Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Grathem

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Grathem (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schade aan jouw woning die ontstaan zijn door bijvoorbeeldvandalisme, brand, diefstal, aanrijding en aanvaring. Opstal heeft betrekking op alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Bijvoorbeeld de vaatwasser, of bijvoorbeeld jouw kookplaat. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vaak wel een goed idee. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Middels deze website vergelijk je direct de best beoordeelde opstalverzekeringen van klantvriendelijke verzekeringsmaatschappijen zoals De Goudse, Turien en Co of OHRA op premie en dekking. Je woonadres heeft invloed op de premie. Bekijk de laagste premie in Grathem, gemeente Leudal, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteLeudal
Netnummer0475 (+31475)
Bewoners 36140
Postcodes6096
WijkenHeythuysen
Plaatsen in de regioverzekering-baexem, opstalverzekering-heibloem, polis-horn, verzekering-vlodrop, woonhuisverzekering-vlodrop en roggel
opstalverzekering-grathem

Online woonhuisverzekering vergelijken in Grathem, januari 2022

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Dat kan gaat om schade door schade door olie, rook en roet, wateroverlast, ontploffing, diefstal. Belangrijk: Deze dekking dekt enkel schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Onder andere het kozijn. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (hiermee dek je de losse bezittingen afals studieboeken of een defecte computer). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Grathem? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Service: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Meningen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijzen: Hoe duur is de polis per maand?
 • Eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Vanaf het punt dat jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Grathem, dan is het slim om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Grathem. Mocht de situatie zich voordoen dat je problemen in de woning krijgt (denk aan wateroverlast, inbraak en diefstal, olie, rook en roet, een omgevallen boom), dan behoren met name de service en uitkeringen direct op gang te komen. Geholpen door de vergelijkingssoftware ontdek je dit eenvoudig zelf. De tarieven van assuradeurs als Delta Lloyd en Univé schommelen tussen €9,5 en €11. Vul in onze vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, vergelijk de tarieven, en vergelijk pas hierna op prijs. Zodoende voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Interpolis opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Wie ben jij?

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, postcode (6096) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat je moet invullen: beschrijving woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte, aantal kamers en opleverdatum van de woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Online premie berekenen

  Je opent nu de beste woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen regel je snel via het internet.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Grathem? De gemiddelde verzekeringen variëren tussen de €8,5 – €11,75. Het exacte bedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Er zijn een aantal variabelen:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Bouwdatum
 • Regio
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg ontdek ik een voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Grathem? Heel eenvoudig: start de opstal vergelijker. Specificeer jouw situatie, kies de gewenste dekking, bekijk de prijzen, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Jij kan woonpakketten vinden als Turien & Co Inboedelverzekering Prima en/of Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk). Wil je er een expert naar laten kijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Grathem.

Direct vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Leudal afsluiten? Check de hoogst gewaardeerde of goedkoopste verzekering voor omgeving 6096.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Limburg in januari 2022

 • InShared Opstalverzekering
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Aegon Opstal Basis
 • ZLM Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Naast een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat in de regel aanbevolen wordt is de inboedel- en opstalverzekering te nemen bij één partij. Bij schade rondom je woning, vormen er geen meningsverschillen over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Combinatie-korting
 2. Overzichtelijk
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Wellicht vind jij meer interessante zekerheden die jij kunt aanklikken. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering doorgaans in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: huisdierenverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

Een allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en verzekert jou tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Bijvoorbeeld wateroverlast, brand, storm (vanaf windkracht 7), inbraak en inbraak en diefstal, schroeien of smelten, een flinke storm (vanaf windkracht 7), vandalisme. Let op: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade door slecht onderhoud, overstromingen, atoomkernreacties, constructie- of installatiefouten of rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7 en schade aan het glas of de fundering staat vaak buiten de polis. Onderstaand ontdek je praktische informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Zodoende wordt schade hieraan vergoed. Ben je geen eigenaar van de woning? Ook dan kan je ze verzekeren door het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is vaak geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. storm of inbraak is in algemene zin vaak gedekt. Alleen, een bal die door een ruit wordt geschopt zit vaak niet in de woonhuisverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Zo’n volière, schuur, overkapping, garage en opzichzelfstaande hokken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Stelregel: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Diverse assuradeurs stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Genoeg verzekeraars dekken de kosten van schade in de tuin aan zaken als overkappingen. In andere gevallen is een aparte tuinverzekering nodig. Relevant in wijken zoals: Heythuysen, Heibloem, Roggel, Neer, Nunhem, Haelen, Buggenum, Horn, Baexem, Kelpen-Oler, Grathem, Ell, Haler, Hunsel, Neeritter, Ittervoort.

‘Mijn spullen met een gerust hart achterlaten

P. de Bruijn, Grathem (januari 2022)