Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Kropswolde

Door middel van een opstalverzekering in Kropswolde – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schade aan jouw huis wat te maken heeft met zaken als schade door olie, rook en roet, diefstal, aanrijding en aanvaring, brand. Met opstal bedoelen we alles wat vast zit aan de woning. Onder andere het dak, maar ook het plafond. Het is niet bij wet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met deze website vergelijk jij online de meest afgesloten opstalverzekeringen van gevestigde aanbieders zoals bijv. ZLM, Bruns ten Brink of Independer op modules, flexibiliteit en prijs. De premies hangen af van je adres. Stap over naar de beste aanbieder in Kropswolde, gemeente Midden-Groningen, Groningen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteMidden-Groningen
Regionummer0598 (+31598)
Bewoners 34177
Postcodes9606
BuurtschappenFoxham
Plaatsen in de omgevingverzekering-kiel-windeweer, opstalverzekering-vledderveen, polis-exloerveen, verzekering-vlagtwedde, woonhuisverzekering-vlagtwedde en mussel
opstalverzekering-kropswolde

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Kropswolde, juli 2020

De woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), ontploffing, blikseminslag. Noemenswaardig: Dit type verzekering sluit je af voor datgene wat vastzit aan de woning. Zaken als vaste muren. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met deze polis dek je de losse bezittingen afzoals bestek of een kapotte laptop). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Kropswolde? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Klantenservice: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Reviews: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijs: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Als je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Kropswolde, dan is het slim om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Kropswolde. Wanneer je problemen in de woning krijgt (zoals bijv. door wateroverlast, olie, rook en roet, inbraak en diefstal, brand of explosie), dan dienen uiteraard de schadeafhandeling en dekkingen in orde te zijn. Met behulp van onze vergelijker vind je direct uit welke optie bij je past. De prijzen van assuradeurs als ING of Allsecur schommelen tussen €8,75 en €14. Vul hierboven je complete wensenlijstje in, bereken de premie, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op die manier heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: InShared juli 2020.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Start met het invullen van de geboortedatum, adres (9606) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Benodigde info: kenmerken huis, constructie en materiaal, oppervlakte, aantal kamers en opleverdatum van de woning.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je achterhaalt vervolgens de relevante verzekeraars op basis van de opgegeven info.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een dekking afsluiten of overstappen kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Kropswolde? De modale polissen liggen tussen de €6,5 tot €13,25. Het exacte bedrag is iets wat per woning weer anders is. Er zijn een aantal variabelen:

 • Soort dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Bouwjaar
 • Omgeving
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg ontdek ik de voordeligste woonhuisverzekering voor een woning in Kropswolde? Het is simpel: open de vergelijkingstool. Beantwoord de vragen, bepaal welke dekkingen je wilt, bekijk de prijzen, en kies de goedkoopste aanbieder. Voorbeelden van pakketten zijn Turien & Co Woonhuisverzekering Primair en ook Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid. Heb je hulp nodig? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Kropswolde.

Start vergelijken

Direct de beste opstalverzekering in Midden-Groningen afsluiten? Check de beste of goedkoopste polis voor omgeving 9606.

Bekijk deze woonverzekeringen in Groningen in juli 2020

 • InShared Inboedelverzekering
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • InShared Inboedelverzekering
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • HEMA Opstalverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)

Extra voordeel met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat adviseurs vaak aanraden is de inboedel- en opstalverzekering aan te vragen bij één partij. In het geval van schade in of rondom jouw woning komt er geen discussie over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakketkorting
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Minder administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er zijn nog meer vergoedingen die te combineren zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de reis- rechtsbijstand en autoverzekering steeds vaker in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

Een allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat paraat bij elk van buiten komend onheil. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Je kunt dan denken aan wateroverlast, ontploffing, vandalisme, schade door olie, rook en roet en wateroverlast, olie, rook en roet, schroeien of smelten, blikseminslag. Noemenswaardig: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door aardbevingen, oorlogsgeweld, slecht onderhoud, atoomkernreacties of vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard en glasschade of schade aan de fundering zit vaak niet inbegrepen. Verderop bekijk je meer informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Zodoende dekt de opstalverzekering deze voor jou. Woon jij in een huurhuis? In dat geval kan je dit regelen d.m.v. het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is vaak niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. brand of vandalisme is in algemene zin vaak gedekt. Alleen, een bal door de ruit wordt niet meegenomen door de opstalpolis. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Een tuinhuisje, schuur, garage, overkapping en losse ruimtes / vertrekken worden gewoon meeverzekerd. Let op: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Diverse aanbieders werken met een maximum aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Bijna alle verzekeraars keren vergoedingen uit bij schades in de tuin aan bijv. bestratingen. Soms is een aparte tuinverzekering nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Foxham en Hoogezand-Noord, Hoogezand-Zuid, Kalkwijk, Kiel-Windeweer, Kropswolde, Foxhol, Westerbroek, Waterhuizen, Sappemeer, Slochteren-Kolham, Schildwolde-Hellum, Siddeburen, Harkstede, Overschild, Zuidbroek, Noordbroek, Wijk 02, Wijk 03.

‘Prettig, alle verzekeraars in een overzicht

Dhr. Willems, Kropswolde (juli 2020)