Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Oude Pekela

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Oude Pekela – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning door toedoen van bijvoorbeeldinbraak, schade door olie, rook en roet, vandalisme, brand. Het begrip opstal slaat op; de dingen die vast aan de woning zitten. Onder andere een zwembad, en tevens de isolatie. Het is niet bij wet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij moeiteloos vele opstalverzekeringen van klantvriendelijke verzekeringsmaatschappijen zoals EAG Assuradeuren, Bruns ten Brink of Lancyr op voorwaarden en tarieven. De premies hangen af van je adres. Bekijk de laagste premie in Oude Pekela, gemeente Pekela, Groningen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeentePekela
Regionummer0597 (+31597)
Bewoners 12641
Postcodes9665
BuurtschappenWijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-nieuwe-pekela, opstalverzekering-nieuw-annerveen, polis-annerveenschekanaal, verzekering-siddeburen, woonhuisverzekering-siddeburen en spijkerboor
opstalverzekering-oude-pekela

Woonhuisverzekering vergelijken in Oude Pekela, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Onder andere door inbraak, ontploffing, vandalisme, brand. Let op: Deze dekking dekt enkel een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Bijvoorbeeld dakpannen. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met zo’n polis verzeker je de losse spullenals kinderspeelgoed of schade aan meubels). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Oude Pekela? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Dekking: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Claims: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Beoordeling: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Premie: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Als je een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Oude Pekela, is het handig niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Oude Pekela. Wanneer er iets met jouw huis gebeurt (door bijv. situatie als wateroverlast, vandalisme, brand of explosie, inbraak en diefstal), dan dienen uiteraard de schadeafhandeling en dekkingen uitstekend te werken. Geholpen door onze vergelijker ontdek je dit eenvoudig zelf. De prijzen van verzekeringsmaatschappijen zoals ING en/of ASR Verzekeringen zitten maandelijks tussen €8,25 – €10. Vul hierboven je complete wensenlijstje in, vergelijk de tarieven, en filter pas hierna op prijs. Op basis daarvan heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: EAG Assuradeuren afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Persoonlijke gegevens

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, postcodegebied (9665) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde info: type huis, dakconstructie (plat, riet), aantal kamers, totale oppervlakte en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Details van het huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je bekijkt nu de beste polissen op basis van de opgegeven info.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een polis afsluiten of juist overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Oude Pekela? De gemiddelde verzekeringen liggen tussen de €5 tot €14,25. De hoogte van de premie is iets wat per woning weer anders is. Er zijn een aantal variabelen:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Bouwdatum
 • Postcode
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor mijn huis in Oude Pekela? Heel eenvoudig: navigeer naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, kies de gewenste dekking, bekijk de prijzen, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Voorbeelden van pakketten zijn EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk) en ANWB Woonpakket Plus. Kom je er zelf niet uit? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Oude Pekela.

Vergelijk alle polissen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Pekela afsluiten? Ontdek de beste of voordeligste verzekeraar voor postcodegebied 9665.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Groningen in maart 2023

 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • InShared Opstalverzekering
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Naast een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd de opstal- en inboedelverzekering te nemen bij de identieke maatschappij. Indien de situatie zich voordoet van schades m.b.t. je huis ontstaat er geen gedoe over wie precies wat gaat vergoeden.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakketkorting
 2. Een contactpersoon
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. 1 duidelijke factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er zijn nog meer dekkingen die jij kunt aanklikken. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering doorgaans in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Andere opties zijn: ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Zo’n all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en verzekert jou tegen elk van buiten komend onheil. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk dan aan ontploffing, diefstal, wateroverlast, vandalisme en inbraak en diefstal, schroeien of smelten, vandalisme, een omgevallen boom. Goed om te weten: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van constructie- of installatiefouten, oorlogsgeweld, slecht onderhoud, overstromingen of weersinvloeden, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen en glas- of funderingsschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Hierna vind je praktische informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Derhalve zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je via het zogenaamde huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is in de regel geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door bijv. ontploffing of inbraak zit doorgaans in de verzekering. Maar, een bal door de ruit is in de regel niet inbegrepen in de woonhuisverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Bijgebouw / garage
  Zo’n volière, tuinhuisje, overkapping, garage en losse ruimtes / vertrekken vind je doorgaans standaard in de dekking. Tip van de specialist: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Een aantal aanbieders hanteren een quotum voor aantal M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Plenty verzekeraars keren vergoedingen uit bij schades in de tuin aan bijv. planten. In andere gevallen is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Relevant in wijken zoals: Wijk 00, Wijk 01.

‘Vroeger bij een adviseur, nu heb ik alles zelf geregeld

Mevr. Kuiper, Oude Pekela (maart 2023)