Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Oost Gelre

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Oost Gelre – alias woonhuisverzekering – dek je schades aangaande een huis wat gerelateerd is aan bijvoorbeeldbrand, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), diefstal. Met opstal bedoelen we alles wat vast zit aan de woning. Bijvoorbeeld de stroomvoorziening, en ook het leidingwerk. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar beslist wel aan te raden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Middels ons vergelijkscript vergelijk je direct alle belangrijke opstalverzekeringen van professionele bedrijven als FBTO, ABN AMRO of ING op prijs en kwaliteit. Prijzen verschillen per regio. Bekijk de laagste premie in Oost Gelre, gemeente Oost Gelre, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteOost Gelre
(Regio) nummer0544 (+31544)
Bewoners 29537
Postcodes7136
WijkenLichtenvoorde
Plaatsen nabijverzekering-Onderbanken, opstalverzekering-Oisterwijk, polis-Nieuwegein, verzekeringspakket-Molenwaard, Oldebroek en woonhuisverzekering-Oldambt
opstalverzekering-oost-gelre

Woonhuisverzekering vergelijken in Oost Gelre, maart 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Voorbeelden zijn schade door diefstal, inbraak, storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag. Niet vergeten: Deze polis dekt enkel datgene wat vastzit aan de woning. Onder andere de bijkeuken. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (daarmee verzeker je de losse spullenzoals haardroger of een kapotte laptop). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Oost Gelre? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Klantenservice: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Recensies: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Kosten: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Als je een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Oost Gelre, is het handig niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Oost Gelre. Als er sprake is van schade aan de woning (zoals bijv. door vandalisme, olie, rook en roet, schroeien of smelten, brand of explosie), dan horen vooral de dekking en de service in orde te zijn. Via ons vergelijkscript kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De tarieven van partijen zoals InShared of Allianz zitten maandelijks tussen €6,5 tot €14,25. Voer bovenaan in de tool in waaraan de verzekering moet voldoen, bereken de premie, en filter pas hierna op prijs. Op die manier heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: OHRA pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, adres (7136) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Basisinformatie woning

  Wat belangrijk is: kenmerken huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, aantal kamers, totale oppervlakte en leeftijd van het huis.

 3. Extra informatie over je huis

  Specificeer type keuken, badkameren omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Premies berekenen

  Je bekijkt vervolgens de actuele verzekeraars die rijmen met jouw filters.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten doe je helemaal zelf online.

De kosten van een opstalverzekering

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Oost Gelre? De gemiddelde polissen schommelen tussen €8,75 tot €12. Het exacte bedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Opleverdatum
 • Adres
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg vind ik een voordelige woonhuisverzekering voor ons huis in Oost Gelre? Het is simpel: open de vergelijkingstool. Beantwoord de vragen, selecteer de modules, vergelijk de prijzen en kies de goedkoopste aanbieder. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Klaverblad Inboedelverzekering Royaal of juist Unigarant Inboedelverzekering. Heb je hulp nodig? Je kunt ook terecht bij een verzekeringskantoor in Oost Gelre.

Vergelijk opstalverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Oost Gelre afsluiten? Check de hoogst gewaardeerde of gewoon een goedkope maatschappij voor postcodegebied 7136.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • HEMA Woonverzekering
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat in de regel aanbevolen wordt is allebei deze producten te nemen bij de identieke aanbieder. In het geval van schade m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Pakketkorting
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Grip op de kosten
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er bestaan nog een aantal modules die je kunt combineren. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering steeds vaker inbegrepen in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Maar je kunt ook denken aan o.a.: overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De populaire allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat paraat bij bijna elke soort van schade aan je huis. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Je kunt dan denken aan inbraak, storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, blikseminslag en wateroverlast, vandalisme, brand of explosie, blikseminslag. Let op: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van roekeloosheid en opzet, overstromingen, normaal huishoudelijk gebruik, oorlogsgeweld of storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden, grondwater in de woning, rook en roet uit open haard, bevroren leidingen en glas- of funderingsschade zit vaak niet inbegrepen. Onderstaand vind je nuttige details over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Hierom zijn ze gewoon meeverzekerd. Huur je? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je via het onderdeel huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is in veel gevallen geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als brand of vandalisme wordt meestal gedekt. Echter, een bal die door een ruit wordt geschopt wordt meestal niet gedekt door de opstalpolis. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Zo’n volière, overkapping, schuur, tuinhuisje en andere bijgebouwen zijn standaard meeverzekerd. Stelregel: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Sommige maatschappijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt meer dan je denkt. De meeste verzekeraars verzekeren ook kosten van schade in de tuin aan zaken als straatwerk. Soms is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Lichtenvoorde, Harreveld, Zieuwewnt, Lievelde, Vragender, Groenlo, Marienvelde.

‘Een onbezorgd gevoel

X. de Ruiter, Oost Gelre (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente