Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering West Maas en Waal

Aan de hand van een opstalverzekering in West Maas en Waal – ook wel woonhuisverzekering – verzeker jij de schade aan jouw huis wat te maken heeft met o.a. wateroverlast, aanrijding en aanvaring, ontploffing, blikseminslag. Het begrip opstal slaat op; alles wat vast zit aan de woning. Neem nou de heg, en ook de schutting. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Via opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij online de best beoordeelde opstalverzekeringen van erkende partijen zoals bijv. Zelf, Avéro Achmea of Polis Direct op modules, flexibiliteit en prijs. Je woonadres heeft invloed op de premie. Stap over naar de beste aanbieder in West Maas en Waal, gemeente West Maas en Waal, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteWest Maas en Waal
(Net) nummer0487 (+31487)
Inwoners 18693
Postcodegebied6659
BuurtenAlphen
Naburige plaatsenverzekering-Werkendam, opstalverzekering-Waalwijk, polis-Texel, verzekeringspakket-Purmerend, Wassenaar en woonhuisverzekering-Wageningen
opstalverzekering-west-maas-en-waal

Direct woonhuisverzekering vergelijken in West Maas en Waal, maart 2023

De woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Denk aan schades veroorzaakt door diefstal, blikseminslag, inbraak, brand. Let op: Deze dekking sluit je af voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Denk aan het dak. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met deze polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals ijskast of schade aan sieraden). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in West Maas en Waal? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Afhandeling: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Recensies: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Premie: Hoe duur is de polis per maand?
 • De eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Als je de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in West Maas en Waal, is het aan te raden om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in West Maas en Waal. Op het moment dat er iets met jouw huis gebeurt (bijvoorbeeld door inbraak en diefstal, wateroverlast, blikseminslag, schroeien of smelten), dan dienen in het bijzonder de schade-uitkeringen en helpdesk picobello voor elkaar te zijn. Geholpen door onze vergelijker vind je direct uit welke optie bij je past. De prijzen van bedrijven zoals Nationale Nederlanden of ABN AMRO zitten maandelijks tussen €8,75 en €13,75. Voer in de basis in waaraan de verzekering moet voldoen, neem alle premies door, en vergelijk pas hierna op prijs. Zodoende heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: ZLM pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonlijke gegevens

  Start met het invullen van de geboortedatum, adres (6659) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Gevraagde gegevens: soort woning, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte, aantal kamers en opleverdatum van de woning.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je ziet vervolgens de actuele verzekeringen die overeenkomen met jouw wensen.

 5. Online afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in West Maas en Waal? De modale verzekeringen zitten maandelijks tussen €9,5 en €13,25. Het feitelijke maandbedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Verzekerd bedrag
 • Opleverdatum
 • Regio
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg ontdek ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor huizen in West Maas en Waal? Dat is gemakkelijk: navigeer naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, bepaal welke dekkingen je wilt, check alle kosten, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Wat dacht je bijvoorbeeld van Klaverblad Verzekeringspakket Budget en HEMA Opstalverzekering. Moeite met vergelijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringskantoor in West Maas en Waal.

Vergelijk opstalverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in West Maas en Waal afsluiten? Vind de meest populaire of de meest betaalbare polis voor omgeving 6659.

Actuele woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Aegon Inboedel Basis
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Naast een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Doorgaans wordt geadviseerd een combinatie van deze polissen aan te vragen bij 1 partij. Indien de situatie zich voordoet van schades rondom je woning, ontstaat er geen gedoe over wie precies wat gaat vergoeden.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er zijn nog meer zekerheden die je kunt combineren. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering doorgaans in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De All risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt garantie voor elk van buiten komend onheil. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Voorbeelden zijn schade door olie, rook en roet, diefstal, inbraak, aanrijding en aanvaring en schroeien of smelten, blikseminslag, brand of explosie, wateroverlast. Noemenswaardig: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door aardbevingen, atoomkernreacties, slecht onderhoud, constructie- of installatiefouten of vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning en fundering- of glasschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Hierna tref je nuttige details over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Zodoende zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Huur je? Je kunt ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in de regel niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. een ontploffing of storm zit doorgaans in de verzekering. Maar, een bal of ladder door een ruit zit vaak niet in de woonverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Bijgebouw / garage
  Jouw garage, volière, tuinhuisje, overkapping en losse vertrekken / objecten vind je doorgaans standaard in de dekking. Tip van de specialist: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Een aantal aanbieders stellen een limiet voor toegestane M2’s voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. De meeste verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schades in de tuin aan bijv. het zwembad. Misschien is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel, Wamel.

‘Ruime keuze uit polissen, prima vergelijker

F. de Bruijn, West Maas en Waal (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente