Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Delfzijl

Met een opstalverzekering in Delfzijl – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis door toedoen van aspecten als blikseminslag, vandalisme, brand, inbraak. Onder opstal verstaan we alles wat vast zit aan de woning. Bijvoorbeeld een vaste vloer, en ook een badkamer. Het is geen vereiste, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Via ons vergelijkscript vergelijk je online de meest afgesloten opstalverzekeringen van betrouwbare aanbieders zoals bijv. ZLM, Allianz of REAAL Verzekeringen op prijs en kwaliteit. Tarieven wisselen per postcodegebied. Stap over naar de beste aanbieder in Delfzijl, gemeente Delfzijl, Groningen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteDelfzijl
Regionummer0596 (+31596)
Bewoners 25068
Postcodegebied9930
WijkenStad
Plaatsen in de buurtverzekering-Delft, opstalverzekering-De Bilt, polis-Zuidhorn, verzekeringspakket-Wijchen, De Fryske Marren en woonhuisverzekering-De Bilt
opstalverzekering-delfzijl

Online woonhuisverzekering vergelijken in Delfzijl, december 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Dat kan gaat om schade door aanrijding en aanvaring, wateroverlast, ontploffing, inbraak. Belangrijk: Deze verzekering regelt uitsluitend een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zaken als de kozijnen. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (met deze polis dek jij waardevolle “losse” items zoals toiletartikelen of gestolen sieraden). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Delfzijl? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Uitkeringen:Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Ervaringen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Tarieven: Aan welke kosten moet je denken?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Delfzijl, raad men altijd aan verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Delfzijl. Op het moment dat er sprake is van schade aan de woning (denk aan inbraak en diefstal, vandalisme, een omgevallen boom, olie, rook en roet), dan dienen in het bijzonder de schade-uitkeringen en helpdesk direct op gang te komen. Dankzij ons vergelijkscript kan je hier zelf achter komen. De maandelijkse premies aanbieders als Europeesche en/of Unigarant liggen tussen de €5,75 en €12. Voer in de bovenstaande vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, vergelijk de tarieven, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op basis daarvan voorkom je onderverzekering. Bekijk ook BLG wonen polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Jouw gegevens invoeren

  Begin met jouw geboortedatum, postcodegebied (9930) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Gegevens over de woning

  Wat je moet invullen: type huis, bouwconstructie (dak), woonoppervlakte / aantal ruimtes en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Specificeer type keuken, badkameren de afwerking.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je achterhaalt hierna de verkrijgbare verzekeringen die matchen met jouw filters.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Delfzijl? De modale verzekeringen schommelen tussen €6 tot €13,75. Het feitelijke maandbedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Type dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Datum bouw
 • Postcode
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe check ik een voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Delfzijl? Heel eenvoudig: start de opstal vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, kies de gewenste dekking, vergelijk de prijzen en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Wat dacht je bijvoorbeeld van EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk) en ASR Voordeelpakket (Allrisk). Wil je er een expert naar laten kijken? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Delfzijl.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Delfzijl afsluiten? Ontdek de best gewaardeerde of de meest betaalbare aanbieder voor de buurt 9930, 9931, 9932, 9933, 9934.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Groningen in december 2023

 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering

Nog meer korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat in de regel aanbevolen wordt is allebei deze producten onder te brengen bij 1 aanbieder. Wanneer we spreken van schade m.b.t. je huis vormen er geen meningsverschillen over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Minder administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er bestaan nog een aantal dekkingen die te combineren zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering steeds vaker inbegrepen in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: brommerverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De populaire allrisk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en dekt alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Voorbeelden zijn brand, schade door olie, rook en roet, blikseminslag, vandalisme en olie, rook en roet, schroeien of smelten, een omgevallen boom, blikseminslag. Noemenswaardig: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade ontstaan door roekeloosheid en opzet, constructie- of installatiefouten, overstromingen, atoomkernreacties of bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning, rook en roet uit open haard en glas- of funderingsschade wordt meestal niet gedekt. Hierna lees je praktische informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Hierom wordt schade hieraan vergoed. Huur je? Je kunt ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is meestal weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas als resultaat van bjiv. inbraak of storm is vaak inbegrepen. Echter, een ruit die perongeluk wordt ingegooid is in de regel niet inbegrepen in de opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Je tuinhuisje, overkapping, volière, schuur en losse gebouwen zijn standaard meeverzekerd. Advies: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Veel partijen hanteren een quotum voor aantal M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Plenty verzekeraars dekken de kosten van schades in de tuin aan bijv. straatwerk. Mogelijk is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Stad, Land, Wijk 02, Wijk 03.

‘Professioneel, snel en rechtvaardig

M. Kuipers, Delfzijl (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente