Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Amstenrade

Via de opstalverzekering in Amstenrade – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning die ontstaan zijn door bijvoorbeeldontploffing, vandalisme, brand, inbraak. Het begrip opstal slaat op; de dingen die vast aan de woning zitten. Bijvoorbeeld de kozijnen, maar ook een zwembad. Het is niet bij wet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Middels ons vergelijkscript vergelijk je moeiteloos de meeste opstalverzekeringen van professionele verzekeraars zoals Ditzo, Aon Direct of Independer op service en prijs. Prijzen verschillen per regio. Stap over naar de beste aanbieder in Amstenrade, gemeente Schinnen, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteSchinnen
Regionummer046 (+3146)
Aantal inwoners 12960
Postcodes6436
WijkenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-hoensbroek, opstalverzekering-bocholtz, polis-hulsberg, verzekering-elkenrade, woonhuisverzekering-elkenrade en klimmen
opstalverzekering-amstenrade

Online woonhuisverzekering vergelijken in Amstenrade, december 2023

Zo’n woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door diefstal, vandalisme, wateroverlast, schade door olie, rook en roet. Niet vergeten: Dit type verzekering sluit je af voor datgene wat vastzit aan de woning. Onder andere de isolatie. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (met zo’n polis ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken als radio of een defecte koelkast). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Amstenrade? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Dekking: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Claims: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Reviews: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarief: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • De eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Op het moment dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Amstenrade, is het handig niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Amstenrade. Op het moment dat er iets met jouw huis gebeurt (onder andere blikseminslag, vandalisme, inbraak en diefstal, schroeien of smelten), dan behoren natuurlijk de schade-uitkeringen en helpdesk goed geregeld te zijn. Dankzij de vergelijkingssoftware kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De maandelijkse premies verzekeraars zoals NowGo en Allsecur variëren tussen de €6,25 en €12,25. Voer bovenaan in de tool in waaraan de verzekering moet voldoen, bereken de premie, en vergelijk pas hierna op prijs. Middels deze techniek heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Bovag afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Wie ben jij?

  Begin met jouw geboortedatum, postcode (6436) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Basisinformatie woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, constructie en materiaal, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en leeftijd van het huis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Definieer status van keuken en badkamer en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je bekijkt hierna de actuele verzekeringen die in lijn zijn met jouw filters.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen regel je snel via het internet.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Amstenrade? De reguliere verzekeringen schommelen tussen €5 – €10,75. Het feitelijke maandbedrag verschilt uiteraard per persoon. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Type dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Leeftijd woning
 • Regio
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe vind ik voordelige woonhuisverzekeringen voor een woning in Amstenrade? Heel eenvoudig: gebruik onze vergelijker. Definieer jouw woning, selecteer de modules, vergelijk de prijzen en kies de goedkoopste aanbieder. Je vindt pakketten als Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid) en/of Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid. Heb je hulp nodig? Je kunt ook terecht bij een verzekeringskantoor in Amstenrade.

Vergelijk opstalverzekeringen

Online de beste opstalverzekering in Schinnen afsluiten? Stap over naar de best beoordeelde of laagst geprijsde verzekering voor regio 6436.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Limburg in december 2023

 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ZLM Gezinspakket
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat in de regel aanbevolen wordt is de inboedel- en opstalverzekering te regelen bij dezelfde partij. Wanneer we spreken van schades m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatie-deal
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Grip op de kosten
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er zijn nog meer zekerheden die je kunt combineren. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering gewoonlijk in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Wat je ook steeds meer ziet: motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

Een allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt garantie voor ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk aan voorvallen als wateroverlast, vandalisme, aanrijding en aanvaring, blikseminslag of inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten, blikseminslag. Noemenswaardig: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door overstromingen, atoomkernreacties, slecht onderhoud, oorlogsgeweld of ongedierte of schimmel, grondwater in de woning, weersinvloeden, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard en schade aan fundering / glas wordt in de regel niet afgedekt. Hieronder ontdek je praktische informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Zodoende zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je panelen op een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is doorgaans niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door bijv. een ontploffing of storm zit vaak bij de polis in. Let op, een bal door de ruit zit vaak niet in jouw opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Een schuur, tuinhuisje, overkapping, garage en losse gebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Tip van de specialist: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Sommige assuradeurs stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Bijna alle verzekeraars staan garant voor de kosten van schades in de tuin aan bijv. straatwerk. Soms heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Wijk 00, Amstenrade – Oirsbeek.

‘Aansprakelijkheid en inboedel in één polis, super!

Q. de Graaf, Amstenrade (december 2023)