Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Foxhol

Met een opstalverzekering in Foxhol – alias woonhuisverzekering – verzeker jij de schades gericht aan jouw woning die ontstaan zijn door o.a. diefstal, inbraak, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring. Opstal heeft betrekking op de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Bijvoorbeeld de vloer, en ook een vaste vloer. Het is niet verplicht, maar vaak wel een goed idee. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Via onze vergelijktool vergelijk je eenvoudig een aantal opstalverzekeringen van professionele aanbieders zoals bijv. Delta Lloyd, Avéro Achmea of REAAL Verzekeringen op prijs en kwaliteit. De premies hangen af van je adres. Bekijk de laagste premie in Foxhol, gemeente Midden-Groningen, Groningen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteMidden-Groningen
(Regio) nummer0598 (+31598)
Inwoners 34177
Postcodegebied9607
BuurtenFoxham
Plaatsen in de buurtverzekering-kropswolde, opstalverzekering-onstwedde, polis-musselkanaal, verzekering-bourtange, woonhuisverzekering-bourtange en vledderveen
opstalverzekering-foxhol

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Foxhol, juli 2020

Zo’n woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door vandalisme, aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet, ontploffing. Goed om te weten: Deze verzekering is er alleen voor datgene wat vastzit aan de woning. Onder andere het toilet. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (aan de hand hiervan ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken als stofzuiger of schade aan apparatuur). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Foxhol? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Service: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Recensies: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Kosten: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • De eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
In de situatie dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Foxhol, dan is het slim om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Foxhol. Op het moment dat er sprake is van schade aan de woning (zoals bijv. door een omgevallen boom, brand of explosie, wateroverlast, blikseminslag), dan dienen met name de service en uitkeringen uitstekend te werken. Via de vergelijkingssoftware kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De kosten van maatschappijen zoals Independer en/of Centraal Beheer liggen tussen de €5,5 tot €10. Vul hierboven in waaraan de verzekering moet voldoen, vergelijk de tarieven, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op die manier voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Interpolis juli 2020.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Start met het invullen van de geboortedatum, regio (9607) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat je moet invullen: kenmerken woning, materiaal van jouw woning en constructie, aantal kamers, totale oppervlakte en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Details van het huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de mate van afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je bekijkt daarna de beste polissen die passen bij jouw zoekopdracht.

 5. Online afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen doe je helemaal zelf online.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Foxhol? De modale polissen schommelen tussen €6,25 en €13,25. De hoogte van de premie is voor iedereen weer anders. Er zijn een aantal variabelen:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Verzekerd bedrag
 • Opleverdatum
 • Regio
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg vind ik de voordeligste woonhuisverzekering voor een woning in Foxhol? Dit kan zonder moeite: start de opstal vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, maak een keuze uit de dekkingen, vergelijk de prijzen en kies de goedkoopste aanbieder. Voorbeelden van pakketten zijn De Goudse Inboedelverzekering en Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid). Heb je hulp nodig? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Foxhol.

Direct vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Midden-Groningen afsluiten? Vind de best gewaardeerde of gewoon een goedkope polis voor de buurt 9607.

Veel gekozen woonverzekeringen in Groningen in juli 2020

 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Generali Woonpakket
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering

Extra voordeel met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Doorgaans wordt geadviseerd allebei deze producten aan te vragen bij dezelfde assuradeur. Bij constatering van schades in of rondom jouw woning kom je niet in onenigheid over wie precies wat gaat vergoeden.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Overzichtelijk
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Minder administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Wellicht vind jij meer interessante vergoedingen die te combineren zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. in de regel in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere opties zijn: huisdierenverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

Een allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en verzekert jou tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk aan voorvallen als blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7), inbraak, wateroverlast en brand of explosie, vandalisme, olie, rook en roet, inbraak en diefstal. Noemenswaardig: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door normaal huishoudelijk gebruik, aardbevingen, overstromingen, slecht onderhoud of weersinvloeden, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel en glasschade of schade aan de fundering wordt meestal niet gedekt. Hieronder ontdek je nuttige details over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Daarom wordt schade hieraan vergoed. Woon jij in een huurhuis? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je door het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is in de regel niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas als resultaat van bjiv. een brandje is vaak inbegrepen. Alleen, een ingegooide ruit wordt niet meegenomen door jouw opstalverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Een garage, overkapping, schuur, tuinhuisje en losse ruimtes / vertrekken worden gewoon meeverzekerd. Advies: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Enkele assuradeurs stellen een max. aantal vierkante meters voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Genoeg verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in de tuin aan zaken als bestratingen. Mogelijk is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Handig als je woont in wijken als: Foxham en Hoogezand-Noord, Hoogezand-Zuid, Kalkwijk, Kiel-Windeweer, Kropswolde, Foxhol, Westerbroek, Waterhuizen, Sappemeer, Slochteren-Kolham, Schildwolde-Hellum, Siddeburen, Harkstede, Overschild, Zuidbroek, Noordbroek, Wijk 02, Wijk 03.

‘Alles losse verzekering samengevoegd in 1 pakket

K. Schouten, Foxhol (juli 2020)