Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Oude IJsselstreek

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Oude IJsselstreek (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schades m.b.t. de woning door toedoen van o.a. aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet, wateroverlast, brand. Opstal heeft betrekking op de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Bijvoorbeeld de gevel, en ook een badkamer. Het is geen vereiste, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Door middel van ons vergelijkscript vergelijk jij snel alle belangrijke opstalverzekeringen van gevestigde partijen als Huis In Eén Verzekeringen, Allianz of Nederlanden van Nu op service en prijs. De premies hangen af van je adres. Bekijk de laagste premie in Oude IJsselstreek, gemeente Oude IJsselstreek, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteOude IJsselstreek
Regionummer0315 (+31315)
Aantal inwoners 39657
Postcodegebied7054
WijkenUlft-Etten
Plaatsen in de buurtverzekering-Oud-Beijerland, opstalverzekering-Ommen, polis-Noordwijk, verzekeringspakket-Montfoort, Oostzaan en woonhuisverzekering-Ooststellingwerf
opstalverzekering-oude-ijsselstreek

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Oude IJsselstreek, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Voorbeelden zijn schade door ontploffing, inbraak, vandalisme, diefstal. Goed om te weten: Deze module verzekert alleen alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Onder andere de meterkast. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (aan de hand hiervan verzeker je de losse spullenzoals zonwering of een kapotte TV). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Oude IJsselstreek? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Klantenservice: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Ervaringen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarief: Aan welke kosten moet je denken?
 • Vrijwillig eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
In de situatie dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Oude IJsselstreek, dan is het slim om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Oude IJsselstreek. Mocht de situatie zich voordoen dat je problemen in de woning krijgt (zoals bijv. door inbraak en diefstal, vandalisme, wateroverlast, blikseminslag), dan horen uiteraard de vervoegingen en klantenservice uitstekend te werken. Geholpen door de vergelijkingssoftware kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijzen van verzekeraars als OHRA en De Goudse liggen tussen de €7,75 – €14. Vul in onze vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, neem alle premies door, en kijk pas daarna naar de premies. Op basis daarvan voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Polis Direct pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Als eerst vul je de geboortedatum in, omgeving (7054) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat je moet invullen: beschrijving huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en leeftijd van het huis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de algehele afwerking van het huis.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je bekijkt in de volgende stap de relevante verzekeraars die matchen met jouw filters.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Oude IJsselstreek? De “normale” polissen variëren tussen de €8,25 – €11,5. De exacte premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze factoren zijn van belang:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Verzekerd bedrag
 • Opleverdatum
 • Omgeving
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg ontdek ik een voordelige woonhuisverzekering voor mijn woning in Oude IJsselstreek? Dat is gemakkelijk: gebruik onze vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, maak een keuze uit de dekkingen, neem de tarieven door en neem het beste aanbod. Jij kan woonpakketten vinden als Unigarant Inboedelverzekering en Reaal Inboedelverzekering Allrisk. Wil je er een expert naar laten kijken? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Oude IJsselstreek.

Vergelijk alle polissen

Zelf de beste opstalverzekering in Oude IJsselstreek afsluiten? Stap over naar de beste of goedkoopste verzekering voor de buurt 7054.

Bekijk deze woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Allsecur Compleet
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ZLM Inboedel

Nog meer korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat in de regel aanbevolen wordt is beide polissen aan te vragen bij dezelfde maatschappij. Bij schades rondom je woning, komt er geen discussie over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Één aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
We onderscheiden nog een aantal verzekeringen die je kunt toevoegen. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering steeds vaker inbegrepen in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en staat paraat bij vrijwel elke soort schade. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk dan aan ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), inbraak, blikseminslag en vandalisme, een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie, blikseminslag. Noemenswaardig: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van overstromingen, constructie- of installatiefouten, atoomkernreacties, oorlogsgeweld of rook en roet uit open haard, weersinvloeden, ongedierte of schimmel, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt en schade aan fundering / glas wordt in de regel niet afgedekt. Hieronder tref je meer informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Om die reden zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? In dat geval kan je dit regelen d.m.v. het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in veel gevallen geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als blikseminslag of brand is in algemene zin vaak gedekt. Toch, een bal door de ruit wordt meestal niet gedekt door de woonhuisverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Jouw volière, tuinhuisje, schuur, overkapping en losse gebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Belangrijk: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Een aantal verzekeraars stellen een limiet voor toegestane M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Genoeg verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in de tuin aan zaken als schuttingen. Wellicht is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Ulft-Etten, Overig Gendringen, Silvolde-Terborg, Varsseveld.

‘Mijn verzekering had ik binnen 10 minuten afgesloten

C. de Graaf, Oude IJsselstreek (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente