 2023

De woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Voorbeelden zijn schade door schade door olie, rook en roet, vandalisme, diefstal, ontploffing. Belangrijk: Deze dekking regelt uitsluitend uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Bijvoorbeeld de oven. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (met zo’n polis dek jij waardevolle “losse” items zoals servies/kristal of kapotte meubels). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Vethuizen? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Uitkeringen:Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Recensies: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Tarieven: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Het eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
In de situatie dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Vethuizen, is het aan te raden om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Vethuizen. Als er iets met jouw huis gebeurt (denk aan blikseminslag, vandalisme, een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten), dan horen uiteraard de dekking en de service goed geregeld te zijn. Dankzij onze vergelijker ontdek je dit eenvoudig zelf. De kosten van aanbieders zoals HEMA of Centraal Beheer variëren tussen de €7 tot €14. Vul hierboven in waaraan de verzekering moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en vergelijk pas hierna op prijs. Op basis daarvan zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Allianz polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, postcodegebied (7046) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Specificeer jouw woning

  Benodigde info: kenmerken woning, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte, aantal kamers en opleverdatum van de woning.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de algehele afwerking van het huis.

 4. Premies berekenen

  Je achterhaalt vervolgens de beste polissen die in lijn zijn met jouw filters.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten regel je snel via het internet.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Vethuizen? De reguliere verzekeringen zitten maandelijks tussen €6,75 en €10. Het daadwerkelijke tarief varieert per type huis en situatie. Er zijn een aantal variabelen:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Opleverdatum
 • Postcode
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe bekijk ik een voordelige woonhuisverzekering voor ons huis in Vethuizen? Dat is gemakkelijk: gebruik onze vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, klik alle af te sluiten modules aan, check alle kosten, en kies de goedkoopste aanbieder. Wat dacht je bijvoorbeeld van De Goudse Inboedelverzekering of Univé Inboedelverzekering (EUG). Kom je er zelf niet uit? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Vethuizen.

Direct vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Montferland afsluiten? Bekijk de best gewaardeerde of gewoon een goedkope verzekeraar voor omgeving 7046.

Veel gekozen woonverzekeringen in Gelderland in december 2023

 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat adviseurs vaak aanraden is beide polissen te nemen bij 1 maatschappij. Bij constatering van schade rondom je woning, heb je minder te maken met bonje over wie precies wat gaat vergoeden.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. 1 duidelijke factuur
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
We spreken nog over meerdere vergoedingen die jij kunt aanklikken. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering steeds vaker inbegrepen in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere mogelijkheden zijn: huisdierenverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

Een allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat garant bij vrijwel elke soort schade. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk aan voorvallen als blikseminslag, ontploffing, wateroverlast, storm (vanaf windkracht 7) en een omgevallen boom, inbraak en diefstal, wateroverlast, blikseminslag. Belangrijk: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van normaal huishoudelijk gebruik, slecht onderhoud, roekeloosheid en opzet, atoomkernreacties of vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning en glas- of funderingsschade wordt in de regel niet afgedekt. Onderstaand bekijk je praktische informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Derhalve zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Woon jij in een huurhuis? Ook dan kan je ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is meestal niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door bijv. een ontploffing of storm is in algemene zin vaak gedekt. Toch, een voetbal die door de ruit vliegt wordt meestal niet gedekt door jouw opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  De schuur, tuinhuisje, overkapping, volière en losse gebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Advies: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Veel maatschappijen werken met een maximum aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Plenty verzekeraars staan garant voor de kosten van tuinschade, zoals schade aan overkappingen. Wellicht is een speciale tuinverzekering benodigd. Handig als je woont in wijken als: s-Heerenberg, Brakel, Didam.

‘Mijn spullen met een gerust hart achterlaten

T. de Groot, Vethuizen (december 2023)