Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Voorst

Via de opstalverzekering in Voorst – alias woonhuisverzekering – dek je schades gericht aan jouw woning door toedoen van zaken als brand, inbraak, diefstal, ontploffing. De term opstal betekent; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Bijvoorbeeld de schutting, of bijvoorbeeld de schoorsteen. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vaak wel een goed idee. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Hoe waardevol is je huis voor jou? Via opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij moeiteloos de meest afgesloten opstalverzekeringen van betrouwbare verzekeringsmaatschappijen zoals Generali, BLG wonen of nowGo op prijs en kwaliteit. De premies hangen af van je adres. Kies een geschikt woonpakket in Voorst, gemeente Voorst, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteVoorst
Regionummer055 (+3155)
Aantal inwoners 23984
Postcodes7395
BuurtenVoorst
Plaatsen nabijverzekering-Voorschoten, opstalverzekering-Teylingen, polis-Renkum, verzekeringspakket-Oud-Beijerland, Vlaardingen en woonhuisverzekering-Vianen
opstalverzekering-voorst

Online woonhuisverzekering vergelijken in Voorst, maart 2023

Een woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door diefstal, schade door olie, rook en roet, inbraak, vandalisme. Belangrijk: Dit type verzekering is er alleen voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zaken als de meterkast. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met zo’n polis dek je de losse bezittingen afals fietsen of schade aan computers). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Voorst? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Klantenservice: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Reviews: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijs: Hoe duur is de polis per maand?
 • Eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Voorst, is het handig verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Voorst. Als je problemen in de woning krijgt (bijvoorbeeld door een omgevallen boom, brand of explosie, olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan horen in het bijzonder de vervoegingen en klantenservice direct op gang te komen. Geholpen door onze service-tool kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijsstelling van assuradeurs als InShared en SNS variëren tussen de €6 en €13,75. Vul hierboven welke modules je minimaal wilt afsluiten, bereken de premie, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op die manier heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Verzekeruzelf.nl pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Wie ben jij?

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, postcodegebied (7395) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Specificeer jouw woning

  Benodigde info: beschrijving woning, constructie en materiaal, aantal kamers, totale oppervlakte en bouwjaar woning.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de afwerking.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je treft in de volgende stap de verkrijgbare woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost een opstalverzekering?

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Voorst? De gemiddelde polissen schommelen tussen €6,5 – €13,75. Het daadwerkelijke tarief varieert per type huis en situatie. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Type dekking
 • Herbouwwaarde
 • Opleverdatum
 • Postcode
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe vind ik de voordeligste woonhuisverzekering voor woningen in Voorst? Dit kan zonder moeite: klik meteen door naar de vergelijker. Definieer jouw woning, kies de gewenste dekking, bekijk de prijzen, en neem het beste aanbod. Jij kan woonpakketten vinden als Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk) en De Goudse Privé Pakket Online. Kom je er zelf niet uit? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Voorst.

Start vergelijken

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Voorst afsluiten? Bekijk de meest populaire of de meest betaalbare polis voor omgeving 7395.

Actuele woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • HEMA Woonverzekering
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Doorgaans wordt geadviseerd allebei deze producten te regelen bij dezelfde partij. Wanneer we spreken van schades in of rondom jouw woning vormen er geen meningsverschillen over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Extra voordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
We onderscheiden nog een aantal modules die je kunt combineren. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering in de regel in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en staat garant bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Bijvoorbeeld diefstal, wateroverlast, aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet of inbraak en diefstal, wateroverlast, vandalisme, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Noemenswaardig: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades als gevolg van normaal huishoudelijk gebruik, roekeloosheid en opzet, aardbevingen, atoomkernreacties of grondwater in de woning, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel en schade aan het glas of de fundering wordt meestal niet gedekt. Onderstaand tref je aanvullende info enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Zodoende vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? Ook dan kan je ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is meestal niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas als resultaat van bjiv. brand of storm is in algemene zin vaak gedekt. Echter, een bal die door een ruit wordt geschopt valt vaak buiten de woonhuisverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  Jouw overkapping, tuinhuisje, garage, schuur en losse ruimtes / vertrekken worden gewoon meeverzekerd. Belangrijk: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Enkele aanbieders hanteren een quotum voor aantal M2’s voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Bijna alle verzekeraars keren vergoedingen uit bij problemen met de tuin, zoals schade aan overkappingen. Wellicht is een speciale tuinverzekering benodigd. Handig als je woont in wijken als: Voorst, Twello-Nijbroek, Klarenbeek-Teuge, Wilp.

‘Niet de goedkoopste, maar wel gewoon goed

E. Hendriks, Voorst (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente