Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Luddeweer

Aan de hand van een opstalverzekering in Luddeweer (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schade aan jouw woning door toedoen van situaties als blikseminslag, aanrijding en aanvaring, ontploffing, diefstal. Met opstal bedoelen we de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Een voorbeeld is de schoorsteen, of denk aan vaste muren. Het is geen vereiste, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Met behulp van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je gemakkelijk vele opstalverzekeringen van populaire verzekeraars als Zelf, Allsecur of Nationale Nederlanden op service en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Luddeweer, gemeente Midden-Groningen, Groningen.


ProvincieGroningen
GemeenteMidden-Groningen
Regionummer050 (+3150)
Aantal inwoners 34177
Postcodegebieden9624
WijkenFoxham
Plaatsen nabijverzekering-lageland, opstalverzekering-slochteren, polis-harkstede, verzekering-kropswolde, woonhuisverzekering-kropswolde en froombosch
opstalverzekering-luddeweer

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Luddeweer, februari 2020

De woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Voorbeelden zijn schade door inbraak, vandalisme, schade door olie, rook en roet, ontploffing. Let op: Deze module regelt uitsluitend schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Onder andere de waterafvoer. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (aan de hand hiervan ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken als (tuin)gereedschap of een defecte TV). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Luddeweer? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Claims: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Meningen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Tarieven: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen bijdrage: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Luddeweer, raad men altijd aan uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Luddeweer. In een scenario dat er iets met jouw huis gebeurt (onder andere wateroverlast, inbraak en diefstal, blikseminslag, schroeien of smelten), dan horen uiteraard de service en uitkeringen uitstekend te werken. Middels ons vergelijkscript kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De maandelijkse premies verzekeraars als InShared en ASR Verzekeringen schommelen tussen €8,5 – €10,5. Vul hierboven welke modules je minimaal wilt afsluiten, vergelijk de tarieven, en filter pas hierna op prijs. Zo zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Verzekeruzelf.nl februari 2020.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Jouw gegevens invoeren

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, adres (9624) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Beschrijving van je woning

  Gevraagde gegevens: kenmerken huis, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en bouwjaar woning.

 3. Details van het huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je treft in de volgende stap de verkrijgbare opstalverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten regel je snel via het internet.

De kosten van een opstalverzekering

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Luddeweer? De “normale” verzekeringen schommelen tussen €6,25 tot €12. Het daadwerkelijke tarief is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Datum bouw
 • Omgeving
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg check ik de voordeligste woonhuisverzekering voor ons huis in Luddeweer? Dit is kinderspel: open de vergelijkingstool. Vul de gevraagde gegevens in, bepaal welke dekkingen je wilt, bekijk de prijzen, en kies de goedkoopste aanbieder. Je vindt pakketten als Generali Woonpakket of juist Reaal Opstalverzekering Allrisk. Wil je er een expert naar laten kijken? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Luddeweer.

Start vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Midden-Groningen afsluiten? Bekijk de best beoordeelde of voordeligste verzekering voor regio 9624.

Bekijk deze woonverzekeringen in Groningen in februari 2020

 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair

Nog meer korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat adviseurs vaak aanraden is de inboedel- en opstalverzekering te nemen bij één aanbieder. Wanneer we spreken van schades aan je huis, vormen er geen meningsverschillen over wie welke schade vergoedt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
We onderscheiden nog een aantal dekkingen die te combineren zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering in de regel in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Wat je ook steeds meer ziet: brommerverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De populaire allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en dekt alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Denk dan aan aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), schade door olie, rook en roet, vandalisme of blikseminslag, brand of explosie, olie, rook en roet, schroeien of smelten. Noemenswaardig: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade door roekeloosheid en opzet, oorlogsgeweld, atoomkernreacties, slecht onderhoud of bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel en schade aan het glas of de fundering wordt meestal niet gedekt. Hieronder vind je handige info over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Hierom wordt schade hieraan vergoed. Huur je? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je door het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is meestal niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. inbraak of brand zit doorgaans in de verzekering. Alleen, een bal die door een raam gaat wordt meestal niet gedekt door de opstalpolis. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Een tuinhuisje, schuur, garage, volière en losse gebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Let op: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Veel verzekeraars stellen een max. aantal vierkante meters voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Genoeg verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in of rondom de tuin, zoals schade aan planten. In andere gevallen is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Foxham en Hoogezand-Noord, Hoogezand-Zuid, Kalkwijk, Kiel-Windeweer, Kropswolde, Foxhol, Westerbroek, Waterhuizen, Sappemeer, Slochteren-Kolham, Schildwolde-Hellum, Siddeburen, Harkstede, Overschild, Zuidbroek, Noordbroek, Wijk 02, Wijk 03.

‘Dit had ik jaren eerder moeten doen

V. Bakker, Luddeweer (februari 2020)