Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Noordbroek

Met een opstalverzekering in Noordbroek – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis door toedoen van zaken als aanrijding en aanvaring, brand, schade door olie, rook en roet, ontploffing. Opstal heeft betrekking op alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Neem nou de bezemkast, maar ook het leidingwerk. Het is geen vereiste, maar vaak wel een goed idee. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Via onze vergelijktool vergelijk je direct een aantal opstalverzekeringen van populaire bedrijven als SNS, Allianz of Nederlanden van Nu op service en prijs. Prijzen verschillen per regio. Stap over naar de beste aanbieder in Noordbroek, gemeente Midden-Groningen, Groningen.


ProvincieGroningen
GemeenteMidden-Groningen
(Regio) nummer0598 (+31598)
Aantal inwoners 34177
Postcodes9635
BuurtenFoxham
Plaatsen in de omgevingverzekering-tripscompagnie, opstalverzekering-siddeburen, polis-luddeweer, verzekering-kolham, woonhuisverzekering-kolham en hellum
opstalverzekering-noordbroek

Woonhuisverzekering vergelijken in Noordbroek, februari 2020

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Onder andere door storm (vanaf windkracht 7), diefstal, aanrijding en aanvaring, brand. Let op: Deze module regelt uitsluitend uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Onder andere de heg. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (daarmee verzeker je de losse spullenals terreinafscheiding of gestolen sieraden). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Noordbroek? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Dekking: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Service: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Beoordeling: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Prijs: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Noordbroek, is het verstandig om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Noordbroek. Op het moment dat je problemen in de woning krijgt (onder andere een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, wateroverlast, inbraak en diefstal), dan horen vooral de service en uitkeringen in orde te zijn. Via onze service-tool kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijzen van partijen als Independer en Centraal Beheer schommelen tussen €9 en €14,25. Vul in onze vergelijker eerst jouw wensen in, bereken de premie, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Middels deze techniek heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: ANWB afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcodegebied (9635) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Gegevens over de woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, bouwconstructie (dak), oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en leeftijd van het huis.

 3. Extra informatie over je huis

  Specificeer type keuken, badkameren de afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je treft nu de actuele polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Noordbroek? De gemiddelde polissen variëren tussen de €5,5 tot €13,5. De hoogte van de premie varieert per type huis en situatie. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Herbouwwaarde
 • Datum bouw
 • Omgeving
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Noordbroek? Dit is kinderspel: klik meteen door naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, kies de gewenste dekking, bekijk de prijzen, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Univé Opstalverzekering (AR) en Unigarant Inboedelverzekering. Moeite met vergelijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Noordbroek.

Direct vergelijken

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Midden-Groningen afsluiten? Check de beste of goedkoopste verzekeraar voor regio 9635.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Groningen in februari 2020

 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Doorgaans wordt geadviseerd een combinatie van deze polissen te nemen bij 1 partij. Wanneer we spreken van schade in of rondom jouw woning kom je niet in onenigheid over wie welke schade vergoedt.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Extra voordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
Wellicht vind jij meer interessante modules die te combineren zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering steeds vaker in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere mogelijkheden zijn: huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

Zo’n all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat paraat bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk dan aan schade door olie, rook en roet, inbraak, ontploffing, blikseminslag of brand of explosie, blikseminslag, inbraak en diefstal, een omgevallen boom. Noemenswaardig: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door slecht onderhoud, atoomkernreacties, oorlogsgeweld, overstromingen of vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden, bevroren leidingen en glasschade of schade aan de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Onderstaand vind je nuttige details over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Hierom zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je panelen op een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je door het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is doorgaans niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door bijv. een inbraak of storm zit vaak bij de polis in. Alleen, een ruit die perongeluk wordt ingegooid zit vaak niet in de opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Je garage, overkapping, schuur, volière en andere bijgebouwen zijn standaard meeverzekerd. Let op: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Een aantal maatschappijen werken met een maximum aantal M2 voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. De meeste verzekeraars keren vergoedingen uit bij problemen met de tuin, zoals schade aan bestratingen. Misschien is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Relevant in wijken zoals: Foxham en Hoogezand-Noord, Hoogezand-Zuid, Kalkwijk, Kiel-Windeweer, Kropswolde, Foxhol, Westerbroek, Waterhuizen, Sappemeer, Slochteren-Kolham, Schildwolde-Hellum, Siddeburen, Harkstede, Overschild, Zuidbroek, Noordbroek, Wijk 02, Wijk 03.

‘Mijn verzekering had ik binnen 10 minuten afgesloten

C. van Doorn, Noordbroek (februari 2020)