Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Nunspeet

Door middel van een opstalverzekering in Nunspeet – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning als gevolg van situaties als diefstal, ontploffing, wateroverlast, vandalisme. Onder opstal verstaan we de dingen die vast aan de woning zitten. Neem nou de isolatie, maar ook de riolering. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jouw huis is je toch heel wat waard? Door middel van deze website vergelijk je snel de meeste opstalverzekeringen van betrouwbare verzekeraars als FBTO, Bovag of nowGo op premie en dekking. Tarieven wisselen per postcodegebied. Kies een geschikt woonpakket in Nunspeet, gemeente Nunspeet, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

opstalverzekering-nunspeet

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Nunspeet, maart 2023

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Dat kan gaat om schade door brand, diefstal, schade door olie, rook en roet, ontploffing. Noemenswaardig: Deze verzekering verzekert alleen alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Denk aan jouw kookplaat. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (daarmee dek jij waardevolle “losse” items als horloges of een kapotte laptop). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Nunspeet? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Uitkeringen:Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Ervaringen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Prijzen: Aan welke kosten moet je denken?
 • Vrijwillig eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
In de situatie dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Nunspeet, raad men altijd aan verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Nunspeet. Als er iets met jouw huis gebeurt (door bijv. situatie als een omgevallen boom, olie, rook en roet, schroeien of smelten, blikseminslag), dan horen zeker de schadeafhandeling en dekkingen in orde te zijn. Via de vergelijkingssoftware bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijzen van assuradeurs zoals NowGo en Allianz schommelen tussen €7,25 – €10,5. Vul hierboven eerst jouw wensen in, neem alle premies door, en filter pas hierna op prijs. Middels deze techniek voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Nederlanden van Nu pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Als eerst vul je de geboortedatum in, omgeving (8070) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Specificeer jouw woning

  Gevraagde gegevens: beschrijving woning, constructie en materiaal, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en opleverdatum van de woning.

 3. Extra informatie over je huis

  Definieer status van keuken en badkamer en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je bekijkt vervolgens de beschikbare verzekeringen op basis van jouw filters.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Nunspeet? De gemiddelde verzekeringen zitten maandelijks tussen €5,75 en €12,5. De exacte premie is iets wat per woning weer anders is. Er zijn een aantal variabelen:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Datum bouw
 • Woonplaats
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe bekijk ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor mijn huis in Nunspeet? Het is simpel: start de opstal vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, selecteer de modules, bekijk de prijzen, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Jij kan woonpakketten vinden als Klaverblad Inboedelverzekering Royaal of Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Liever laten adviseren? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Nunspeet.

Direct vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Nunspeet afsluiten? Bekijk de meest populaire of de meest betaalbare verzekering voor regio 8070, 8071, 8072.

Veel gekozen woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • FBTO Woonpakket
 • Generali Inboedelverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Afgezien van een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Doorgaans wordt geadviseerd de inboedel- en opstalverzekering te nemen bij de identieke partij. Indien de situatie zich voordoet van schades m.b.t. je huis vormen er geen meningsverschillen over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Pakket-voordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Minder administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
We onderscheiden nog een aantal modules die je kunt combineren. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering steeds vaker in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en staat garant bij vrijwel elke soort schade. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Je kunt dan denken aan ontploffing, wateroverlast, diefstal, aanrijding en aanvaring en een omgevallen boom, olie, rook en roet, vandalisme, brand of explosie. Belangrijk: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van oorlogsgeweld, atoomkernreacties, aardbevingen, slecht onderhoud of rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel en glas- of funderingsschade zit vaak niet inbegrepen. Verderop tref je meer informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Daarom wordt schade hieraan vergoed. Huur je? Dan kan je zonnepanelen verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is doorgaans overbodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas als resultaat van bjiv. inbraak of storm zit doorgaans in de verzekering. Alleen, een bal of ladder door een ruit is in de regel niet inbegrepen in de opstalpolis. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Jouw schuur, volière, overkapping, garage en andere bijgebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Let op: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Sommige verzekeraars stellen een max. aantal vierkante meters voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Plenty verzekeraars verzekeren ook kosten van schades in de tuin aan bijv. beplanting. Soms is een speciale tuinverzekering benodigd. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Nunspeet, Elspeet-Vierhouten.

‘Met een goed gevoel in mijn woning

L. van Loon, Nunspeet (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente