Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Middelaar

Door middel van een opstalverzekering in Middelaar (ook bekend als woonhuisverzekering) dek je schade aan jouw huis wat te maken heeft met situaties als schade door olie, rook en roet, ontploffing, brand, aanrijding en aanvaring. Het begrip opstal slaat op; de dingen die vast aan de woning zitten. Bijvoorbeeld de riolering, en ook de vaatwasser. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar vaak wel een goed idee. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Via onze vergelijktool vergelijk je gemakkelijk een aantal opstalverzekeringen van professionele verzekeringsmaatschappijen zoals o.a. Europeesche, Centraal Beheer of Independer op service en prijs. Je woonadres heeft invloed op de premie. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Middelaar, gemeente Mook en Middelaar, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteMook en Middelaar
(Net) nummer024 (+3124)
Aantal inwoners 7755
Postcodegebieden6587
BuurtenMook
Naburige plaatsenverzekering-plasmolen, opstalverzekering-malden, polis-erlecom, verzekering-bingelrade, woonhuisverzekering-bingelrade en kekerdom
opstalverzekering-middelaar

Woonhuisverzekering vergelijken in Middelaar, maart 2023

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Dat kan gaat om schade door brand, inbraak, aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7). Niet vergeten: Deze verzekering is er alleen voor alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Zaken als een houten vloer. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (aan de hand hiervan krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals (sport)kleding of een stukke TV). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Middelaar? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Service: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Meningen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Prijs: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Het eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Middelaar, raad men altijd aan verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Middelaar. In een scenario dat je schades in huis hebt veroorzaakt (door bijv. situatie als schroeien of smelten, een omgevallen boom, vandalisme, blikseminslag), dan dienen natuurlijk de vervoegingen en klantenservice direct op gang te komen. Met behulp van ons vergelijkscript bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijsstelling van bedrijven als Klaverblad en/of REAAL Verzekeringen liggen tussen de €5 en €10. Voer in de basis welke modules je minimaal wilt afsluiten, neem alle premies door, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op die manier heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: nowGo afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, postcodegebied (6587) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Beschrijving van je woning

  Gevraagde gegevens: type huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte, aantal kamers en bouwjaar woning.

 3. Extra informatie over je huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de algehele afwerking van het huis.

 4. Premies berekenen

  Je treft daarna de actuele verzekeraars die rijmen met jouw zoekvraag.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Middelaar? De “normale” verzekeringen liggen tussen de €6,75 – €10,75. De exacte premie verschilt uiteraard per persoon. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Datum bouw
 • Postcode
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg achterhaal ik de voordeligste woonhuisverzekering voor woningen in Middelaar? Dit kan zonder moeite: navigeer naar de vergelijker. Definieer jouw woning, klik alle af te sluiten modules aan, vergelijk de prijzen en kies de goedkoopste aanbieder. Voorbeelden van pakketten zijn ANWB Opstalverzekering en/of Unigarant Opstalverzekering. Wil je er een expert naar laten kijken? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Middelaar.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Mook en Middelaar afsluiten? Stap over naar de hoogst gewaardeerde of laagst geprijsde aanbieder voor postcodegebied 6587.

Bekijk deze woonverzekeringen in Limburg in maart 2023

 • SNS Woonhuisverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Generali Woonhuisverzekering
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Afgezien van een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is de opstal- en inboedelverzekering af te sluiten bij één assuradeur. In het geval van schade aan je huis, kom je niet in onenigheid over wie precies wat gaat vergoeden.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Combinatie-korting
 2. Een contactpersoon
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Minder administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Wellicht vind jij meer interessante zekerheden die samen te voegen zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering in de regel in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere mogelijkheden zijn: motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

Zo’n all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt dekking tegen bijna elke soort van schade aan je huis. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Voorbeelden zijn storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, ontploffing, brand of vandalisme, olie, rook en roet, schroeien of smelten, blikseminslag. Belangrijk: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door normaal huishoudelijk gebruik, atoomkernreacties, aardbevingen, constructie- of installatiefouten of grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden, rook en roet uit open haard en schade aan het glas of de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Verderop vind je handige info over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Derhalve zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je panelen op een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren door het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is in de regel niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. brand of storm is in algemene zin vaak gedekt. Maar, een voetbal die door de ruit vliegt valt niet onder de woonverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Een schuur, garage, volière, overkapping en opzichzelfstaande hokken zijn standaard meeverzekerd. Stelregel: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Diverse partijen werken met een maximum aantal M2 voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Veel verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij tuinschade, zoals schade aan het zwembad. Soms is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Mook, Middelaar.

‘Mijn woning in goede handen

V. Smits, Middelaar (maart 2023)