Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Boerakker

Met een opstalverzekering in Boerakker – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – dek je schades m.b.t. de woning door toedoen van onder andere vandalisme, ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast. Met opstal bedoelen we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Een voorbeeld is de hal, of bijvoorbeeld het leidingwerk. Het is niet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Door middel van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je snel alle belangrijke opstalverzekeringen van populaire verzekeringsmaatschappijen als bijv. Generali, ANWB of Independer op voorwaarden en tarieven. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Boerakker, gemeente Marum, Groningen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteMarum
(Regio) nummer0594 (+31594)
Aantal inwoners 10305
Postcodes9361
BuurtenMarum
Plaatsen in de buurtverzekering-tolbert, opstalverzekering-een, polis-huis-ter-heide, verzekering-nietap, woonhuisverzekering-nietap en veenhuizen
opstalverzekering-boerakker

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Boerakker, september 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, vandalisme. Let op: Dit type verzekering verzekert alleen datgene wat vastzit aan de woning. Zoals het toilet. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (daarmee dek je de losse bezittingen afzoals horren of een beschadigde vloer). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Boerakker? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Dekking: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Claims: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Recensies: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarief: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Eigen bijdrage: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Vanaf het punt dat jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Boerakker, is het verstandig om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Boerakker. Op het moment dat je problemen in de woning krijgt (denk aan schroeien of smelten, wateroverlast, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom), dan horen in het bijzonder de dekking en de service direct op gang te komen. Geholpen door onze service-tool kan je hier zelf achter komen. De kosten van maatschappijen zoals Europeesche en Unigarant zitten maandelijks tussen €6 – €14,75. Voer in de basis welke modules je minimaal wilt afsluiten, neem alle premies door, en kijk pas daarna naar de premies. Op die manier zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: ASR Verzekeringen polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Begin met jouw geboortedatum, adres (9361) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Kenmerken van de woning

  Benodigde info: soort woning, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en leeftijd van het huis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de mate van afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je opent vervolgens de verkrijgbare woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

De kosten van een opstalverzekering

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Boerakker? De doorsnee polissen liggen tussen de €9,75 tot €13. De exacte premie is iets wat per woning weer anders is. Er zijn een aantal variabelen:

 • Type dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Datum bouw
 • Regio
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe vind ik een voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Boerakker? Dit kan zonder moeite: start de opstal vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, maak een keuze uit de dekkingen, neem de tarieven door en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals ANWB Woonpakket Plus en Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk). Wil je er een expert naar laten kijken? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Boerakker.

Start vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Marum afsluiten? Check de best beoordeelde of goedkoopste maatschappij voor postcode 9361, 9362.

Veel gekozen woonverzekeringen in Groningen in september 2023

 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat in de regel aanbevolen wordt is een combinatie van deze polissen te regelen bij de identieke maatschappij. Bij constatering van schade m.b.t. je huis komt er geen discussie over wie precies wat gaat vergoeden.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Pakketkorting
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Minder administratiekosten
 5. 1 duidelijke factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er bestaan nog een aantal dekkingen die je kunt combineren. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Tevens zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering steeds vaker in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

Een allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en biedt dekking tegen elk van buiten komend onheil. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Bijvoorbeeld ontploffing, vandalisme, inbraak, diefstal of olie, rook en roet, blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie. Let op: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van slecht onderhoud, oorlogsgeweld, constructie- of installatiefouten, overstromingen of bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning en fundering- of glasschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Hierna lees je nuttige details over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Zodoende zijn ze gewoon meeverzekerd. Ben je geen eigenaar van de woning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is vaak overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. brand of vandalisme wordt meestal gedekt. Toch, een ingegooide ruit wordt niet meegenomen door de woonhuisverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Zo’n overkapping, volière, garage, tuinhuisje en losse gebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Let op: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Een aantal verzekeraars stellen beperkingen aan het aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Veel verzekeraars verzekeren ook kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan bloemen planten. Wellicht is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Relevant in wijken zoals: Marum, De Wilp.

‘Snel de goedkoopste verzekeraar gevonden

Dhr. van der Ven, Boerakker (september 2023)