Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Zennewijnen

Met een opstalverzekering in Zennewijnen – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning wat gerelateerd is aan o.a. inbraak, diefstal, wateroverlast, aanrijding en aanvaring. Het begrip opstal slaat op; de dingen die vast aan de woning zitten. Bijvoorbeeld de vaatwasser, en tevens de keuken. Het is niet bij wet verplicht, maar vaak wel een goed idee. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Middels onze vergelijktool vergelijk jij snel een aantal opstalverzekeringen van populaire verzekeringsmaatschappijen als bijv. Generali, Allianz of REAAL Verzekeringen op voorwaarden en tarieven. Premies variëren per postcode. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Zennewijnen, gemeente Tiel, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteTiel
(Net) nummer0344 (+31344)
Bewoners 41510
Postcodes4062
BuurtenTiel
Plaatsen in de regioverzekering-ophemert, opstalverzekering-opheusden, polis-lienden, verzekering-zoelen, woonhuisverzekering-zoelen en kesteren
opstalverzekering-zennewijnen

Online woonhuisverzekering vergelijken in Zennewijnen, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Bijvoorbeeld door storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet, brand. Noemenswaardig: Deze verzekering regelt uitsluitend alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Denk aan dakpannen. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (daarmee verzeker je de losse spullenals glaswerk of gestolen sieraden). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Zennewijnen? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Uitkeringen:Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Reviews: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijzen: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Als je de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Zennewijnen, raad men altijd aan uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Zennewijnen. Op het moment dat je problemen in de woning krijgt (zoals bijv. door vandalisme, blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten), dan dienen met name de dekking en de service uitstekend te werken. Middels ons vergelijkscript bekijk je heel snel de mogelijkheden. De kosten van bedrijven zoals ING en De Goudse schommelen tussen €9 en €13,25. Vul hierboven in waaraan de verzekering moet voldoen, neem alle premies door, en vergelijk pas hierna op prijs. Op die manier heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: BLG wonen maart 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Start met het invullen van de geboortedatum, omgeving (4062) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Gegevens over de woning

  Bijvoorbeeld: kenmerken woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, woonoppervlakte / aantal ruimtes en opleverdatum van de woning.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je bekijkt vervolgens de actuele opstalverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekvraag.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een dekking afsluiten of overstappen regel je snel via het internet.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Zennewijnen? De gemiddelde polissen variëren tussen de €9,25 en €14,25. Het feitelijke maandbedrag varieert per type huis en situatie. Deze factoren zijn van belang:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Verzekerd bedrag
 • Datum bouw
 • Woonplaats
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg check ik voordelige woonhuisverzekeringen voor woningen in Zennewijnen? Dit is kinderspel: open de vergelijkingstool. Definieer jouw woning, bepaal welke dekkingen je wilt, vergelijk de prijzen en kies de goedkoopste aanbieder. Je vindt pakketten als Bovag Inboedelverzekering (Allrisk) of juist Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk. Liever laten adviseren? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Zennewijnen.

Start vergelijken

Direct de beste opstalverzekering in Tiel afsluiten? Bekijk de beste of laagst geprijsde verzekering voor postcodegebied 4062.

Bekijk deze woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • Unigarant Opstalverzekering
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Behalve een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is allebei deze producten te regelen bij de identieke aanbieder. In het geval van schade rondom je woning, vormen er geen meningsverschillen over wie precies wat gaat vergoeden.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Pakketkorting
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Minder administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
We spreken nog over meerdere dekkingen die je kunt toevoegen. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. steeds vaker inbegrepen in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De All risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en staat garant bij bijna elke soort van schade aan je huis. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Voorbeelden zijn inbraak, aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet, brand of blikseminslag, een omgevallen boom, wateroverlast, olie, rook en roet. Let op: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade door atoomkernreacties, constructie- of installatiefouten, normaal huishoudelijk gebruik, oorlogsgeweld of grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7 en fundering- of glasschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder ontdek je aanvullende info thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Derhalve zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je een huurwoning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren door het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is in veel gevallen weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. vandalisme of brand wordt meestal gedekt. Alleen, een ingegooide ruit valt vaak buiten de opstalpolis. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Zo’n schuur, overkapping, volière, tuinhuisje en losse gebouwen worden gewoon meeverzekerd. Tip van de specialist: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Veel assuradeurs stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Genoeg verzekeraars keren vergoedingen uit bij tuinschade, zoals schade aan schuurtjes. Soms is een aparte tuinverzekering nodig. Een uitkomst in buurten als: Tiel kern, Tiel-Noord, Adenoijen en Kapel Avezaath, Tiel-Zuid.

‘Een polis zonder kleine lettertjes, top!

B. van den Broek, Zennewijnen (maart 2023)