Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Kornhorn

Door middel van een opstalverzekering in Kornhorn – ook wel woonhuisverzekering – verzeker jij de schade aan jouw woning door toedoen van onder andere vandalisme, aanrijding en aanvaring, ontploffing, storm (vanaf windkracht 7). Het begrip opstal slaat op; de dingen die vast aan de woning zitten. Neem nou de stroomvoorziening, en tevens het toilet. Het is niet bij wet verplicht, maar vaak wel een goed idee. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met behulp van onze vergelijktool vergelijk je eenvoudig een aantal opstalverzekeringen van klantvriendelijke bedrijven als bijv. SNS, Allsecur of Lancyr op voorwaarden en tarieven. Prijzen verschillen per regio. Ontdek de goedkoopste polis in Kornhorn, gemeente Grootegast, Groningen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteGrootegast
(Net) nummer0594 (+31594)
Inwoners 12155
Postcodes9864
BuurtenGrootegast
Plaatsen in de buurtverzekering-doezum, opstalverzekering-warfstermolen, polis-pieterzijl, verzekering-oldekerk, woonhuisverzekering-oldekerk en burum
opstalverzekering-kornhorn

Woonhuisverzekering vergelijken in Kornhorn, september 2021

De woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Dat kan gaat om schade door schade door olie, rook en roet, inbraak, aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7). Niet vergeten: Deze polis is er alleen voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Bijvoorbeeld de zonnepanelen . Het is wat anders dan een inboedelverzekering (daarmee ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals mixer of een defecte wasmachine). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Kornhorn? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Uitkeringen:Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Recensies: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Prijzen: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Kornhorn, is het verstandig om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Kornhorn. Wanneer je te maken hebt met schade in de woning (denk aan inbraak en diefstal, olie, rook en roet, schroeien of smelten, blikseminslag), dan horen in het bijzonder de dekking en de service in orde te zijn. Middels de vergelijkingstool kan je hier zelf achter komen. De tarieven van aanbieders zoals Nationale Nederlanden of Allianz variëren tussen de €8,25 – €14. Voer in de basis in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bekijk de kosten per maand, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Middels deze techniek heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Lancyr dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Persoonlijke gegevens

  Start met het invullen van de geboortedatum, omgeving (9864) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat belangrijk is: kenmerken woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, aantal kamers, totale oppervlakte en datering van het woonhuis.

 3. Details van het huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de mate van afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je bekijkt nu de verkrijgbare verzekeringen die rijmen met jouw filters.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen doe je helemaal zelf online.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Kornhorn? De gemiddelde premies variëren tussen de €6 – €14. Het daadwerkelijke tarief is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Opleverdatum
 • Omgeving
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg check ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor ons huis in Kornhorn? Het is simpel: open de vergelijkingstool. Vul de gevraagde gegevens in, selecteer de modules, check alle kosten, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Jij kan woonpakketten vinden als Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk) en/of Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk). Moeite met vergelijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringskantoor in Kornhorn.

Vergelijk opstalverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Grootegast afsluiten? Bekijk de hoogst gewaardeerde of de meest betaalbare maatschappij voor de buurt 9864.

Bekijk deze woonverzekeringen in Groningen in september 2021

 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Naast een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat adviseurs vaak aanraden is de inboedel- en opstalverzekering aan te vragen bij dezelfde assuradeur. Bij constatering van schade aan je huis, komt er geen discussie over wie welke schade vergoedt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Minder administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er bestaan nog een aantal vergoedingen die samen te voegen zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering doorgaans in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: caravanverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De All risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat garant bij ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Voorbeelden zijn diefstal, brand, wateroverlast, blikseminslag en blikseminslag, een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet. Let op: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade door normaal huishoudelijk gebruik, overstromingen, aardbevingen, atoomkernreacties of storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden en schade aan fundering / glas zit vaak niet inbegrepen. Hierna tref je meer informatie over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Hierom dekt de opstalverzekering deze voor jou. Huur je? In dat geval kan je dit regelen aan de hand van het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is vaak geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. een ontploffing of storm is in algemene zin vaak gedekt. Toch, een bal die door een ruit wordt geschopt valt niet onder de woonhuisverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Je garage, volière, tuinhuisje, overkapping en opzichzelfstaande hokken zijn standaard meeverzekerd. Stelregel: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Een aantal maatschappijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Bijna alle verzekeraars keren vergoedingen uit bij schades in de tuin aan bijv. schuttingen. In andere gevallen heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Grootegast, Lutjegast, Opende, Oldekerk.

‘Voor een paar euro extra een veel completere verzekering

S. Bakker, Kornhorn (september 2021)