Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Kiel-Windeweer

Via de opstalverzekering in Kiel-Windeweer (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schade aan jouw huis wat te maken heeft met zaken als blikseminslag, ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), vandalisme. Het begrip opstal slaat op; de dingen die vast aan de woning zitten. Een voorbeeld is een tuinhek, en tevens dakpannen. Het is geen vereiste, maar beslist wel aan te raden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Aan de hand van deze website vergelijk je moeiteloos de best beoordeelde opstalverzekeringen van gevestigde verzekeraars als bijv. SNS, Centraal Beheer of ING op voorwaarden en tarieven. Prijzen verschillen per regio. Stap over naar de beste aanbieder in Kiel-Windeweer, gemeente Midden-Groningen, Groningen.


ProvincieGroningen
GemeenteMidden-Groningen
Regionummer0598 (+31598)
Inwoners 34177
Postcodegebied9605
BuurtschappenFoxham
Plaatsen in de buurtverzekering-hoogezand, opstalverzekering-mussel, polis-1e-exloermond, verzekering-eesergroen, woonhuisverzekering-eesergroen en musselkanaal
opstalverzekering-kiel-windeweer

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Kiel-Windeweer, februari 2020

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Bijvoorbeeld door schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, wateroverlast. Goed om te weten: Deze verzekering verzekert alleen alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Zaken als een houten vloer. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (met deze polis dek jij waardevolle “losse” items zoals diepvriezer of schade aan elektrische apparatuur). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Kiel-Windeweer? Houd rekening met de volgende punten:

 • Dekking: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Uitkeringen:Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Recensies: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Premie: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillig eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Vanaf het punt dat jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Kiel-Windeweer, dan is het slim om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Kiel-Windeweer. Op het moment dat je te maken hebt met schade in de woning (bijvoorbeeld door schroeien of smelten, olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom), dan horen met name de dekking en de service goed geregeld te zijn. Via onze vergelijker bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijzen van assuradeurs als Delta Lloyd en/of Centraal Beheer variëren tussen de €8,75 tot €11,5. Voer in de basis eerst jouw wensen in, bereken de premie, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Zodoende voorkom je onderverzekering. Bekijk ook ING februari 2020.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Wie ben jij?

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, postcode (9605) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Gegevens over de woning

  Wat je moet invullen: soort huis, dakconstructie (plat, riet), aantal kamers, totale oppervlakte en datering van het woonhuis.

 3. Extra informatie over je huis

  Specificeer type keuken, badkameren de afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je bekijkt daarna de relevante polissen die passen bij jouw zoekopdracht.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen regel je snel via het internet.

Wat kost een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Kiel-Windeweer? De reguliere verzekeringen schommelen tussen €9 tot €10,25. Het feitelijke maandbedrag verschilt uiteraard per persoon. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Opleverdatum
 • Regio
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg vind ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Kiel-Windeweer? Dat is gemakkelijk: start de opstal vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, klik alle af te sluiten modules aan, bekijk de prijzen, en neem het beste aanbod. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals InShared Inboedelverzekering en/of ANWB Opstalverzekering. Moeite met vergelijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringskantoor in Kiel-Windeweer.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Midden-Groningen afsluiten? Vind de hoogst gewaardeerde of goedkoopste verzekering voor de buurt 9605.

Actuele woonverzekeringen in Groningen in februari 2020

 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Reaal GGP (adviseur)
 • FBTO Woonpakket
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • InShared Opstalverzekering

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Veel experts adviseren beide polissen af te sluiten bij 1 aanbieder. Wanneer we spreken van schade m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatie-korting
 2. Een contactpersoon
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. 1 duidelijke factuur
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er zijn nog meer modules die samen te voegen zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarbij zitten ook de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering steeds vaker inbegrepen in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Wat je ook steeds meer ziet: overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De populaire allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat garant bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Je kunt dan denken aan brand, wateroverlast, aanrijding en aanvaring, inbraak of schroeien of smelten, een flinke storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, brand of explosie. Let op: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade door atoomkernreacties, roekeloosheid en opzet, constructie- of installatiefouten, slecht onderhoud of grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden en glasschade of schade aan de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Verderop ontdek je praktische informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Zodoende zijn ze gewoon meeverzekerd. Woon jij in een huurhuis? Dan kan je zonnepanelen verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in de regel geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door iets als inbraak of storm is vaak inbegrepen. Echter, een bal die door een raam gaat wordt meestal niet gedekt door de woonverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Een overkapping, schuur, garage, volière en losse vertrekken / objecten zijn standaard meeverzekerd. Advies: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Een aantal assuradeurs stellen een limiet voor toegestane M2’s voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. De meeste verzekeraars verzekeren ook kosten van tuinschade, zoals schade aan beplanting. In andere gevallen is een aparte tuinverzekering nodig. Handig als je woont in wijken als: Foxham en Hoogezand-Noord, Hoogezand-Zuid, Kalkwijk, Kiel-Windeweer, Kropswolde, Foxhol, Westerbroek, Waterhuizen, Sappemeer, Slochteren-Kolham, Schildwolde-Hellum, Siddeburen, Harkstede, Overschild, Zuidbroek, Noordbroek, Wijk 02, Wijk 03.

‘Kies niet voor de goedkoopste verzekering, kijk naar dekking!

Z. de Graaf, Kiel-Windeweer (februari 2020)