Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Westervoort

Met een opstalverzekering in Westervoort (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schades gericht aan jouw woning door toedoen van onder andere brand, blikseminslag, ontploffing, aanrijding en aanvaring. Met opstal bedoelen we de dingen die vast aan de woning zitten. Onder andere de hal, en tevens leidingen in huis. Het is niet bij wet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Middels opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij eenvoudig de best beoordeelde opstalverzekeringen van klantvriendelijke assuradeurs als Delta Lloyd, ABN AMRO of Nederlanden van Nu op prijs en kwaliteit. Premies variëren per postcode. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Westervoort, gemeente Westervoort, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteWestervoort
(Regio) nummer026 (+3126)
Bewoners 15001
Postcodes6930
BuurtenWijk
Plaatsen in de regioverzekering-Westerveld, opstalverzekering-Weesp, polis-Vlissingen, verzekeringspakket-Reimerswaal, Weert en woonhuisverzekering-Waterland
opstalverzekering-westervoort

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Westervoort, maart 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Onder andere door wateroverlast, storm (vanaf windkracht 7), inbraak, ontploffing. Noemenswaardig: Deze verzekering dekt enkel datgene wat vastzit aan de woning. Bijvoorbeeld de isolatie. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met deze polis verzeker je de losse spullenzoals sanitair of een defecte koelkast). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Westervoort? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Dekking: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Klantenservice: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Ervaringen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Premie: Aan welke kosten moet je denken?
 • De eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Westervoort, dan is het slim om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Westervoort. Mocht de situatie zich voordoen dat je schades in huis hebt veroorzaakt (bijvoorbeeld door vandalisme, wateroverlast, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom), dan horen natuurlijk de schade-uitkeringen en helpdesk goed geregeld te zijn. Via onze vergelijker ontdek je dit eenvoudig zelf. De prijsstelling van partijen zoals HEMA en/of Verzekeruzelf.nl liggen tussen de €8,5 tot €14,25. Voer in de basis in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bereken de premie, en filter pas hierna op prijs. Middels deze techniek heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: ABN AMRO polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Als eerst vul je de geboortedatum in, adres (6930) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, woonoppervlakte / aantal ruimtes en datering van het woonhuis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Online premie berekenen

  Je opent vervolgens de actuele opstalverzekeringen die passen bij jouw wensen.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

De kosten van een opstalverzekering

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Westervoort? De modale verzekeringen zitten maandelijks tussen €7 – €13,75. De hoogte van de premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. De volgende zaken spelen een rol:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Opleverdatum
 • Omgeving
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier ontdek ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor woningen in Westervoort? Dit is kinderspel: open de vergelijkingstool. Specificeer jouw situatie, selecteer de modules, bereken de premie, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Wat dacht je bijvoorbeeld van Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid of juist ASR Inboedelverzekering (Allrisk). Moeite met vergelijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Westervoort.

Direct vergelijken

Direct de beste opstalverzekering in Westervoort afsluiten? Bekijk de best beoordeelde of voordeligste maatschappij voor regio 6930, 6931, 6932.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Aegon Inboedel Basis
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk

Nog meer korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Veel experts adviseren allebei deze producten af te sluiten bij de identieke maatschappij. Bij schade aan je huis, heb je minder te maken met bonje over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatie-korting
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er bestaan nog een aantal vergoedingen die samen te voegen zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. steeds vaker inbegrepen in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Een allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt garantie voor bijna elke soort van schade aan je huis. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Denk dan aan wateroverlast, diefstal, ontploffing, brand of vandalisme, een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, een omgevallen boom. Noemenswaardig: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van atoomkernreacties, oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik, aardbevingen of storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard en glas- of funderingsschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Hierna bekijk je meer informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Hierom zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je panelen op een huurwoning? Je kunt ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is meestal geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas als resultaat van bjiv. vandalisme of brand is vaak inbegrepen. Let op, een voetbal die door de ruit vliegt is in de regel niet inbegrepen in de woonhuisverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Een schuur, tuinhuisje, garage, overkapping en losse ruimtes / vertrekken vind je doorgaans standaard in de dekking. Tip van de specialist: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Veel verzekeraars hanteren een quotum voor aantal M2’s voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Veel verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan beplanting. Misschien is een aparte tuinverzekering nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Wijk 00.

‘Een totale woonverzekering voor alles

Familie. Hofman, Westervoort (maart 2023)