Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Macharen

Door middel van een opstalverzekering in Macharen – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning wat gerelateerd is aan aspecten als ontploffing, diefstal, storm (vanaf windkracht 7), schade door olie, rook en roet. Met opstal bedoelen we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Onder andere de kozijnen, of denk aan het plafond. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Via deze website vergelijk jij online vele opstalverzekeringen van gevestigde assuradeurs als bijv. Generali, Allianz of Nederlanden van Nu op premie en dekking. Prijzen verschillen per regio. Stap over naar de beste aanbieder in Macharen, gemeente Oss, Groningen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteOss
Netnummer0412 (+31412)
Inwoners 90003
Postcodegebieden5367
BuurtschappenCentrum
Plaatsen nabijverzekering-megen, opstalverzekering-huisseling, polis-neerlangel, verzekering-rossum, woonhuisverzekering-rossum en overlangel
opstalverzekering-macharen

Online woonhuisverzekering vergelijken in Macharen, maart 2023

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Voorbeelden zijn schade door wateroverlast, diefstal, inbraak, storm (vanaf windkracht 7). Belangrijk: Deze dekking is er alleen voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Onder andere geplante bomen. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (hiermee ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken als naaimachine of een stukke televisie). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Macharen? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Afhandeling: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Beoordeling: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Premie: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillig eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Zodra jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Macharen, dan is het slim om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Macharen. Op het moment dat er sprake is van schade aan de woning (bijvoorbeeld door wateroverlast, vandalisme, olie, rook en roet, blikseminslag), dan dienen uiteraard de vervoegingen en klantenservice in orde te zijn. Geholpen door ons vergelijkscript kan je hier zelf achter komen. De maandelijkse premies maatschappijen als InShared en/of ABN AMRO zitten maandelijks tussen €8 tot €14,25. Vul hierboven in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bereken de premie, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op basis daarvan voorkom je onderverzekering. Bekijk ook FBTO afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Jouw gegevens invoeren

  Start met het invullen van de geboortedatum, adres (5367) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Bijvoorbeeld: kenmerken huis, constructie en materiaal, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Specificeer type keuken, badkameren de mate van afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je bekijkt nu de beste verzekeringen op basis van jouw zoekvraag.

 5. Online afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

De kosten van een opstalverzekering

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Macharen? De doorsnee polissen variëren tussen de €8,5 tot €12,5. De hoogte van de premie is voor iedereen weer anders. De volgende zaken spelen een rol:

 • Soort dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Bouwdatum
 • Postcode
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier ontdek ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor ons huis in Macharen? Dit is kinderspel: open de vergelijkingstool. Definieer jouw woning, kies de gewenste dekking, bereken de premie, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Turien & Co Woonpakketverzekering Primair en ook Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet. Liever laten adviseren? Breng dan een bezoek aan een verzekeringskantoor in Macharen.

Direct vergelijken

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Oss afsluiten? Ontdek de beste of voordeligste polis voor omgeving 5367.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Groningen in maart 2023

 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • ZLM Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren beide polissen af te sluiten bij 1 assuradeur. Indien de situatie zich voordoet van schade m.b.t. je huis vormen er geen meningsverschillen over wie precies wat gaat vergoeden.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Combinatie-deal
 2. Overzichtelijk
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Minder administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Wellicht vind jij meer interessante verzekeringen die te combineren zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering steeds vaker in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Een allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en verzekert jou tegen ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Bijvoorbeeld blikseminslag, diefstal, aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet en wateroverlast, vandalisme, inbraak en diefstal, schroeien of smelten. Niet vergeten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van roekeloosheid en opzet, constructie- of installatiefouten, oorlogsgeweld, aardbevingen of rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7 en glasschade of schade aan de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Verderop lees je praktische informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Om die reden wordt schade hieraan vergoed. Heb je panelen op een huurwoning? Je kunt ze verzekeren door het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is vaak weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als brand of storm zit doorgaans in de verzekering. Alleen, een ongeluk zoals een bal door de ruit is in de regel niet inbegrepen in jouw opstalverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Jouw garage, overkapping, volière, schuur en opzichzelfstaande hokken vind je doorgaans standaard in de dekking. Advies: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Enkele assuradeurs stellen een max. aantal vierkante meters voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Plenty verzekeraars verzekeren ook kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan bestratingen. Mogelijk is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Handig als je woont in wijken als: Centrum, Schadewijk, Industrieterreinen-Zuid, Oss-Zuid, Krinkelhoek, Industrieterreinen-Noord, Ruwaard, Ussen, Buitengebied-Noord, Buitengebied-Zuid, Berghem, Haren, Macharen, Megen, Ravenstein, Herpen, Overlangel, Deursen en Dennenburg, Lith, Lithoijen, Oijen, Maren – Kessel, Geffen.

‘Perfecte service en online declareren

P. Kuipers, Macharen (maart 2023)