Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Pannerden

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Pannerden – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning door toedoen van o.a. schade door olie, rook en roet, ontploffing, diefstal, wateroverlast. De term opstal betekent; de dingen die vast aan de woning zitten. Denk dan aan een zwembad, maar ook de vloer. Het is niet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met behulp van deze website vergelijk je moeiteloos de meeste opstalverzekeringen van klantvriendelijke verzekeraars zoals o.a. Verzekeruzelf.nl, Avéro Achmea of Lancyr op prijs en kwaliteit. Prijzen verschillen per regio. Bekijk de laagste premie in Pannerden, gemeente Zevenaar, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteZevenaar
Netnummer0316 (+31316)
Inwoners 32269
Postcodes6911
BuurtschappenHerwen
Plaatsen in de regioverzekering-babberich, opstalverzekering-wolfheze, polis-doorwerth, verzekering-bennekom, woonhuisverzekering-bennekom en heveadorp
opstalverzekering-pannerden

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Pannerden, maart 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door inbraak, diefstal, vandalisme, ontploffing. Goed om te weten: Dit type verzekering regelt uitsluitend een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zaken als de stroomvoorziening. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (aan de hand hiervan ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken als (tuin)gereedschap of een stukke televisie). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Pannerden? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Dekking: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Service: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Ervaringen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijs: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Pannerden, dan is het slim om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Pannerden. Mocht de situatie zich voordoen dat er iets met jouw huis gebeurt (door bijv. situatie als brand of explosie, inbraak en diefstal, vandalisme, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan dienen vooral de service en uitkeringen in orde te zijn. Geholpen door onze service-tool vind je direct uit welke optie bij je past. De kosten van assuradeurs als NowGo en Reaal liggen tussen de €9,75 tot €10,75. Voer bovenaan in de tool in waaraan de verzekering moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en filter pas hierna op prijs. Middels deze techniek heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Bovag pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, adres (6911) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat belangrijk is: soort huis, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en datering van het woonhuis.

 3. Extra informatie over je huis

  Specificeer type keuken, badkameren de afwerking.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je ziet daarna de relevante verzekeraars op basis van jouw filters.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een polis afsluiten of juist overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Pannerden? De reguliere verzekeringen zitten maandelijks tussen €7,25 tot €12,25. De hoogte van de premie is iets wat per woning weer anders is. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Type dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Bouwjaar
 • Regio
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg bekijk ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn huis in Pannerden? Dat is gemakkelijk: open de vergelijkingstool. Vul de gevraagde gegevens in, maak een keuze uit de dekkingen, vergelijk de prijzen en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Je vindt pakketten als Bovag Inboedelverzekering (Allrisk) of De Nederlanden van Nu Opstalverzekering. Wil je er een expert naar laten kijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringskantoor in Pannerden.

Start vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Zevenaar afsluiten? Check de beste of goedkoopste aanbieder voor omgeving 6911.

Actuele woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Veel experts adviseren beide polissen af te sluiten bij eenzelfde partij. Bij constatering van schade aan je huis, ontstaat er geen gedoe over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Alles-in-1-korting
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er bestaan nog een aantal dekkingen die te combineren zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere mogelijkheden zijn: huisdierenverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en dekt vrijwel elke soort schade. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Voorbeelden zijn blikseminslag, ontploffing, brand, inbraak of blikseminslag, schroeien of smelten, brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Let op: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door constructie- of installatiefouten, roekeloosheid en opzet, aardbevingen, normaal huishoudelijk gebruik of bevroren leidingen, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel, weersinvloeden, grondwater in de woning en schade aan fundering / glas wordt in de regel niet afgedekt. Hieronder tref je handige info over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Hierom dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je panelen op een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen d.m.v. het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in veel gevallen niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. een ontploffing of storm is vaak inbegrepen. Toch, een ongeluk zoals een bal door de ruit zit vaak niet in de woonverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  De volière, overkapping, tuinhuisje, schuur en losse ruimtes / vertrekken zijn standaard meeverzekerd. Belangrijk: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Sommige partijen stellen beperkingen aan het aantal M2 voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Genoeg verzekeraars verzekeren ook kosten van tuinschade, zoals schade aan bloemen planten. In andere gevallen is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Herwen en Aerdt, Pannerden, Zevenaar, Babberich, Angerlo, Giesbeek, Lathum.

‘Mijn huis goed verzekerd

Z. de Groot, Pannerden (maart 2023)