Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Neder-Betuwe

Via de opstalverzekering in Neder-Betuwe (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schades aangaande een huis die ontstaan zijn door zaken als wateroverlast, aanrijding en aanvaring, vandalisme, ontploffing. Met opstal bedoelen we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Denk dan aan jouw kookplaat, of denk aan de hal. Het is geen vereiste, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met onze vergelijktool vergelijk jij snel de best beoordeelde opstalverzekeringen van klantvriendelijke bedrijven zoals Huis In Eén Verzekeringen, Aegon of ING op service en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Ontdek de goedkoopste polis in Neder-Betuwe, gemeente Neder-Betuwe, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteNeder-Betuwe
Regionummer0488 (+31488)
Bewoners 23049
Postcodegebied4043
BuurtschappenKesteren
Plaatsen in de omgevingverzekering-Mook en Middelaar, opstalverzekering-Moerdijk, polis-Loon op Zand, verzekeringspakket-Leidschendam-Voorburg, Moerdijk en woonhuisverzekering-Mill en Sint Hubert
opstalverzekering-neder-betuwe

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Neder-Betuwe, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Dat kan gaat om schade door storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, ontploffing, wateroverlast. Noemenswaardig: Deze dekking is er alleen voor datgene wat vastzit aan de woning. Zoals jouw kookplaat. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (met zo’n polis dek je de losse bezittingen afzoals studieboeken of een gestolen computer). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Neder-Betuwe? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Dekking: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Claims: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Meningen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Tarief: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Op het moment dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Neder-Betuwe, is het handig verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Neder-Betuwe. Wanneer je problemen in de woning krijgt (onder andere brand of explosie, vandalisme, olie, rook en roet, inbraak en diefstal), dan horen zeker de dekking en de service picobello voor elkaar te zijn. Dankzij de vergelijkingssoftware ontdek je dit eenvoudig zelf. De prijsstelling van partijen als Delta Lloyd en ABN AMRO schommelen tussen €6,25 tot €10,5. Vul hierboven welke modules je minimaal wilt afsluiten, bekijk de kosten per maand, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op basis daarvan heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Klaverblad pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, omgeving (4043) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: type woning, bouwconstructie (dak), oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Extra informatie over je huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je bekijkt daarna de verkrijgbare verzekeraars die voldoen aan jouw filters.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten regel je snel via het internet.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Neder-Betuwe? De gemiddelde premies schommelen tussen €5,5 tot €14,75. Het exacte bedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. De volgende zaken spelen een rol:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Datum bouw
 • Postcode
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg bekijk ik voordelige woonhuisverzekeringen voor onze woning in Neder-Betuwe? Dit is kinderspel: start de opstal vergelijker. Definieer jouw woning, selecteer de modules, bereken de premie, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Voorbeelden van pakketten zijn Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering en/of ASR Voordeelpakket (Allrisk). Moeite met vergelijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Neder-Betuwe.

Start vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Neder-Betuwe afsluiten? Stap over naar de best beoordeelde of gewoon een goedkope verzekeraar voor de buurt 4043.

Bekijk deze woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • SNS Inboedelverzekering
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget

Ontvang extra korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat in de regel aanbevolen wordt is de opstal- en inboedelverzekering te regelen bij 1 maatschappij. Bij constatering van schade m.b.t. je huis ontstaat er geen gedoe over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Combinatie-korting
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er bestaan nog een aantal dekkingen die jij kunt aanklikken. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering in de regel in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: brommerverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De All risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt dekking tegen vrijwel elke soort schade. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Voorbeelden zijn diefstal, storm (vanaf windkracht 7), schade door olie, rook en roet, brand of een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, vandalisme, wateroverlast. Let op: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van overstromingen, aardbevingen, constructie- of installatiefouten, oorlogsgeweld of rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden en glas- of funderingsschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder bekijk je praktische informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Zodoende zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je d.m.v. het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is meestal overbodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. brand of ontploffing is in algemene zin vaak gedekt. Echter, een bal of ladder door een ruit wordt meestal niet gedekt door de woonverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Jouw volière, schuur, garage, overkapping en losse vertrekken / objecten vind je doorgaans standaard in de dekking. Stelregel: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Enkele assuradeurs stellen beperkingen aan het aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Veel verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in of rondom de tuin, zoals schade aan straatwerk. Soms heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Een uitkomst in buurten als: Kesteren, Echteld, Dodewaard.

‘Nu heb ik een scherpe prijs

D. Vink, Neder-Betuwe (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente