Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Panningen

Middels een opstalverzekering in Panningen – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker jij de schades gericht aan jouw woning wat te maken heeft met situaties als storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, blikseminslag, inbraak. Onder opstal verstaan we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Neem nou jouw kookplaat, en tevens de ramen. Het is geen vereiste, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Middels ons vergelijkscript vergelijk jij gemakkelijk de best beoordeelde opstalverzekeringen van klantvriendelijke assuradeurs als Generali, Centraal Beheer of Reaal op prijs en kwaliteit. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Panningen, gemeente Peel en Maas, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeentePeel en Maas
(Regio) nummer077 (+3177)
Bewoners 43316
Postcodegebieden5980
BuurtenGrashoek-Koningslust
Plaatsen in de regioverzekering-evertsoord, opstalverzekering-lottum, polis-meterik, verzekering-steyl, woonhuisverzekering-steyl en grubbenvorst
opstalverzekering-panningen

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Panningen, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Denk aan schades veroorzaakt door diefstal, vandalisme, schade door olie, rook en roet, wateroverlast. Belangrijk: Deze polis sluit je af voor datgene wat vastzit aan de woning. Zaken als het plafond. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (hiermee ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken als verzamelingen of schade aan de keuken). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Panningen? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Klantenservice: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Reviews: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Tarief: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Als je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Panningen, is het handig verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Panningen. Mocht de situatie zich voordoen dat je schades in huis hebt veroorzaakt (bijvoorbeeld door wateroverlast, schroeien of smelten, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom), dan behoren met name de schadeafhandeling en dekkingen uitstekend te werken. Middels de vergelijkingssoftware vind je direct uit welke optie bij je past. De maandelijkse premies verzekeringsmaatschappijen zoals Ditzo of Unigarant schommelen tussen €5,5 en €11,25. Voer in de bovenstaande vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bereken de premie, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Zodoende heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: ING polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Basisgegevens invullen

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, regio (5980) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Wat belangrijk is: soort woning, constructie en materiaal, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en leeftijd van het huis.

 3. Details van het huis

  Definieer status van keuken en badkamer en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Premies berekenen

  Je opent daarna de beste woonhuisverzekeringen die voldoen aan de opgegeven info.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen doe je helemaal zelf online.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Panningen? De “normale” verzekeringen liggen tussen de €6 tot €12,5. De exacte premie is iets wat per woning weer anders is. De volgende zaken spelen een rol:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Bouwjaar
 • Adres
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik de voordeligste woonhuisverzekering voor huizen in Panningen? Dit kan zonder moeite: open de vergelijkingstool. Beantwoord de vragen, maak een keuze uit de dekkingen, neem de tarieven door en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Je vindt pakketten als Allsecur Compleet of Allianz Woonhuisverzekering (EUG). Moeite met vergelijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Panningen.

Direct vergelijken

Direct de beste opstalverzekering in Peel en Maas afsluiten? Stap over naar de beste of laagst geprijsde polis voor postcodegebied 5980, 5981, 5988, 5991.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Limburg in maart 2023

 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)

Extra voordeel met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Veel experts adviseren de inboedel- en opstalverzekering te regelen bij één assuradeur. Bij schade aan je huis, vormen er geen meningsverschillen over wie precies wat gaat vergoeden.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatie-deal
 2. Een contactpersoon
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er zijn nog meer zekerheden die jij kunt aanklikken. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering doorgaans in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Wat je ook steeds meer ziet: ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Een allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en dekt alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Bijvoorbeeld vandalisme, inbraak, diefstal, wateroverlast en wateroverlast, schroeien of smelten, blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Let op: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade door roekeloosheid en opzet, oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik, overstromingen of bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7 en glasschade of schade aan de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Verderop ontdek je aanvullende info een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Derhalve vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is doorgaans overbodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas als resultaat van bjiv. brand of vandalisme is vaak inbegrepen. Echter, een ruit die perongeluk wordt ingegooid is in de regel niet inbegrepen in de woonhuisverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Zo’n schuur, garage, tuinhuisje, volière en opzichzelfstaande hokken worden gewoon meeverzekerd. Advies: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Veel verzekeraars hanteren een quotum voor aantal M2’s voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Plenty verzekeraars dekken de kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan beplanting. Mogelijk is een speciale tuinverzekering benodigd. Handig als je woont in wijken als: Grashoek-Koningslust, Panningen, Kessel, Maasbree, Baarlo, Meijel.

‘Voor onze hypotheek had ik snel een verzekering nodig!

Y. Huisman, Panningen (maart 2023)