Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Godlinze

Met een opstalverzekering in Godlinze – alias woonhuisverzekering – verzeker jij de schade aan jouw woning wat gerelateerd is aan zaken als aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), diefstal, schade door olie, rook en roet. Onder opstal verstaan we de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Onder andere het kozijn, en ook het leidingwerk. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Aan de hand van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij gemakkelijk de meeste opstalverzekeringen van professionele assuradeurs zoals bijv. Delta Lloyd, ANWB of OHRA op service en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Stap over naar de beste aanbieder in Godlinze, gemeente Delfzijl, Groningen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteDelfzijl
(Regio) nummer0596 (+31596)
Aantal inwoners 25068
Postcodegebieden9908
BuurtenStad
Plaatsen nabijverzekering-losdorp, opstalverzekering-krewerd, polis-ezinge, verzekering-lutjegast, woonhuisverzekering-lutjegast en garnwerd
opstalverzekering-godlinze

Woonhuisverzekering vergelijken in Godlinze, december 2023

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Denk aan schades veroorzaakt door storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, brand, ontploffing. Niet vergeten: Deze polis verzekert alleen datgene wat vastzit aan de woning. Zaken als de vloerverwarming. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met deze polis dek je de losse bezittingen afzoals e-reader of schade aan je smartphone). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Godlinze? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Voorwaarden: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Service: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Meningen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Tarief: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Het eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Op het moment dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Godlinze, dan is het slim om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Godlinze. Mocht de situatie zich voordoen dat er sprake is van schade aan de woning (onder andere een omgevallen boom, wateroverlast, blikseminslag, olie, rook en roet), dan behoren natuurlijk de schadeafhandeling en dekkingen direct op gang te komen. Geholpen door de vergelijkingssoftware kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De tarieven van verzekeringsmaatschappijen zoals Delta Lloyd of SNS schommelen tussen €7,5 en €14. Voer in de basis eerst jouw wensen in, vergelijk de tarieven, en vergelijk pas hierna op prijs. Zo zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Allianz pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Persoonlijke gegevens

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, postcodegebied (9908) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat je moet invullen: beschrijving woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte, aantal kamers en bouwjaar woning.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de algehele afwerking van het huis.

 4. Premies berekenen

  Je opent in de volgende stap de beste verzekeraars die in lijn zijn met jouw filters.

 5. Online afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Godlinze? De gemiddelde polissen schommelen tussen €7,25 en €11,25. Het daadwerkelijke tarief is voor iedereen weer anders. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Bouwjaar
 • Omgeving
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg check ik een voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Godlinze? Dit kan zonder moeite: gebruik onze vergelijker. Definieer jouw woning, maak een keuze uit de dekkingen, vergelijk de prijzen en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Wat dacht je bijvoorbeeld van FBTO Inboedelverzekering (Allrisk) of juist Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid). Moeite met vergelijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringskantoor in Godlinze.

Direct vergelijken

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Delfzijl afsluiten? Check de beste of voordeligste polis voor postcodegebied 9908.

Veel gekozen woonverzekeringen in Groningen in december 2023

 • ZLM Gezinspakket
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • SNS Inboedel en opstal
 • Generali Inboedelverzekering

Nog meer korting met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat wij aanraden is beide polissen af te sluiten bij één assuradeur. Bij constatering van schade aan je huis, heb je minder te maken met bonje over wie welke schade vergoedt.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Pakketkorting
 2. Overzichtelijk
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er zijn nog meer modules die je kunt toevoegen. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: caravanverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De All risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en biedt garantie voor elk van buiten komend onheil. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Je kunt dan denken aan vandalisme, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring, blikseminslag en wateroverlast, olie, rook en roet, een omgevallen boom, blikseminslag. Goed om te weten: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van normaal huishoudelijk gebruik, oorlogsgeweld, atoomkernreacties, overstromingen of storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, grondwater in de woning, weersinvloeden, ongedierte of schimmel en schade aan fundering / glas zit vaak niet inbegrepen. Hieronder ontdek je meer informatie over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Zodoende vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je door het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is vaak weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas veroorzaakt door bijv. inbraak of brand zit doorgaans in de verzekering. Let op, een voetbal die door de ruit vliegt wordt niet meegenomen door de opstalpolis. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Een overkapping, schuur, volière, garage en opzichzelfstaande hokken zijn standaard meeverzekerd. Tip van de specialist: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Veel verzekeraars stellen beperkingen aan het aantal M2 voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Bijna alle verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan straatwerk. In andere gevallen is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Een uitkomst in buurten als: Stad, Land, Wijk 02, Wijk 03.

‘Snelle service bij het afsluiten van mijn polis

T. Jonker, Godlinze (december 2023)