Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Vledderveen

Via de opstalverzekering in Vledderveen – alias woonhuisverzekering – verzeker jij de schades m.b.t. de woning wat gerelateerd is aan bijvoorbeeldvandalisme, brand, storm (vanaf windkracht 7), inbraak. De term opstal betekent; de dingen die vast aan de woning zitten. Onder andere een badkamer, en tevens de gevel. Het is niet bij wet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Middels ons vergelijkscript vergelijk jij snel vele opstalverzekeringen van erkende aanbieders zoals o.a. Ditzo, Avéro Achmea of Reaal op premie en dekking. Prijzen verschillen per regio. Bekijk de laagste premie in Vledderveen, gemeente Stadskanaal, Groningen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteStadskanaal
(Regio) nummer0521 (+31521)
Bewoners 32621
Postcodes9585
WijkenStadskanaal
Plaatsen in de buurtverzekering-mussel, opstalverzekering-1e-exloermond, polis-zandberg, verzekering-westdorp, woonhuisverzekering-westdorp en 2e-exloermond
opstalverzekering-vledderveen

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Vledderveen, juli 2020

De woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Onder andere door diefstal, ontploffing, wateroverlast, inbraak. Noemenswaardig: Deze module is er alleen voor alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Onder andere de keuken. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met zo’n polis verzeker je de losse spullenzoals stofzuiger of contant geld en waardebonnen). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Vledderveen? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Afhandeling: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Meningen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Prijs: Hoe duur is de polis per maand?
 • De eigen bijdrage: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Als je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Vledderveen, is het handig verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Vledderveen. Op het moment dat je te maken hebt met schade in de woning (bijvoorbeeld door vandalisme, brand of explosie, een omgevallen boom, olie, rook en roet), dan horen vooral de schade-uitkeringen en helpdesk goed geregeld te zijn. Geholpen door de vergelijkingstool vind je direct uit welke optie bij je past. De prijsstelling van verzekeraars zoals Europeesche of Allianz zitten maandelijks tussen €8,75 – €11. Vul hierboven je complete wensenlijstje in, check de maandelijkse kosten, en filter pas hierna op prijs. Zodoende heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: HEMA juli 2020.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Wie ben jij?

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcode (9585) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat belangrijk is: type woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, aantal kamers, totale oppervlakte en datering van het woonhuis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Wat voor keuken en badkamer heb je en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je opent hierna de beschikbare opstalverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan iedereen zelf online regelen.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Vledderveen? De doorsnee polissen variëren tussen de €9,75 tot €12. De exacte premie varieert per type huis en situatie. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Bouwdatum
 • Regio
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe vind ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Vledderveen? Dat is gemakkelijk: open de vergelijkingstool. Specificeer jouw situatie, bepaal welke dekkingen je wilt, check alle kosten, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Wat dacht je bijvoorbeeld van ZLM Opstalverzekering en ook Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk). Heb je hulp nodig? Breng dan een bezoek aan een verzekeringskantoor in Vledderveen.

Direct vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Stadskanaal afsluiten? Stap over naar de best gewaardeerde of laagst geprijsde maatschappij voor regio 9585.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Groningen in juli 2020

 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Behalve een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat wij aanraden is beide polissen te nemen bij één partij. Bij constatering van schades rondom je woning, komt er geen discussie over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Grip op de kosten
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Wellicht vind jij meer interessante verzekeringen die jij kunt aanklikken. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker inbegrepen in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De populaire allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt garantie voor alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk dan aan storm (vanaf windkracht 7), brand, aanrijding en aanvaring, wateroverlast en olie, rook en roet, schroeien of smelten, een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag. Goed om te weten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door normaal huishoudelijk gebruik, roekeloosheid en opzet, oorlogsgeweld, slecht onderhoud of weersinvloeden, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning en glas- of funderingsschade wordt meestal niet gedekt. Hieronder bekijk je meer informatie over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Derhalve vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? Ook dan kan je ze verzekeren door het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is in veel gevallen overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als inbraak of brand is in algemene zin vaak gedekt. Maar, een ruit die perongeluk wordt ingegooid wordt niet meegenomen door de woonverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Zo’n volière, tuinhuisje, garage, schuur en losse gebouwen zijn standaard meeverzekerd. Let op: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Enkele verzekeraars stellen een max. aantal vierkante meters voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. De meeste verzekeraars keren vergoedingen uit bij problemen met de tuin, zoals schade aan schuurtjes. In andere gevallen is een aparte tuinverzekering nodig. Een uitkomst in buurten als: Stadskanaal, Musselkanaal, Onstwedde, Mussel, Alteveer.

‘Snel de goedkoopste verzekeraar gevonden

D. Peters, Vledderveen (juli 2020)