Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Grubbenvorst

Aan de hand van een opstalverzekering in Grubbenvorst – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schade aan jouw huis wat te maken heeft met o.a. wateroverlast, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring, ontploffing. Met opstal bedoelen we de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Neem nou de elektriciteit, of denk aan jouw kookplaat. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Door middel van onze vergelijktool vergelijk jij moeiteloos de meeste opstalverzekeringen van gevestigde assuradeurs zoals Generali, Centraal Beheer of Interpolis op modules, flexibiliteit en prijs. Je woonadres heeft invloed op de premie. Kies een geschikt woonpakket in Grubbenvorst, gemeente Horst aan de Maas, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteHorst aan de Maas
(Net) nummer077 (+3177)
Bewoners 41675
Postcodegebieden5970
BuurtschappenGriendtsveen
Plaatsen in de buurtverzekering-america, opstalverzekering-melderslo, polis-belfeld, verzekering-swolgen, woonhuisverzekering-swolgen en horst
opstalverzekering-grubbenvorst

Online woonhuisverzekering vergelijken in Grubbenvorst, maart 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Onder andere door brand, diefstal, wateroverlast, schade door olie, rook en roet. Belangrijk: Deze dekking sluit je af voor alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Zaken als dakpannen. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (hiermee krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals foto/filmcamera of een kapotte koelkast). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Grubbenvorst? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Voorwaarden: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Klantenservice: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Reviews: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Tarieven: Hoe duur is de polis per maand?
 • Vrijwillig eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Als je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Grubbenvorst, dan is het slim om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Grubbenvorst. Mocht de situatie zich voordoen dat er sprake is van schade aan de woning (door bijv. situatie als een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten, een omgevallen boom, wateroverlast), dan horen uiteraard de service en uitkeringen in orde te zijn. Met behulp van ons vergelijkscript bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijsstelling van verzekeraars zoals Europeesche en Allianz zitten maandelijks tussen €7,75 tot €14. Voer in de basis eerst jouw wensen in, bekijk de kosten per maand, en filter pas hierna op prijs. Op die manier zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: FBTO polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Jouw gegevens invoeren

  Begin met jouw geboortedatum, regio (5970) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Specificeer jouw woning

  Bijvoorbeeld: beschrijving huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Details van het huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de mate van afwerking.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je opent in de volgende stap de beste polissen die overeenkomen met jouw wensen.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan iedereen zelf online regelen.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Grubbenvorst? De doorsnee polissen schommelen tussen €7,75 – €12,25. Het daadwerkelijke tarief is iets wat per woning weer anders is. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Bouwdatum
 • Omgeving
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg vind ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor mijn woning in Grubbenvorst? Het is simpel: klik meteen door naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, selecteer de modules, vergelijk de prijzen en kies de goedkoopste aanbieder. Je vindt pakketten als HEMA Inboedelverzekering en Klaverblad Inboedelverzekering Budget. Wil je er een expert naar laten kijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Grubbenvorst.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Horst aan de Maas afsluiten? Vind de beste of goedkoopste aanbieder voor de buurt 5970, 5971.

Bekijk deze woonverzekeringen in Limburg in maart 2023

 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Lancyr Woonhuisverzekering

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Afgezien van een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Veel experts adviseren de inboedel- en opstalverzekering te regelen bij de identieke assuradeur. Bij schades m.b.t. je huis kom je niet in onenigheid over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Alles-in-1-korting
 2. Een contactpersoon
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. 1 duidelijke factuur
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Er zijn nog meer vergoedingen die je kunt toevoegen. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de reis- rechtsbijstand en autoverzekering steeds vaker inbegrepen in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: brommerverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De populaire allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en staat paraat bij bijna elke soort van schade aan je huis. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Je kunt dan denken aan brand, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, ontploffing of vandalisme, inbraak en diefstal, schroeien of smelten, wateroverlast. Niet vergeten: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door normaal huishoudelijk gebruik, roekeloosheid en opzet, overstromingen, atoomkernreacties of storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden, ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard en glas- of funderingsschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder ontdek je meer informatie over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Daarom zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je via het onderdeel huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is doorgaans niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door bijv. storm of brand is vaak inbegrepen. Alleen, een voetbal die door de ruit vliegt wordt niet meegenomen door de opstalpolis. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Jouw overkapping, schuur, garage, tuinhuisje en losse vertrekken / objecten zijn standaard meeverzekerd. Let op: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Enkele aanbieders werken met een maximum aantal M2 voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. De meeste verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in de tuin aan zaken als het zwembad. In andere gevallen is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Griendtsveen, America, Meterik, Hegelsom, Horst, Melderslo, Broekhuizen, Lottum, Grubbenvorst, Broekhuizen, Sevenum, Kronenberg, Evertsoorsd, Meerlo, Tienray, Swolgen.

‘Duidelijke prijzen en voorwaarden vergelijken

G. Bosman, Grubbenvorst (maart 2023)