Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Tripscompagnie

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Tripscompagnie (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker jij de schade aan jouw woning wat te maken heeft met onder andere vandalisme, inbraak, ontploffing, aanrijding en aanvaring. Onder opstal verstaan we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Neem nou de riolering, en tevens een tuinhek. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar beslist wel aan te raden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Door middel van onze vergelijktool vergelijk je gemakkelijk een aantal opstalverzekeringen van erkende partijen zoals bijv. Delta Lloyd, Avéro Achmea of London Verzekeringen op prijs en kwaliteit. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Tripscompagnie, gemeente Midden-Groningen, Groningen.


ProvincieGroningen
GemeenteMidden-Groningen
Netnummer0598 (+31598)
Bewoners 34177
Postcodes9633
BuurtschappenFoxham
Plaatsen in de omgevingverzekering-borgercompagnie, opstalverzekering-hellum, polis-lageland, verzekering-harkstede, woonhuisverzekering-harkstede en overschild
opstalverzekering-tripscompagnie

Online woonhuisverzekering vergelijken in Tripscompagnie, februari 2020

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door inbraak, wateroverlast, aanrijding en aanvaring, vandalisme. Noemenswaardig: Deze dekking verzekert alleen een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Bijvoorbeeld leidingen in huis. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (aan de hand hiervan ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals (tuin)gereedschap of gebroken servies). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Tripscompagnie? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Dekking: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Klantenservice: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Reviews: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Prijzen: Hoe duur is de polis per maand?
 • Het eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Vanaf het punt dat jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Tripscompagnie, is het handig niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Tripscompagnie. Wanneer je schades in huis hebt veroorzaakt (zoals bijv. door brand of explosie, een omgevallen boom, wateroverlast, olie, rook en roet), dan dienen uiteraard de service en uitkeringen picobello voor elkaar te zijn. Dankzij de vergelijkingssoftware kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De maandelijkse premies verzekeraars zoals Nationale Nederlanden of Avéro Achmea zitten maandelijks tussen €7 en €10,5. Vul in onze vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, bereken de premie, en filter pas hierna op prijs. Zo heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Allsecur afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonlijke gegevens

  Begin met jouw geboortedatum, postcode (9633) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort woning, bouwconstructie (dak), oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en opleverdatum van de woning.

 3. Extra informatie over je huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je treft in de volgende stap de verkrijgbare woonhuisverzekeringen die matchen met jouw wensen.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten regel je snel via het internet.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Tripscompagnie? De reguliere verzekeringen variëren tussen de €8 – €14,5. Het exacte bedrag is iets wat per woning weer anders is. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Leeftijd woning
 • Omgeving
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg bekijk ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn woning in Tripscompagnie? Dit kan zonder moeite: navigeer naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, maak een keuze uit de dekkingen, bekijk de prijzen, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Je vindt pakketten als Allsecur Uitgebreid en/of Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid). Kom je er zelf niet uit? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Tripscompagnie.

Vergelijk opstalverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Midden-Groningen afsluiten? Check de meest populaire of voordeligste verzekering voor de buurt 9633.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Groningen in februari 2020

 • Allsecur Uitgebreid
 • InShared Opstalverzekering
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Unigarant Opstalverzekering

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Afgezien van een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat adviseurs vaak aanraden is een combinatie van deze polissen aan te vragen bij 1 assuradeur. Indien de situatie zich voordoet van schade in of rondom jouw woning komt er geen discussie over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Minder administratiekosten
 5. 1 duidelijke factuur
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
We spreken nog over meerdere vergoedingen die jij kunt aanklikken. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering doorgaans in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: caravanverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De populaire allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt dekking tegen elk van buiten komend onheil. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Je kunt dan denken aan blikseminslag, wateroverlast, ontploffing, vandalisme en vandalisme, brand of explosie, schroeien of smelten, inbraak en diefstal. Goed om te weten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade ontstaan door overstromingen, oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik, aardbevingen of ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, grondwater in de woning, weersinvloeden en glasschade of schade aan de fundering staat vaak buiten de polis. Hieronder bekijk je handige info over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Daarom vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is doorgaans geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door o.a. een ontploffing is vaak inbegrepen. Alleen, een ingegooide ruit wordt niet meegenomen door de opstalverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Je tuinhuisje, volière, garage, schuur en losse vertrekken / objecten zitten in de meeste opstalverzekeringen. Tip van de specialist: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Diverse aanbieders stellen beperkingen aan het aantal M2 voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. De meeste verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan planten. Wellicht is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Foxham en Hoogezand-Noord, Hoogezand-Zuid, Kalkwijk, Kiel-Windeweer, Kropswolde, Foxhol, Westerbroek, Waterhuizen, Sappemeer, Slochteren-Kolham, Schildwolde-Hellum, Siddeburen, Harkstede, Overschild, Zuidbroek, Noordbroek, Wijk 02, Wijk 03.

‘Voor onze hypotheek had ik snel een verzekering nodig!

G. van der Velde, Tripscompagnie (februari 2020)