Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Neer

Aan de hand van een opstalverzekering in Neer – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schade aan jouw huis wat te maken heeft met bijvoorbeeldaanrijding en aanvaring, blikseminslag, diefstal, schade door olie, rook en roet. Opstal heeft betrekking op de dingen die vast aan de woning zitten. Een voorbeeld is de oven, en ook de stroomvoorziening. Het is niet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Via onze vergelijktool vergelijk jij eenvoudig de best beoordeelde opstalverzekeringen van betrouwbare verzekeraars als bijv. Unigarant, Allianz of ING op premie en dekking. Je woonadres heeft invloed op de premie. Ontdek de goedkoopste polis in Neer, gemeente Leudal, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteLeudal
Regionummer0475 (+31475)
Aantal inwoners 36140
Postcodegebieden6086
WijkenHeythuysen
Plaatsen nabijverzekering-horn, opstalverzekering-haelen, polis-melick, verzekering-kelpen-oler, woonhuisverzekering-kelpen-oler en sint-odilienberg
opstalverzekering-neer

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Neer, december 2023

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Onder andere door storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, diefstal, vandalisme. Belangrijk: Dit type verzekering regelt uitsluitend schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zoals het plafond. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (daarmee verzeker je de losse spullenzoals vaatwasser of schade aan apparatuur). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Neer? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Voorwaarden: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Service: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Beoordeling: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijzen: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Het eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Vanaf het punt dat jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Neer, is het handig uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Neer. Mocht de situatie zich voordoen dat je problemen in de woning krijgt (denk aan vandalisme, inbraak en diefstal, een omgevallen boom, wateroverlast), dan behoren uiteraard de schade-uitkeringen en helpdesk picobello voor elkaar te zijn. Met behulp van ons vergelijkscript ontdek je dit eenvoudig zelf. De maandelijkse premies verzekeraars als Independer of Allsecur zitten maandelijks tussen €5 tot €14,5. Voer in de basis in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bekijk de kosten per maand, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op basis daarvan heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Generali opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonlijke gegevens

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcodegebied (6086) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Basisinformatie woning

  Wat belangrijk is: soort huis, constructie en materiaal, woonoppervlakte / aantal ruimtes en datering van het woonhuis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Specificeer type keuken, badkameren de afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je bekijkt in de volgende stap de relevante verzekeraars die overeenkomen met jouw zoekopdracht.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan iedereen zelf online regelen.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Neer? De gemiddelde premies schommelen tussen €7,5 tot €10,75. De hoogte van de premie varieert per type huis en situatie. Deze factoren zijn van belang:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Opleverdatum
 • Postcode
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor mijn woning in Neer? Heel eenvoudig: navigeer naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, kies de gewenste dekking, bereken de premie, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Wat dacht je bijvoorbeeld van Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk) en Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Kom je er zelf niet uit? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Neer.

Direct vergelijken

Direct de beste opstalverzekering in Leudal afsluiten? Check de best gewaardeerde of gewoon een goedkope verzekeraar voor de buurt 6086.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Limburg in december 2023

 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • nowGo Woonverzekering Bewust

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd de opstal- en inboedelverzekering te regelen bij de identieke aanbieder. Bij constatering van schade m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Overzichtelijk
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
We spreken nog over meerdere verzekeringen die samen te voegen zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Tevens zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. in de regel in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De All risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt garantie voor vrijwel elke soort schade. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Voorbeelden zijn blikseminslag, aanrijding en aanvaring, ontploffing, vandalisme of inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, schroeien of smelten. Let op: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van normaal huishoudelijk gebruik, slecht onderhoud, atoomkernreacties, roekeloosheid en opzet of weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard en glas- of funderingsschade staat vaak buiten de polis. Hieronder ontdek je aanvullende info thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Hierom zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? In dat geval kan je dit regelen via het onderdeel huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is vaak niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door o.a. vandalisme of brand is vaak inbegrepen. Let op, een bal die door een raam gaat is in de regel niet inbegrepen in de woonverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  De overkapping, volière, garage, tuinhuisje en andere bijgebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Belangrijk: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Een aantal maatschappijen werken met een maximum aantal M2 voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Bijna alle verzekeraars dekken de kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan overkappingen. Misschien is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Heythuysen, Heibloem, Roggel, Neer, Nunhem, Haelen, Buggenum, Horn, Baexem, Kelpen-Oler, Grathem, Ell, Haler, Hunsel, Neeritter, Ittervoort.

‘Snelle service bij het afsluiten van mijn polis

L. Postma, Neer (december 2023)