Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Tiel

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Tiel – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning wat gerelateerd is aan situaties als wateroverlast, diefstal, ontploffing, vandalisme. Onder opstal verstaan we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Denk dan aan de garage, of bijvoorbeeld vaste muren. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Aan de hand van onze vergelijktool vergelijk jij eenvoudig een aantal opstalverzekeringen van erkende maatschappijen als Verzekeruzelf.nl, ASR Verzekeringen of Nationale Nederlanden op prijs en kwaliteit. Prijzen verschillen per regio. Bekijk de laagste premie in Tiel, gemeente Tiel, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteTiel
(Regio) nummer0344 (+31344)
Aantal inwoners 41510
Postcodegebieden4000
BuurtenTiel
Plaatsen in de regioverzekering-Tholen, opstalverzekering-Roosendaal, polis-Putten, verzekeringspakket-Opmeer, Terneuzen en woonhuisverzekering-Ten Boer
opstalverzekering-tiel

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Tiel, maart 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Onder andere door schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, wateroverlast. Belangrijk: Deze polis verzekert alleen datgene wat vastzit aan de woning. Bijvoorbeeld de ramen. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (met zo’n polis dek je de losse bezittingen afzoals schoenen of schade aan de keuken). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Tiel? Houd rekening met de volgende punten:

 • Dekking: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Afhandeling: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Beoordeling: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Tarief: Aan welke kosten moet je denken?
 • De eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Op het moment dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Tiel, is het aan te raden om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Tiel. Als er iets met jouw huis gebeurt (bijvoorbeeld door schroeien of smelten, olie, rook en roet, blikseminslag, wateroverlast), dan behoren met name de vervoegingen en klantenservice in orde te zijn. Dankzij ons vergelijkscript bekijk je heel snel de mogelijkheden. De maandelijkse premies aanbieders als Europeesche en Allsecur zitten maandelijks tussen €5,5 – €10,25. Voer bovenaan in de tool eerst jouw wensen in, bereken de premie, en vergelijk pas hierna op prijs. Middels deze techniek heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Univé pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Jouw gegevens invoeren

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcode (4000) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat je moet invullen: beschrijving woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte, aantal kamers en datering van het woonhuis.

 3. Details van het huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de mate van afwerking.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je treft in de volgende stap de verkrijgbare verzekeringen op basis van de opgegeven info.

 5. Online afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Tiel? De doorsnee polissen schommelen tussen €6,75 – €13,75. Het exacte bedrag varieert per type huis en situatie. Er zijn een aantal variabelen:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Herbouwwaarde
 • Leeftijd woning
 • Woonplaats
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg vind ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor mijn woning in Tiel? Dat is gemakkelijk: klik meteen door naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, maak een keuze uit de dekkingen, bekijk de prijzen, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Lancyr Inboedelverzekering of FBTO Inboedelverzekering (Allrisk). Liever laten adviseren? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Tiel.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Tiel afsluiten? Stap over naar de meest populaire of laagst geprijsde verzekering voor regio 4000, 4001, 4002, 4003, 4004, 4005, 4006, 4007.

Veel gekozen woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • Allsecur Compleet
 • SNS Inboedelverzekering
 • Generali Woonpakket
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Generali Woonhuisverzekering

Extra voordeel met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat in de regel aanbevolen wordt is allebei deze producten te regelen bij eenzelfde verzekeraar. Bij constatering van schade rondom je woning, kom je niet in onenigheid over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Grip op de kosten
Profiteer van extra combinatievoordeel
We onderscheiden nog een aantal modules die jij kunt aanklikken. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. in de regel in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Maar je kunt ook denken aan o.a.: ongevallenverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

Zo’n all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en verzekert jou tegen vrijwel elke soort schade. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Denk aan voorvallen als diefstal, vandalisme, ontploffing, wateroverlast en inbraak en diefstal, wateroverlast, schroeien of smelten, vandalisme. Goed om te weten: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door atoomkernreacties, constructie- of installatiefouten, roekeloosheid en opzet, slecht onderhoud of grondwater in de woning, weersinvloeden, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7 en schade aan het glas of de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder bekijk je nuttige details over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Hierom vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? Je kunt ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is meestal weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door o.a. brand of ontploffing zit doorgaans in de verzekering. Echter, een bal die door een raam gaat wordt meestal niet gedekt door de opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Een overkapping, schuur, volière, tuinhuisje en losse vertrekken / objecten vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Belangrijk: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Diverse assuradeurs stellen beperkingen aan het aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. De meeste verzekeraars dekken de kosten van tuinschade, zoals schade aan beplanting. Misschien is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Een uitkomst in buurten als: Tiel kern, Tiel-Noord, Adenoijen en Kapel Avezaath, Tiel-Zuid.

‘Prettige service en duidelijke voorwaarden

Fam. van der Pol, Tiel (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente