Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Zevenaar

Via de opstalverzekering in Zevenaar – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades gericht aan jouw woning die ontstaan zijn door aspecten als ontploffing, aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet, brand. Het begrip opstal slaat op; alles wat vast zit aan de woning. Denk dan aan het leidingwerk, of denk aan geplante bomen. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Middels opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je eenvoudig een aantal opstalverzekeringen van betrouwbare partijen zoals bijv. De Goudse, ABN AMRO of Nederlanden van Nu op modules, flexibiliteit en prijs. Prijzen verschillen per regio. Bekijk de laagste premie in Zevenaar, gemeente Zevenaar, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteZevenaar
(Regio) nummer0316 (+31316)
Bewoners 32269
Postcodegebied6900
BuurtenHerwen
Plaatsen in de buurtverzekering-Zeist, opstalverzekering-Woudrichem, polis-Weststellingwerf, verzekeringspakket-Waadhoeke, Zaltbommel en woonhuisverzekering-Zaanstad
opstalverzekering-zevenaar

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Zevenaar, maart 2023

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Dat kan gaat om schade door inbraak, brand, wateroverlast, ontploffing. Noemenswaardig: Deze module verzekert alleen alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Bijvoorbeeld de elektriciteit. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (met deze polis verzeker je de losse spullenals kruimeldief of een beschadigde vloer). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Zevenaar? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Voorwaarden: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Uitkeringen:Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Reviews: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Premie: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Het eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Zevenaar, is het verstandig om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Zevenaar. Mocht de situatie zich voordoen dat je te maken hebt met schade in de woning (door bijv. situatie als een flinke storm (vanaf windkracht 7), inbraak en diefstal, vandalisme, een omgevallen boom), dan behoren natuurlijk de schade-uitkeringen en helpdesk picobello voor elkaar te zijn. Via onze vergelijker vind je direct uit welke optie bij je past. De maandelijkse premies bedrijven zoals Ditzo en Unigarant zitten maandelijks tussen €5,5 en €12,5. Voer in de basis in waaraan de verzekering moet voldoen, bekijk de kosten per maand, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zodoende heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: ANWB polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonlijke gegevens

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcode (6900) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Gegevens over de woning

  Wat belangrijk is: soort woning, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en bouwjaar woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de mate van afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je bekijkt nu de relevante opstalverzekeringen die overeenkomen met de opgegeven info.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen regel je snel via het internet.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Zevenaar? De gemiddelde polissen liggen tussen de €7,25 en €13. Het feitelijke maandbedrag is iets wat per woning weer anders is. Deze factoren zijn van belang:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Verzekerd bedrag
 • Leeftijd woning
 • Woonplaats
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg achterhaal ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor woningen in Zevenaar? Dat is gemakkelijk: navigeer naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, selecteer de modules, bekijk de prijzen, en neem het beste aanbod. Wat dacht je bijvoorbeeld van Bruns ten Brink Brand Combi Compleet of juist Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet. Kom je er zelf niet uit? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Zevenaar.

Vergelijk opstalverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Zevenaar afsluiten? Ontdek de hoogst gewaardeerde of laagst geprijsde verzekeraar voor postcode 6900, 6901, 6902, 6903, 6904, 6905.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • SNS Inboedel en opstal
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Buiten de opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat in de regel aanbevolen wordt is een combinatie van deze polissen onder te brengen bij de identieke maatschappij. Indien de situatie zich voordoet van schades m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatie-korting
 2. Contact met 1 partij
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er bestaan nog een aantal vergoedingen die samen te voegen zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. in de regel in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere mogelijkheden zijn: overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en biedt dekking tegen vrijwel elke soort schade. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Bijvoorbeeld wateroverlast, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring, vandalisme of blikseminslag, wateroverlast, vandalisme, schroeien of smelten. Let op: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door slecht onderhoud, atoomkernreacties, constructie- of installatiefouten, oorlogsgeweld of storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning, weersinvloeden, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard en glasschade of schade aan de fundering zit vaak niet inbegrepen. Verderop lees je aanvullende info thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Hierom wordt schade hieraan vergoed. Ben je geen eigenaar van de woning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je aan de hand van het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is vaak niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als blikseminslag of brand wordt meestal gedekt. Alleen, een ingegooide ruit wordt meestal niet gedekt door de woonhuisverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Een schuur, volière, tuinhuisje, overkapping en losse gebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Stelregel: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Enkele partijen werken met een maximum aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt meer dan je denkt. De meeste verzekeraars dekken de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan tuinhuisjes. Misschien is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Herwen en Aerdt, Pannerden, Zevenaar, Babberich, Angerlo, Giesbeek, Lathum.

‘Duidelijke info en een prima vergelijker

H. van de Berg, Zevenaar (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente